Groepsrondreis Emerald

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Bangkok

 • Cabaret Calypso

  THB 900 p.p.

  In dit huiselijke theater in Bangkok, ziet u een internationale dans, zang & cabaretvoorstelling met een Aziatisch én Europees tintje. Een wervelende show die getuigt van klasse. Deze show, die geheel door mannen wordt opgevoerd, is zeker de moeite waard als onderdeel van de Thaise cultuur. Het duurt ca. 70 minuten. In dit theater mogen video opnamen gemaakt worden. Na de show kunt u met de 'dames' op de foto.

  Excursie op basis van internationaal gezelschap.

 • Fietstocht door Bangkok (3 uur)

  THB 1000 - 1550 p.p.

  U fietst door straatjes met een bonte afwisseling van winkels, werkplaatsen en eetgelegenheden. Na de groenten- en bloemenmarkt steken we per boot de Chao Praya rivier over. Aan de overkant is het opvallend rustig op de route. Hier geen wirwar van mensen en luidruchtig verkeer, maar een aaneenschakeling van dorpen, fraaie tempels, “jungle doorkijkjes”, zwaaiende passanten. Met een longtailboot keren we terug naar de andere kant van de rivier. Wegen zijn vlak en het tempo is rustig. Neem zo min mogelijk baintage mee, maar wel: fototoestel, pet met klep, zonnebrandcreme en draag katoenen kleding. Geschikt voor iedereen met een normale conditie. Inclusief transfer naar het beginpunt van de excursie en inclusief water, frisdrank en een kleine snack. Deze excursie duurt circa 3 uur.


  2-3 personen: THB 1550,- p.p.
  4-7 personen: THB 1150,- p.p.
  Meer dan 8 personen: THB 1000,- p.p.

  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief THB 950 p.p. (let op, de transfer naar het beginpunt van de fietsexcursie is niet inbegrepen)

 • Klong tour

  THB 750 - 1750 p.p.

  Boottocht door de 'klongs' van de imposante Chao Praya rivier, die dwars door de stad loopt. Onderweg bezoeken we de oudste tempel van Bangkok, de Wat Arun, die rijkelijk is gedecoreerd met Chinees porselein.

  Indien u deze excursie boekt tijdens de groepsreis (bij 5 personen of meer) zijn de kosten THB 750 p.p.

  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief:
  Bij 2 personen: THB 1750 p.p.
  Bij 3-4 personen: THB 1250 p.p.

 • Lunch in de Bayoke Sky Tower

  THB 950- 1200 p.p.

  Op de 78e verdieping van de Sky Tower kunt u genieten van een heerlijke lunch. Uiteraard heeft u een schitterend uitzicht over Bangkok.

  Deze excursie is enkel te boeken tijdens een groepsreis.

  Prijs voor 2-3 personen: THB 1200,- p.p.
  Prijs voor >4 personen: THB 950,- p.p.

Optionele excursies in Chiang Mai

 • Canopy Tour - Jungle Flight

  THB 2400 - 2490 p.p.

  Deze excursie biedt een unieke ervaring voor zowel jong als oud! U wordt drie uur lang meegenomen op een reis door boomtoppen van de prachtige jungle van Chiang Mai. Onder professionele begeleiding zweeft u door de boomtoppen middels een vijf kilometer lang parcours van kabels en bruggen. De volledige excursie bestaat uit een uur trekking; twee tot drie uur in de boomtoppen en voldoende tijd om even een lokaal dorpje te bezoeken met een heerlijke lunch. Het project is 100% ecologisch en een deel komt ten goede aan het behoud van de Gibbon. Inclusief Engelssprekende gids, lunch, materiaal en vervoer.

  Prijs bij een groepsreis: THB 2400 p.p.
  Prijs bij een individuele reis: THB 2490 p.p.

 • Chiang Mai: Kunst & Nijverheid

  THB 1450 p.p.

