15-daagse groepsrondreis Noord-Thailand

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,2

Gemiddelde beoordeling

125 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 19-08-2019

plezierige kennismaking natuur en cultuur thailand

super leuke fietstocht Bangkok Zipp line in de jungle zeker doen top ervaring bridge over de river kwai, museum en nederlandse begraafplaats bijzonder om te zien. doi inthanon mooie natuur en waterval. elke middag een mooie locatie voor de lunch, niet te vergeten alle bijzondere markten met o.a. eten. kleding souvenirs enz.

fam. corstjens
9,0
Toegevoegd op: 17-08-2019

Een unieke kennismaking met de hoogtepunten, de cultuur, het eten en de gebruiken van Noord Thailand

Ga zeker ook fietsen in Thailand.

Mevrouw Jansen uit Huissen
7,0
Toegevoegd op: 16-08-2019

dit is een reis, géén vakantie!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 13-08-2019

Veel zien van een land in korte tijd.

Druk programma wat je vooraf kan weten. Veel tempelbezoeken in programma. Optionele excursies zijn wel echt noodzakelijk om meer variatie te hebben in het programma en om je vakantie compleet te maken. Laatste hotel ligt wel afgelegen, zee niet toegankelijk op die plaats maar restaurant wel verzorgd.

8,3
Toegevoegd op: 10-08-2019

Super ervaring! Door gidsen, Rick en Pum, thailand goed leren kennen en waarderen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

6,3
Toegevoegd op: 05-08-2019

Interessante reis met te overvol programma

Er is geen omschrijving ingevuld.

Nicole
5,3
Toegevoegd op: 05-08-2019

Niet het echte Thailand gezien

Het programma zit zo vol dat je echt geleefd wordt. De excursies die in het programma zitten zijn veelal hetzelfde, namelijk tempels bezoeken. Alleen de optionele excursies zijn de moeite waard, als je het echte Thailand wilt zien moet je ze echt doen. Alleen ze zijn wel erg duur! Het eindhotel/ resort staat omschreven als een paradijs, mocht je het je kunnen veroorloven om een upgrade te nemen.... DOEN! Het hotel ligt aan de zee, alleen heeft het een strand van zandzakken en kun je er niet zwemmen. Daarbij ligt het hotel in the middle of niks, en de taxi is duur. Al met al.... ik ben niet tevreden met de prijs- kwaliteit verhouding van deze reis en zal deze reis dan ook niet snel aanraden.

anoniem
7,7
Toegevoegd op: 05-08-2019

Alles goed geregeld, prima gids en reisleider

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 04-08-2019

Intensief programma, prettige kennismaking met Thailand

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 03-08-2019

Mooie kennismaking met het Noorden van Thailand

Als je er rekening mee houdt dat je vroeg op moet en enkele dagen een grote afstand moet overbruggen is dit een geweldige reis. Het fietsen in Bangkok en Sukhothai zijn erg leuk maar ook het vlot en de treinreis in Katchanaburi. Kortom een reis met heel veel hoogtepunten

Joke van Beek