Groepsrondreis Emerald (vertrek t/m maart 2017)

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Ayutthaya

 • Boottocht rondom Ayutthaya & bezoek Baan Hollanda

  THB 500 p.p.

  Kom even tot rust tijdens de ongeveer 20 minuten durende boottocht rond Ayutthaya. Bewonder de natuur en het leven aan de oevers van de rivier Inclusief een kort bezoek aan Baan Hollanda museum waar u een kijkje wordt gegeven in het rijke verleden waarin handel met Nederlandse koopmannen de dagelijkse gang van zaken was (inclusief gids + bezoek aan Baan Hollanda museum).

Optionele excursies in Bangkok

 • Fietstocht door Bangkok (5 uur)

  THB 1400 - 1850 p.p.

  U fietst door straatjes met een bonte afwisseling van winkels, werkplaatsen en eetgelegenheden. Na de groenten- en bloemenmarkt steken we per boot de Chao Praya rivier over. Aan de overkant is het opvallend rustig op de route. Hier geen wirwar van mensen en luidruchtig verkeer, maar een aaneenschakeling van dorpen, fraaie tempels, “jungle doorkijkjes”, zwaaiende passanten. Met een longtailboot keren we terug naar de andere kant van de rivier. Geschikt voor iedereen met een normale conditie. Wegen zijn vlak en het tempo is rustig. Neem zo min mogelijk bagage mee, maar wel: fototoestel, pet met klep, zonnebrandcreme en draag katoenen kleding. Deze halve dagtour is inclusief water, frisdrank en een kleine maaltijd. Inclusief transfer van en naar uw hotel.

  Prijs voor 2-3 personen: THB 1850 p.p.
  Prijs voor 4-7 personen: THB 1650 p.p.
  Prijs voor >8 personen: THB 1400 p.p.


  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief THB 1650 p.p. (let op, de transfer naar het beginpunt van de fietsexcursie is niet inbegrepen)

 • Lunch in de Bayoke Sky Tower

  THB 950- 1200 p.p.

  Op de 78e verdieping van de Sky Tower kunt u genieten van een heerlijke lunch. Uiteraard heeft u een schitterend uitzicht over Bangkok.

  Deze excursie is enkel te boeken tijdens een groepsreis.

  Prijs voor 2-3 personen: THB 1200,- p.p.
  Prijs voor >4 personen: THB 950,- p.p.

Optionele excursies in Chiang Mai

 • Canopy Tour - Jungle Flight

  THB 2400 - 2490 p.p.

  Deze excursie biedt een unieke ervaring voor zowel jong als oud! U wordt drie uur lang meegenomen op een reis door boomtoppen van de prachtige jungle van Chiang Mai. Onder professionele begeleiding zweeft u door de boomtoppen middels een vijf kilometer lang parcours van kabels en bruggen. De volledige excursie bestaat uit een uur trekking; twee tot drie uur in de boomtoppen en voldoende tijd om even een lokaal dorpje te bezoeken met een heerlijke lunch. Het project is 100% ecologisch en een deel komt ten goede aan het behoud van de Gibbon. Inclusief Engelssprekende gids, lunch, materiaal en vervoer.

  Prijs bij een groepsreis: THB 2400 p.p.
  Prijs bij een individuele reis: THB 2490 p.p.

 • Doi Inthanon National Park

  THB 2050 - 4150 p.p.

  We maken een prachtige excursie naar het Doi Inthanon National Park waar men een enorme verscheidenheid aan fauna en flora vindt. Het laagland is warm en droog maar op de 2,565 meter hoge top voelt het klimaat eerder Canadees dan Thais, een aangename verkoeling! Bovendien zijn er in het park prachtige watervallen, waarvan we er enkele zullen bezoeken zoals bijvoorbeeld. de Wachiratarn waterval. Eén van de hoogtepunten is zonder twijfel een wandeltocht van ongeveer 3 uur onder begeleiding van een lokale gids. Deze wandeling neemt ons mee door de groene natuur, langs watervallen en rijstvelden tot in een Karen-dorp waar we een lekkere kop zelfgemaakte koffie kunnen drinken.

