15-daagse groepsrondreis Noord-Thailand

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

202 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 13-03-2020

Een hele mooie reis, mede ook mogelijk gemaakt met reisbegeleiding met veel kennis.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 13-03-2020

Mooie gevarieerde reis.

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mettie Kevelam
8,0
Toegevoegd op: 09-03-2020

Restaurant bij hotel in kanchanabrun was totaal niet voorbereid op onze groep. Alles ging fout en het was nog duur ook. Is feedback voor volgende reis. Hotel was verder super alleen het restaurant niet.

9,0
Toegevoegd op: 09-03-2020

een mooie reis om nooit meer te vergeten

een zeer gastvrij en vriendelijk land met zeer veel cultuur en natuur. Met een zeer goede begeleiding

Antoon uit Brabant
9,0
Toegevoegd op: 09-03-2020

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 26-02-2020

Een goed georganiseerde en interessante rondreis door Thailand.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 24-02-2020

JE ZIET HEEL VEEL IN EEN KORTE PERIODE.

Heel moeilijk de ervaringen die je mee maakt te vertellen, dit moet je mee maken om die ervaringen te geloven.

Mevr.E.Beekman uit Hoorn
9,0
Toegevoegd op: 24-02-2020

Fantastisch, veel gezien en beleefd met vriendelijke mensen in een mooi land

Super reis, je ziet veel van het land misschien wel wat veel tempels maar ja dat is voor dit land nou eenmaal belangrijk. Probeer een paar woordjes Thais te spreken tegen de bevolking stellen ze zeer op prijs. Ga de kleine straatjes in om een hapje te eten daar vindt je goed eten voor een super prijs wees niet bang voor het uiterlijk aan de buitenkant. En struin op je vrije dagen door de stadjes, ga winkeltjes in en dan tref je soms hele verrassende tuinen achter de winkels waar je heerlijk kunt genieten van een hapje en een drankje

Ronalda
9,7
Toegevoegd op: 20-02-2020

Een goede mix van cultuur en natuur. Hoogtepunten Noord Thailand en Bangkok komen ruim aan bod.

Deze reis geeft een goede mix van cultuur en natuur in Bangkok en Noord Thailand. Opvallend zijn de aardige mensen en de hulpvaardigheid. Thailand is een schoon het land. Schoner bv dan Nederland of Amsterdam! Hoogtepunten zijn de Bridge over the river Kwai en het ereveld in Kanchanaburi, De gouden driehoek in Chiang Rai met bezoek Opium Hall, De Co van Kessel fietstocht door Bangkok en fietstocht omgeving Chiang Mai. De tempel op de berg in Chiang Mai is een 'must see'. De twee opvanglokaties voor olifanten (Chiang Rai en Kanta) geven 2 opties om olifanten te rehabiliteren. Beide zijn interessant en geven een goed beeld. We hebben in Cha-Am 2 excursies gedaan. Kaeng Krachan Parc waar we een jungletocht maakten van anderhalf uur en de dag erna het Sam Roi Yod nationaal park waar een bezoek aan het paviljoen in de Praya Nanhong grot een hoogtepunt is. Een zware klim van 431 m is het meer dan waard! We hebben genoten!

Ies en Evelien uit Amsterdam
9,7
Toegevoegd op: 17-02-2020

Voor deze prijs een prima reis en een vol programma wat zeer de moeite waard is!

Een mooie reis met prima hotels! Goede gidsen die veel informatie gaven tijdens de reis over de excursies in het Fox programma. Een echte aanrader! Tijdens deze reis zie je heel veel van Thailand. En aan het eind van de reis heerlijk uitrusten in een resort aan het strand.

Mevrouw J. Dekker uit Zoetermeer