16-daagse familie groepsreis Olifanten & Tuktuks in Noord-Thailand

Deze rondreis is verbeterd
Je krijgt van ons:
  • Olifanten verzorgen in Chiang Mai
  • Strandverblijf in Hua Hin in hotel met spectaculair waterpark
  • Verblijf in unieke lodge bij bergstammen in omgeving van Chiang Mai
  • Streetfood challenge in Bangkok
  • Vele maaltijden en entreegelden inclusief

Schitterende familiereis langs tempels, olifanten en stranden in Noord-Thailand!

Thailand is een kindvriendelijk, makkelijk bereisbaar en tolerant land; het biedt goede overnachtingsmogelijkheden, volop cultuur, natuur, prachtige stranden en lekker eten. Tijdens deze familiereis reizen we van de metropool Bangkok langs oude koningssteden, kletterende watervallen, gezellige marktjes via het platteland vol rijstvelden naar de bergstammen in het noorden en eindigen in een heerlijk luxe hotel in de koninklijke badplaats Hua Hin. 

We hebben gezorgd voor zoveel mogelijk korte rijafstanden en voldoende vrije tijd zodat je veelal 's middags lekker kunt zwemmen in het hotel of kunt kiezen voor een leuke optionele excursie. 

Thailand, niet voor niets het ‘Land van de Glimlach’ genoemd, is het nummer één vakantieland voor een heerlijke verre oosten familievakantie.

Heerlijk comfortabele hotels, met verkoelend zwembad
Gedurende de reis hebben we prachtige, typisch Thaise accommodaties uitgekozen. Bijna alle hotels hebben een zwembad. Neem bijvoorbeeld het Holiday Inn in Hua Hin waar je op het dakterras een schitterend zwembad hebt vanwaar je uitkijkt over het stadje en de zee. Ook zie je beneden het Vana Nava waterpark liggen vol spectaculaire glijbanen, uiteraard kun je hier volop gebruik van maken!

Ontdek alle aspecten van het veelzijdige Thailand
We laten je een veelzijdig Thailand zien, bijvoorbeeld de interessante geschiedenis met een tour door de voormalige hoofdstad Ayutthaya. Je vindt hier indrukwekkende overblijfselen van een ooit machtige stad. Ook ontdekken we de prachtige natuur van Noord-Thailand, bezoeken de etnische bergstammen en leren meer over hun traditionele manier van leven. Natuurlijk duiken we ook onder in de veelzijdige hoofdstad Bangkok en dagen we je uit tijdens een heuse streetfood challenge.

Deskundige FOX reisleiders die Thailand door en door kennen
Onze ervaren Nederlandssprekende reisleiders kennen Thailand beter dan wie dan ook. Zij kennen de mooiste plekjes en geven je insidertips voor de heerlijkste restaurants of een leuke excursie in de buurt. Onze reisleiders laten het je zien.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12 / maximaal 31 deelnemers
Minimum leeftijd: 6 jaar