  Na de lunch rijden we naar het hoogste punt van het park. We lopen over het Ang-Kha pad en genieten van de prachtige bloemen zoals de Rhododendrons en met enig geluk zien we bijzondere vogels. Indien er voldoende tijd over is bezoeken we op de terugweg een uitzichtpunt en de pagoda’s die zijn toegewijd aan de Koning en Koningin.

  Advies: Neem goede wandelschoenen en warme kleding voor op de top mee.

  Indien u een privé rondreis maakt:
  Prijs voor 2-3 personen: THB 3200 p.p.
  Prijs voor 4-6 personen: THB 2300 p.p.

  Indien u een groepsrondreis maakt:
  Prijs voor 2 personen: THB 2600 p.p.
  Prijs voor 3-14 personen: THB 2200 p.p.
  Prijs voor meer dan 15 personen: THB 2050 p.p.

 • Fietstocht omgeving Chiang Mai

  THB 1250 p.p.

  Ontdek het Thaise platteland per fiets. U wordt bij het hotel opgehaald en in circa 20 minuten naar een traditioneel dorp buiten Chiang Mai gereden. Vanuit daar start de fietstocht die u langs vele lokale dorpjes met houten huizen en over smalle paadjes tussen rijstvelden leidt. We stoppen bij een lokaal schooltje, begraafplaats en authentieke tempel. Met wat geluk zien we waterbuffels die de weg oversteken en kleine kinderen die u verwonderd zullen aankijken terwijl u langs hun dorpjes fietst. De totale afstand die we per fiets afleggen is ongeveer 30 kilometer.
  Deze excursie is inclusief lokaal Engelssprekende gids, comfortabele fiets, lunch (of snack indien middagexcursie), flesje water en verzekering.

  Indien u een privé rondreis maakt:
  Prijs vanaf 2 personen: THB 1150 p.p.

  Indien u een groepsrondreis maakt:
  Prijs voor 1-3 personen: THB 1250 p.p.
  Prijs voor meer dan 4 personen: THB 1050 p.p.

 • Elephant Nature Park

  THB 2500 p.p.

  Elephant Nature Park levert een bijdrage aan het overleven van de zeer bedreigde olifanten. Het bezoek aan dit park stimuleert het begrip voor de natuurlijke situatie en omgeving van de olifanten. Het park is ook de thuisbasis voor tal van andere bedreigde of vervallen dieren zoals geredde honden, katten of buffels. Deze dieren leven in het park in een natuurlijke omgeving. In dit park worden de dieren niet gebruikt om op te rijden of om trucs te laten doen maar worden op een natuurlijke wijze verzorgd en behandeld. In de ochtend vertrekken we naar Elephant Nature Park. Na een, ongeveer twee uur durende, prachtige rit door het landschap van Noord-Thailand komen we bij het park aan. Na een korte introductie krijgt u een rondleiding door het park en heeft u de mogelijkheid om de olifanten zelf te voeden om vervolgens van een vegetarische lunch te genieten. In de middag mag u helpen met het baden en voeden van de olifant en ziet u de olifanten in het water spelen. Aan het eind van de middag keren we terug naar het hotel. Neem droge kleding en een handdoek mee zodat u kunt badderen met deze vriendelijke dieren!

  De excursie naar Elephant Nature Park is op basis van beschikbaarheid. Houdt u er rekening mee dat Elephant Nature Park een zeer populair park is, wij willen dan ook verzoeken, indien u geïnteresseerd bent in deze excursie, dit op de 1e dag van de rondreis door te geven aan de reisleider of aan een medewerker van ons lokaal agentschap (indien u een privéreis heeft geboekt). Ook kunt u deze excursie vooraf via de extra opties bijboeken.

 • Khantoke diner

  THB 650 - 750 p.p.

  Het Khantoke diner is een kennismaking met de Lanna cultuur. Het eten wordt geserveerd op lage ronde tafeltjes; een Khantoke, oorspronkelijk waren deze tafeltjes van teakwood. Het Khantoke dinner wordt aangekleed met tradionele Noord-Thaise dansen. Deze dansen zijn heel gevarieerd en bijzonder.
  Bij aankomst zal het vriendelijke personeel u naar uw plaats begeleiden om vervolgens uw drankjes en de Khantoke te serveren. Ga er rustig bij zitten en geniet tijdens het lekkerste eten wat u ooit heeft gehad van de klassieke Noord-Thaise dans en muziek.

  Prijs voor 1-3 personen: THB 750 p.p.
  Prijs voor meer dan 4 personen: THB 650 p.p.

 • Thaise kooklessen

  THB 900 p.p.

  Met deze kookcursus krijgt u de mogelijkheid om te leren Thais eten te koken in een traditionele Thaise omgeving, met bekwame en vriendelijke docenten die de geheimen van de Thaise keuken aan u willen geven, in een leuke sfeer. We willen dat u het meeste uit uw verblijf in Chiang Mai haalt. Het lesgeven is gericht op het daadwerkelijk doen, in plaats van te kijken. Wanneer u de cursus af gerond heeft dan bent u een ervaring rijker over de thaise keuken met een onvergetelijke ervaring. Excursie op basis van internationaal gezelschap.

 • Traditionele Thaise massage

  THB 550 p.p.

  Deze Thaise ontspanningsmassage kunt u absoluut niet missen, deze dateert uit de Ayutthaya-periode. De totale massage duurt circa 2 uur, tijdens deze massage bent u gekleed in een zijden of katoenen pyjama.

Optionele excursies in Hua Hin

 • Kookles Hua Hin

  THB 1500 p.p.

  Een interessante kookcursus waarbij u niet alleen iets opsteekt over de lokale Thaise ingrediënten, maar ook het dagelijkse Thaise leven. Op de markt van Hua Hin doen we inkopen voordat we richting de kookstudio rijden, even buiten het centrum van de stad. Onder begeleiding gaan we aan de slag om de lekkerste gerechten te maken. Uiteraard wordt deze kookles afgesloten met het proeven van onze eigen creaties!

 • Siam Secret Boot Cruise

  THB 1850 p.p.

  Een heerlijke gevarieerde boottocht naar Dolphin Bay, dat bekend staat om de zeldzame roze dolfijnen, en Monkey Island in de prachtige baai van Sam Poi Yod Nationaal Park. Op verschillende momenten gedurende de cruise kunt u zowel zwemmen als vissen. Inclusief in deze excursie is een lunch bereid aanboord (Thai seafood).

 • Snorkelen bij Koh Talu

  THB 2400 p.p.

  De dag trip naar het Koh Talu eiland is wat verder weg dan de andere excursies maar is wel een absolute aanrader! Koh Talu ligt op ongeveer 2 uur rijden ten zuiden van Hua Hin. U vertrekt om 06:00 uur uit het hotel en om 10:00 uur vertrekt de boot uit Bang Saphannoi. De zee rondom het tropische eiland nodigt uit om heerlijk te relaxen, zwemmen en te genieten van de mooie natuur. De schippers hebben alles aan boord om te gaan snorkelen, evenals zwemvesten en een lunch. Tijdens het snorkelen is het mogelijk om een verscheidenheid van vissen te zien. (kwaliteit van snorkelen is afhankelijk van weersomstandigheden)

  Houdt u rekening met een iets langere reistijd en vroegere ophaaltijd indien u verblijft in het plaatsje Cha Am.

  Dag tour: ca. 06:00 - 17:30 Inclusief lunch en transport.

 • Thai Boxing Training

  THB 400 p.p.

  Leer de basistechnieken van het Muay Thai boksen op een lokaal trainingskamp. Ervaring is niet nodig. Excursie duurt circa 1,5 uur en is exclusief vervoer.

 • Wildlife Rescue Centre

  THB 1800 p.p.

  Tijdens deze dagexcursie brengt u een bezoek aan het Wildlife Rescue Centre. In dit centrum worden wilde dieren opgevangen die voorheen werden gebruikt voor commerciele doeleinden in de toeristenbranche of als huisdier werden gehouden.

  Het Wildlife Rescue Center, op zo’n 30 km in het binnenland van de de badplaats Cha-am is een prachtig natuurgebied, gedoneerd door de Kao Look Chang Tempel, waar deze mishandelde dieren worden ondergebracht en liefdevol worden verzorgd met als doel resocialisatie. Voor sommige dieren is dit echter niet meer mogelijk en deze krijgen in het reservaat een veilige oude dag. In principe zijn alle dieren in nood welkom. Daarnaast variëren de hoeveelheden van elke diersoort constant.

  Deze excursie is inclusief: transfers van en naar het Wild Life Rescue Centre, welkomstdrankje, rondleiding langs de projecten van het Wild Life Rescue Centre, rondleiding in het opvangcentrum en een lunchbuffet

 • Thai Massage

  THB 550 p.p.

  Thai massage van 2 uur.
  Exclusief transfer van en naar uw hotel.

 • Sam Roi Yod Nationaal Park, inclusief lunch

  THB 1900 p.p.

  Het Nationale Park Khao Sam Roi Yod, vertaald “de 300 bergtoppen” is een fascinerend gebied. Vanaf het vissersdorpje Bang-Pu maken we een boottocht op zee. Na een tocht van 20 minuutjes met de boot arriveren we bij een mooi uitgestrekt strand onder de Pra-Ya-Na-Korn grot. Vervolgens maken we een stevige klim van 430 meter naar de top en kunnen we de grot betreden. Met veel geluk ziet u bijzondere apen! In de grot ziet u stalagmieten en het paviljoen van Koning Rama V, dat in 1896 gebouwd is. Na deze stevige klim is het tijd om te lunchen. Bij voldoende tijd is er gelegenheid om te ontspannen op het strand en een verfrissende duik te nemen. Vervolgens keren we terug naar Cha-am. Vergeet niet uw goede loopschoenen en zwemkleding. Inclusief alle transfers, entree kosten Nationaal Park en lunch.

 • Fietsen in Hua Hin

  THB 1250 p.p.

  Tijdens deze vier uur durende fietstocht verkent u zowel delen van de stad als het platteland van Hua Hin. We starten in het centrum bij de beroemde pier met visrestaurantjes en zien hoe bootjes vol verse vis worden uitgeladen bij de kade. Vervolgens via een echte Muay Thai boxing school door naar het bekende treinstation van de stad. We fietsen verder in zuidelijke richting langs kust met haar witte zandstranden. We stoppen op de beroemde apenrots met prachtig uitzicht over Hua Hin, een oude tempel en uiteraard vele aapjes die ons vrolijk begroeten. Het laatste deel van onze fietstocht voert ons over het platteland waar we de lokale Thai het land zien bewerken. Vergeet niet uw camera, een petje en zonnebrandcrème!

  De transfer naar het beginpunt van de fietsexcursie is niet inbegrepen

 • Kaeng Kachan Nationaal Park en boottocht

  THB 2200 p.p.

  Per pick-up truck verlaten we vroeg in de ochtend Hua Hin en rijden door fruitplantages en rijstvelden naar het Kaeng Kachan Nationaal Park. Allereerst komen we langs het resevoir dat maar liefst 46 vierkante kilometer groot is. Vervolgens gaan we via het Kao Sam Yod Ranger Station de jungle in en rijden we door bossen die nog niet door de mens zijn aangetast. We zien spectaculaire berglandschappen, prachtige vogels en groene wouden. Eenmaal terug bij het Kaeng Kachan Resevoir genieten we van een lunch in een lokaal restaurant voordat we nog een boottocht maken over het meer.

 • Waterval van Pa-La-U en bergstam

  THB 2600 p.p.

