Easy Going groepsrondreis Noord-Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,4

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 29-03-2018

Wat hebben we genoten van deze geweldige reis!

Wat een geweldige reis hebben wij gehad! Wat een prachtig land met lieve mensen een zoveel bezienswaardigheden die de moeite waard zijn. En wat was alles goed geregeld! Het begon al met onze gids die zo ontzettend zorgzaam was en alles voor ons regelde. Hij was een gepassioneerd verteller en zo enorm trots op zijn land. Alles regelde hij en we hoefden nergens over na te denken en hoefden alleen maar te genieten van alle excursies en het heerlijke Thaise eten. We hebben prachtige tempels gezien en de excursies waren ook allemaal erg de moeite waard. We hebben ook een kijkje mogen nemen in het echte Thaise leven. De hotels die we gehad hebben waren ook allemaal erg luxe. Deze rondreis door Thailand is absoluut de moeite waard en echte aanrader. Heel blij dat we dit gedaan hebben.

Dhr. K - Bilthoven
8,6
Toegevoegd op: 28-03-2018

Een mooie reis in een rustig tempo.

Genoten van een mooie reis door Thailand. Gekozen voor de Easy-Going reis om in een rustiger tempo rond te reizen. De informatievoorziening van de gids was uitstekend. Dit geldt ook voor de hotels en het programma. Misschien kunnen er iets minder tempels in het programma en wat meer natuur.

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 02-02-2018

Thailand het land met de glimlach. Een fantastische cultuur gezien!

We hebben met een prima groep (20 pers) een mooie reis gemaakt door Thailand. Mede door de inzet van onze reisleider Sander en lokale gids Ard werd deze reis een onvergetelijke herinnering. Als in een rollercoaster hebben wij vanaf dag 1 tot dag 20 genoten. Veel cultuurhistorie gezien maar ook veel mooie natuur. Deze reis is een afspiegeling van alle moois wat Thailand te bieden heeft, waarin ook de oude hoofdsteden Ayutthaha en Sukothai zijn opgenomen. Wel een gemiste kans voor een Nederlandse groepsreis vond ik het ontbreken van een bezoek aan het Holland house (VOC-museum) in Ayutthaya.

Dhr. R - Maastricht
10,0
Toegevoegd op: 01-02-2018

Alleen al de vriendelijke mensen in Thailand maken de reis onvergetelijk

x

Dhr. E - Culemborg
10,0
Toegevoegd op: 19-10-2017

Boot(tje) bus, taxi ,tuk tuk,fiets of trein het was allemaal fijn.

Het was een klein groepje(10 mensen) waar we de easy going reis Noord Thailand hebben gemaakt. Een zeer goede en aardige reisleider Koen en mede ook dank zij de plaatselijke gids YanYoung, die ons prima konden vertellen over en van Thailand met alle cultuur en culinaire verrassingen was het bijzonder interessant en leuk. Kortom een heel fijne reis met een comfortable bus prima chauffeur Adun en busgirl Nong.

Dhr. W - Giesbeek
8,6
Toegevoegd op: 17-10-2017

Heeeeeeerlijke vakantie en toch een mooie reis gehad in Thailand

Geen

Dhr. M - Dalfsen
Terug naar boven