Groepsrondreis Emerald (t/m 2017)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,6

Gemiddelde beoordeling

27 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 17-03-2018

Fantastische reis een aanrader!Reisleider Koen en Arti krijgen van ons een dikke 10!!!!!!!!

Er zijn weinig woorden voor nodig: een fantastische reis Thailand heeft veel moois te bieden. Lieve gastvrije bevolking en heerlijk eten. Prachtige natuur in het Noorden en Bangkok is een stad met veel charmes.

Mw. D - Spijkenisse
10,0
Toegevoegd op: 08-01-2018

wij hebben een heerlijke goedverzorgde vakantie genoten met dank aan reisleiders

Dhr. S - Heemstede
9,5
Toegevoegd op: 30-12-2017

Prachtige reis met vele hoogtepunten. Niet meer in het programma, maar was een aanrader.

Prachtige reis met hele goede reisleiding. Zowel plaatselijke gids Arti en vooral nederlandse gids Koen, die al jaren in Thailand woont, waren fantastisch. Nogmaals onze dank.

Dhr. O - Emmen
9,0
Toegevoegd op: 30-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. C - Diepenbeek
10,0
Toegevoegd op: 21-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. T - Alkmaar
10,0
Toegevoegd op: 20-12-2017

FANTASTISCH!!! Alles!!

Voor ons een eerste keer met een groep te reizen. Beetje nerveus "ja" Maar niet nodig. Alles boven onze verwachting. Alles goed geregeld, vervoer, lunch, diner, excursies, ook optionele excursies super goed, accomodaties prima. Reisleiding voortreffelijk. Gilbert, zeer begaan oprecht geintreseerd, en geeft over alles zeer goede informatie. Panee, wat een schat. Super funny en ook heel bezorgd en lief. Alle resorts waren ook prima, de een net wat beter dan de ander, maar voor doorreis helemaal prima. Ons laatste resort was GEWELDIG!! Anantara in Hua hin. We hadden 2 nachten extra bijgeboekt en totaal geen spijt van. Dus al met al!! TOP!! Volgende groepsreis weer met fox Mede dankzij Gilbert en Panee. BEDANKT.

Mw. J - Cuijk
10,0
Toegevoegd op: 20-12-2017

de reis was in 1 woord geweldig, super reisleiding en zeer zorgzaam.

De Emerald rondreis in Thailand is een echte aanrader, veel natuurschoon en bezienswaardigheden. Je ziet zoveel moois, ik kan deze reis dan ook iedereen aanraden. Ik heb het echte Thailand gezien. Let wel sommige afstanden per bus of busje gaan door de bergen in het hoge noorden met veel bochten, dus mensen die last hebben van wagenziekte slik dan een pilletje daartegen. Na afloop van de rondreis nog een paar dagen lekker kunnen uitrusten en relaxen in het Novotel. een uitstekend resort in Cha'am/Hua Hin. Ik wil de reisleider Gilbert en de lokale gids Panni van harte bedanken voor de geweldige en unieke ervaring. Alles was tip top geregeld, lunch diner excursies. Deze reis heeft volledig aan mijn verwachtingspatroon voldaan. Pieter Robbers.

Dhr. R - Amstelveen
8,6
Toegevoegd op: 19-12-2017

Een reis bomvol excursies. van tempels tot grotten en van lekker eten tot prachtige natuur.

Een mooie reis waarin de diversiteit van het land zeker aan bod komt. Natuurschoon met watervallen, berglandschappen, grotten, maar ook tempels van diverse soorten en maten van vroeger (ruines) tot nu (moderne architectuur). De maaltijden (halfpension) zijn zeer goed verzorgd en de hotels van prima kwaliteit. Niet altijd liggen ze in het centrum, maar er is altijd wel een mogelijkheid om naar het centrum te gaan per hotel shuttle of tuktuk. In Pai is de Pai Siam Bistro een echte aanrader als je lekker wilt eten.

Dhr. van D - Kaatsheuvel
10,0
Toegevoegd op: 15-11-2017

Een grote ontdekkingsreis! Het was super

Geweldige reis met een zeer sympathieke reisbegeleider Corne en gids Wat. Hadden al heimwee in het vliegtuig naar huis. Kunnen deze reis zeker bij iedereen aanbevelen.

Mw. H - Den Bosch
9,0
Toegevoegd op: 14-11-2017

lekker bezig geweest, had het zelf niet beter kunnen organiseren.

het is vooral in de eerste 2 weken een vol programma, maar ook voor 55+ goed te doen. een aantal zeer leuke optionele excursies. onze Thaise gids was zeer kundig en een bijzonder prettige man in de omgang, de Nederlandse reisleider was ten alle tijden in controle, prettig in de omgang en wist ons met leuke anekdotes en verhalen enthousiast te maken voor alles wat we gingen doen. ondanks dat we een aantal dagen vroeg vertrokken voor excursies of verplaatsingen, is er niemand geweest die iets heeft willen missen van deze reis. De groep was qua leeftijd goed samengesteld, en we hebben ook veel plezier met, en steun aan elkaar gehad. kortom zeer geslaagde vakantie.

Anoniem
Terug naar boven