  Bezoek de ruines van Waing Kumkam, welke eind 13de eeuw voor het laatst bewoond waren toen het Lanna Koninkrijk nog in volle bloei was. Vervolgens brengt u een bezoek aan “Muang Klung”, een klein dorp waar potten van klei nog op traditionele wijze worden gemaakt. Tot slot brengt u een bezoek aan “Baan Ta Wai”, hier ziet u hoe de prachtigste handsnijwerken nog steeds met de hand gemaakt worden.
  Halve dag tocht; Start 8.30 & 13:30 uur. Inclusief: Vervoer en Engels sprekende gids
  Excursie op basis van internationaal gezelschap.

 • Doi Inthanon National Park

  THB 2050 - 3250 p.p.

  We maken een prachtige excursie naar het Doi Inthanon National Park waar men een enorme verscheidenheid aan fauna en flora vindt. Het laagland is warm en droog maar op de 2,565 meter hoge top voelt het klimaat eerder Canadees dan Thais, een aangename verkoeling! Bovendien zijn er in het park prachtige watervallen, waarvan we er enkele zullen bezoeken zoals bijvoorbeeld. de Wachiratarn waterval. Eén van de hoogtepunten is zonder twijfel een wandeltocht van ongeveer 3 uur onder begeleiding van een lokale gids. Deze wandeling neemt ons mee door de groene natuur, langs watervallen en rijstvelden tot in een Karen-dorp waar we een lekkere kop zelfgemaakte koffie kunnen drinken. Na de lunch rijden we naar het hoogste punt van het park. We lopen over het Ang-Kha pad en genieten van de prachtige bloemen zoals de Rhododendrons en met enig geluk zien we bijzondere vogels. Indien er voldoende tijd over is bezoeken we op de terugweg een uitzichtpunt en de pagoda’s die zijn toegewijd aan de Koning en Koningin. Advies: Neem goede wandelschoenen en warme kleding voor op de top mee.

  Indien u een privé rondreis maakt: Prijs voor 2-5  personen: THB 3250 p.p. Prijs vanaf 6 personen: THB 3000 p.p.

  Indien u een groepsrondreis maakt: Prijs voor 2 personen: THB 2600 p.p. Prijs voor 3-14 personen: THB 2200 p.p. Prijs voor meer dan 15 personen: THB 2050 p.p.

 • Elephant Nature Park

  THB 2500 p.p.  Elephant Nature Park levert een bijdrage aan het overleven van de zeer bedreigde olifanten. Het bezoek aan dit park stimuleert het begrip voor de natuurlijke situatie en omgeving van de olifanten. Het park is ook de thuisbasis voor tal van andere bedreigde of vervallen dieren zoals geredde honden, katten of buffels. Deze dieren leven in het park in een natuurlijke omgeving. In dit park worden de dieren niet gebruikt om op te rijden of om trucs te laten doen maar worden op een natuurlijke wijze verzorgd en behandeld. In de ochtend vertrekken we naar Elephant Nature Park. Na een, ongeveer twee uur durende, prachtige rit door het landschap van Noord-Thailand komen we bij het park aan. Na een korte introductie krijgt u een rondleiding door het park en heeft u de mogelijkheid om de olifanten zelf te voeden om vervolgens van een vegetarische lunch te genieten. In de middag mag u helpen met het voeden van de olifant en ziet u de olifanten in het water spelen. Aan het eind van de middag keren we terug naar het hotel. De excursie naar Elephant Nature Park is op basis van beschikbaarheid. Houdt u er rekening mee dat Elephant Nature Park een zeer populair park is, wij willen dan ook verzoeken, indien u geïnteresseerd bent in deze excursie, dit op de 1e dag van de rondreis door te geven aan de reisleider of aan een medewerker van ons lokaal agentschap (indien u een privéreis heeft geboekt). Ook kunt u deze excursie vooraf via de extra opties bijboeken.  Sinds april 2018 heeft Elephant Nature Park besloten om het badderen met de olifant niet meer toe te laten en daarmee een voorbeeld neer te zetten voor duurzaam toerisme. Het park wil de olifant zoveel mogelijk hun natuurlijke gedrag kunnen laten vertonen. U kunt nog wel het badderen van de olifant bekijken vanaf een onlangs gebouwd platform bij de rivier.