  Per minibus rijden we door bergachtig gebied richting het westen van Thailand naar de Pa-La-U waterval, prachtig gelegen in de jungle. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid een verfrissend bad te nemen in de waterval, dus vergeet niet uw badkleding en een handdoek mee te nemen.
  Na het bezoek aan de waterval gaan we naar het bergdorp Kareng. Hier zien we hoe de lokale bevolking leeft en wonen we een muziek/dansvoorstelling bij.
  LET OP!! De entreegelden voor het nationale park zijn niet bij de prijs inbegrepen. De kosten hiervoor bedragen circa 250 Baht per persoon. U dient dit ter plaatse aan de gids te betalen.
  Deze dagexcursie is inclusief lunch.

 • Waterval van Pa-La-U

  THB 1700 p.p.

  Vertrek vanaf hotel ca. 08.30 uur, terugkomst hotel ca. 15.00 uur. Per minibus rijdt u door bergachtig gebied richting het westen van Thailand naar de Pa-La-U waterval, prachtig gelegen in de jungle. Aan de voet van de waterval kunt u genieten van de picknicklunch. Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid een verfrissend bad te nemen in de waterval, dus vergeet niet uw badkleding en een handdoek mee te nemen. LET OP!! De inkomgelden voor het nationale park zijn niet in de prijs inbegrepen. De kosten hiervoor bedragen circa 250 Baht per persoon. U dient dit ter plaatse aan de gids te betalen. Inclusief lunch.

 • Petchaburi Zomerpaleis

  THB 1900 p.p.

  U rijdt ca. 1 uur noordwaarts van Hua Hin naar Petchaburi om een bezoek te brengen aan het uit 1859 daterende “Khao Wang”, de prachtige zomerresidentie van koning Mongkut (Rama IV). Vervolgens bezoekt u de Khao Luang-grot waar zich 170 indrukwekkende Boeddhabeelden bevinden. Tot slot bezoekt u de tempel “Wat Mahadhat” en maakt u een wandeling door Petchaburi voor u terugkeert naar Hua Hin.
  Dag tour, ca. 08.30 – 15.00; Inclusief lunch.

Optionele excursies in Kanchanaburi

 • River Kwai Raft Dinner

  THB 850 p.p.

  Uw reisleider huurt een drijvend vlot voor de groep af waarop u een heerlijke Thaise maaltijd zult nuttigen. Terwijl u de bekende Kwai rivier afdrijft kunt u genieten van de atmosferische flora en fauna aan de oevers. Inclusief vervoer, buffet maaltijd. Beperkte beschikbaarheid afhankelijk van deelnemersaantal.

  Minimaal 20 deelnemers.

 • Erawan waterval en Hellfire Pass (incl. lunch)

  THB 1500 p.p.

  Vertrek naar de Hellfire Pass voor een bezoek aan het indrukwekkende Tweede Wereldoorlog museum. We maken een wandeling naar de Hellfire Pass, die in die tijd door de krijgsgevangenen met de hand uit de rotsen is gehouwen. Lunch in een lokaal restaurant. In de middag een bezoek aan de Erawan Waterval. Dit is een prachtige waterval die uit 7 niveaus bestaat met een hoogteverschil van maar liefst 1.500 meter! De omgeving van de waterval is schitterend en sprookjesachtig. Bij deze waterval heeft u de mogelijkheid om te zwemmen, dus neem aub uw zwemspullen en eventueel droge kleding mee.

  Prijs bij een groepsreis: THB 1500 p.p. (THB 1700 p.p. indien u verblijft in de Jungle Raft)

Optionele excursies in Phitsanulok

 • Samlor Tour met diner

  THB 900 p.p.

  Per fietstaxi "Samlor" naar de avondmarkt, waar we de plaatselijke folklore "Vliegende Morning Glory Groente Show" bijwonen. De kok gooit een handvol waterkers in een gloeiend hete wok, waarna een vuurbal ontstaat van soms wel enkele meters hoog. Hierna volgt een heerlijk diner in een plaatselijk restaurant of in het hotel.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven