Easy Going groepsrondreis Noord-Thailand

U krijgt van ons:
  • Entreegelden, vele lunches en diners
  • Uitgebreide stadstour Bangkok
  • Bezoek drijvende markt en River Kwai
  • Veel excursies inclusief!
  • Heerlijk viersterrenresort aan het strand

Ontdek het fascinerende Noord-Thailand in een zeer aangenaam reistempo

Deze rondreis door Thailand is afgeleid van onze Noord-Thailand reis, maar dan in een rustiger reistempo. We ontdekken het bruisende Bangkok om vervolgens naar het prachtige groene Kanchanaburi te gaan. Wij duiken samen met u ook dieper in de cultuur en tradities van de Thai met ons bezoek aan de indrukwekkende tempels in Ayutthaya en Sukhothai en door ontmoetingen met bergstammen in Noord-Thailand. Dit alles in een rustig tempo, met extra tijd om bijvoorbeeld een boekje te lezen in uw hotel, of een verkoelende duik in het zwembad te nemen. Om de vakantie ook ontspannen af te sluiten hebben wij voor u ook een heerlijk viersterrenresort aan het strand gereserveerd.
 Bekijk hier het complete dagprogramma.

Uitstekende hotels op de beste locaties
Tijdens deze reis hebben wij voor hotels op goede locaties gekozen, zodat u ook zelf makkelijk op pad kunt gaan. En wanneer u liever een dagje bij het hotel blijft, dan kunt u in de meeste hotels van een heerlijk zwembad genieten. Benieuwd naar onze hotelselectie?
 Bekijk hier onze complete selectie van de hotels.

Bezoek met ons de mooiste tempels
Wij hebben de entreegelden en de belangrijkste excursies al voor u geregeld. Zo gaat u met ons mee naar de indrukwekkende Wat Rung Khun (de Witte) tempel, de Doi Suthep tempel en bezoeken we ook de prachtige omgeving van de gouden driehoek. En dat is nog maar een klein gedeelte van wat allemaal inbegrepen in de prijs is.
 Bekijk hier alles wat inclusief is.

Deskundige reisleiding gedurende uw rondreis
Tijdens uw rondreis zal onze Nederlandssprekende reisleiding u de beste plekjes van Thailand laten zien. Heeft u nu al een vraag voor onze reisleiders?
 Stel uw reis op het reisleidersforum.

Het reisprogramma van deze reis

Bangkok | Kanchanaburi | Ayutthaya | Phitsanulok | Sukothai | Chiang Rai | Chiang Mai | Bangkok

Bekijk hier het uitgebreide reisprogramma van deze reis.


Easy Going

Reizen in aangepast tempo, want reizen is ook vakantie! Even helemaal bijkomen en ontspannen. Dingen doen waar u van houdt; een nachtje langer in Chiang Mai, de mogelijkheid om Thais te leren koken, een extra duik in het zwembad maken of een boekje lezen op het strand.

Uiteraard ontdekt u Thailand, maar wel op uw eigen en ontspannen manier. Wilt u echt genieten en net iets meer tijd hebben, kies dan voor deze Easy Going reis.

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte: Minimaal 10 / maximaal 30 deelnemers

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,4
Wat hebben we genoten van deze geweldige reis!
Dhr. K - Bilthoven
In een tuk tuk door Bangkok is een geweldige ervaring. Houd u goed vast! De chauffeur doet er alles aan om zo snel mogelijk bij de eindbestemming te zijn.
Terug naar boven