Groepsrondreis Emerald

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

44 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 25-06-2018

Een mooie maar vermoeiende reis

Een verassende reis.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 10-05-2018

Prachtige reis, door een fantastisch mooi land, uitstekende combinatie van cultuur en natuur

We hebben een hele mooie reis gehad met uitstekende reisleiders Paul en Wat. Ze deden alles om het naar onze zin te maken. Zorgden er samen voor dat we een fantastische reis hadden. Het was een mooie mix van cultuur en natuurervaringen. Prachtige boottochten, een in een vogelreservaat, één naar een drijvende markt, en nog één met een zeer snelle longtailboot naar de Langnekstam. Ook prachtige wandelingen door een druipsteengrot, naar een waterval en door een kloof. Wel erg veel tempels. Elk op zich erg mooi, maar na een aantal werden we een beetje tempel moe. Een hoogtepunt was het bezoek smorgens erg vroeg aan de treinmarkt, waar een trein, nadat de koopwaar van de rails was afgehaald, dwars door de markt reed. En overal...heerlijke koffietentjes met goede tot uitstekende koffie. Ook vaak speciale lunchplekken, van simpele eettentje tot zeer luxe hotels. Al met al een zeer afwisselende reis onder prima reisleiding.

Mw. Z - Hellevoetsluis
8,6
Toegevoegd op: 13-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. van K - Heemstede
10,0
Toegevoegd op: 11-04-2018

Wij waren zeer tevreden over de reis.

Wij hebben erg genoten van deze reis. Het fietsen in Bangkok was een hele ervaring door alle kleine steegjes. Ook de boottochten waren zeker aan te bevelen vooral met de James Bond boten was erg mooi. Eigenlijk waren alle excursies wel de moeite waard om te doen.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 09-04-2018

Prachtige rondreis die gelukkig regelmatig de meest toeristische plaatsen weet te vermijden.

De reis door het noorden van Thailand gaat langs vele schitterende locaties. Bekende , maar ook minder bekende plaatsen, die echter zeer de moeite van het bezoeken waard zijn!

Dhr. I - Nijeveen
8,6
Toegevoegd op: 29-03-2018

fijne vakantie erg veel tempels maar was bekend lekker weer dus genoten

wij hadden een geweldige reisgids Mrs pongsri deed echt alles voor je ik had een pechje moest dus 2 x naar ziekenhuis gaat mee en verzorgde tussendoor ook de verband middelen. Ze heeft heel veel van het land verteld en hoe de verschillende mensen daar leefde erg interessant.Erg gevarieerde reis, verder met bij elke stop wel een mooie of soms minder mooie Tempel. Ik hoop voor de mensen die na ons gaan ook zo een fijne reis kunnen maken want het is wel de moeite waard Het zal niet kunnen maar allemaal Mrs Pongsri als gids

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 28-03-2018

gevarieerde reis

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 25-03-2018

Goed

Fietstocht Co van Kessel, 5 eilanden snorkeltrip Koh Chang vonden wij tegen vallen.

Mw. de W - Haarlem
6,2
Toegevoegd op: 19-03-2018

een prachtige reis naar het noord-westen van Thailand, veel natuur en een mooie omgeving

Mw. S - Den Bosch
9,5
Toegevoegd op: 17-03-2018

Fantastische reis een aanrader!Reisleider Koen en Arti krijgen van ons een dikke 10!!!!!!!!

Er zijn weinig woorden voor nodig: een fantastische reis Thailand heeft veel moois te bieden. Lieve gastvrije bevolking en heerlijk eten. Prachtige natuur in het Noorden en Bangkok is een stad met veel charmes.

Mw. D - Spijkenisse
Terug naar boven