 • Fietstocht omgeving Chiang Mai

  THB 1250 p.p.

  Ontdek het Thaise platteland per fiets. U wordt bij het hotel opgehaald en in circa 20 minuten naar een traditioneel dorp buiten Chiang Mai gereden. Vanuit daar start de fietstocht die u langs vele lokale dorpjes met houten huizen en over smalle paadjes tussen rijstvelden leidt. We stoppen bij een lokaal schooltje, begraafplaats en authentieke tempel. Met wat geluk zien we waterbuffels die de weg oversteken en kleine kinderen die u verwonderd zullen aankijken terwijl u langs hun dorpjes fietst. De totale afstand die we per fiets afleggen is ongeveer 30 kilometer.
  Deze excursie is inclusief lokaal Engelssprekende gids, comfortabele fiets, lunch (of snack indien middagexcursie), flesje water en verzekering.

  Indien u een privé rondreis maakt:
  Prijs vanaf 2 personen: THB 1150 p.p.

  Indien u een groepsrondreis maakt:
  Prijs voor 1-3 personen: THB 1250 p.p.
  Prijs voor meer dan 4 personen: THB 1050 p.p.

 • Khantoke diner

  THB 650 p.p.

  Het Khantoke diner is een kennismaking met de Lanna cultuur. Het eten wordt geserveerd op lage ronde tafeltjes; een Khantoke, oorspronkelijk waren deze tafeltjes van teakwood. Het Khantoke dinner wordt aangekleed met tradionele Noord-Thaise dansen. Deze dansen zijn heel gevarieerd en bijzonder.
  Bij aankomst zal het vriendelijke personeel u naar uw plaats begeleiden om vervolgens uw drankjes en de Khantoke te serveren. Ga er rustig bij zitten en geniet tijdens het lekkerste eten wat u ooit heeft gehad van de klassieke Noord-Thaise dans en muziek.

  THB 750 p.p. bij 2-3 personen
  THB 650 p.p. bij 4 personen of meer

 • Thaise kooklessen

  THB 900 p.p.

  Met deze kookcursus krijgt u de mogelijkheid om te leren Thais eten te koken in een traditionele Thaise omgeving, met bekwame en vriendelijke docenten die de geheimen van de Thaise keuken aan u willen geven, in een leuke sfeer. We willen dat u het meeste uit uw verblijf in Chiang Mai haalt. Het lesgeven is gericht op het daadwerkelijk doen, in plaats van te kijken. Wanneer u de cursus af gerond heeft dan bent u een ervaring rijker over de thaise keuken met een onvergetelijke ervaring. Excursie op basis van internationaal gezelschap.

 • Traditionele Thaise massage

  THB 550 p.p.

  Deze Thaise ontspanningsmassage kunt u absoluut niet missen, deze dateert uit de Ayutthaya-periode. De totale massage duurt circa 2 uur, tijdens deze massage bent u gekleed in een zijden of katoenen pyjama.

 • Chiang Mai Tempel Tour

  THB 900 - 1150 p.p.

  U gaat terug in de tijd en brengt een bezoek aan de prachtige overblijfselen van Chiang Mai's rijke verleden. De stadsmuren van Chiang Mai en de grachten liggen na 700 jaar er nog steeds statig bij en de koningen van weleer liggen op de prachtige koninklijke begraafplaats midden in de King's Flower Garden (Suan Dok Tempel). De laatste bezienswaardigheid op deze berg is de berg Suthep, waarop al sinds 1384 één van de heiligste tempels van Thailand ligt, namelijk de Wat Prathat Doi Suthep. Inclusief entreekosten en een Engelssprekende gids.

  Prijs voor 2 personen: THB 1150 p.p.
  Prijs voor 3-5 personen: THB 900 p.p.

Optionele excursies in Kanchanaburi

 • Erawan waterval en Hellfire Pass (incl. lunch)

  THB 1500 p.p.

  Vertrek naar de Hellfire Pass voor een bezoek aan het indrukwekkende Tweede Wereldoorlog museum. We maken een wandeling naar de Hellfire Pass, die in die tijd door de krijgsgevangenen met de hand uit de rotsen is gehouwen. Lunch in een lokaal restaurant. In de middag een bezoek aan de Erawan Waterval. Dit is een prachtige waterval die uit 7 niveaus bestaat met een hoogteverschil van maar liefst 1.500 meter! De omgeving van de waterval is schitterend en sprookjesachtig. Bij deze waterval heeft u de mogelijkheid om te zwemmen, dus neem aub uw zwemspullen en eventueel droge kleding mee.

  Prijs bij een groepsreis: THB 1500 p.p. (THB 1700 p.p. indien u verblijft in de Jungle Raft)

 • River Kwai Raft Dinner

  THB 850 p.p.

  Uw reisleider huurt een drijvend vlot voor de groep af waarop u een heerlijke Thaise maaltijd zult nuttigen. Terwijl u de bekende Kwai rivier afdrijft kunt u genieten van de atmosferische flora en fauna aan de oevers. Inclusief vervoer, buffet maaltijd. Beperkte beschikbaarheid afhankelijk van deelnemersaantal.

  Minimaal 20 deelnemers.

Optionele excursies in Koh Chang

 • 5 eilanden snorkeltour

  THB 1350 p.p.

  Met de 5 eilanden tour vaart u langs de prachtige eilanden Ko Wai, Ko Yak Lek, Ko Yak Yai, Ko Rung en Ko Thonglang. Tijdens het snorkelen zult u prachtige koraalriffen tegenkomen en wanneer u wilt bijkomen van het zwemmen kunt u relaxen op het prachtige strand. Deze excursie is inclusief lunchbox en entree voor nationaal park.

  Deze excursie wordt uitgevoerd met internationaal gezelschap.

 • Onbekend Koh Chang

  THB 1600 p.p.

  Ervaar de onbekende oostzijde van Koh Chang. U bezoekt het lokale dorp Klong Son in noord Koh Chang. Hier kunt u zien hoe rubber wordt geproduceerd. U vervolgt de weg naar Salak Khok, waar u aan boord gaat van een traditionele Thaise boot voor een tocht door het het mangrovebos. Het is ook mogelijk om zelf door het mangrovebos te kajakken. Voor de lunch wordt u naar Salak Phet gebracht, dat bekend staat om zijn geweldige visrestaurants.
  Deze excursie wordt uitgevoerd op maandag en donderdag en met international gezelschap.

  Indien u deze excursie op privébasis wilt uitvoeren (dagelijks):
  THB 2800 p.p.bij 2-3 personen
  THB 1950 p.p. bij 3 personen of meer

 • Diner met vuurvliegjes boottocht

  THB 1000 p.p.

  U wordt naar het prachtige Aana resort in Klong Prao gebracht. Het resort ligt aan de rivier. Na de welkomstcocktail kunt u genieten van een heerlijke Thaise maaltijd (inclusief 1 glas wijn). Na het diner stapt u in de boot voor een tocht door het mangrove bos om de vuurvliegjes te bekijken.

 • Tree Top Adventure Park

  THB 1250 p.p.

  Voor deze excursie wordt u opgehaald en teruggebracht naar uw hotel. De excursie kan zowel 's morgens als 's middags plaatsvinden. U wordt geadviseerd comfortabele kleding en (sport) schoenen te dragen. Tijdens deze excursie maakt u twee tochten van circa 40 minuten.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven