Groepsrondreis Gouden Lotus

Deze reis is vernieuwd!
U krijgt van ons:
  • Compleet Thailand van noord naar zuid
  • Verblijf in de jungle van Khao Sok
  • Alle overnachtingen in goede hotels
  • Entreegelden, 9 lunches en 3 diners
  • FOX BBQ op het strand

Reis van noord naar zuid: langs indrukwekkende tempels, groene jungle en tropische stranden!

Wanneer u alle aspecten van het prachtige Thailand wil ervaren, is de Gouden Lotus reis perfect voor u. Dit is een complete reis van noord naar zuid, waarbij u langs talloze hoogtepunten komt. Wij duiken met u de Thaise geschiedenis in bij de prachtige tempels van de voormalige hoofdsteden Ayutthaya en Sukothai. We bezoeken de sfeervolle stad Chiang Mai hoog in het noorden en reizen via het historische Kanchanaburi naar het zuiden. We ontdekken de adembenemende jungle van Khao Sok en verblijven in het prachtige Krabi.

Uitstekende hotels, goed gelegen

Tijdens deze reis overnachten we in goede en gunstig gelegen drie en viersterrenhotels en het ontbijt is inbegrepen. De meeste hotels hebben een heerlijk zwembad, waar u na een drukke dag nog even lekker kunt ontspannen.

Groot aantal excursies inclusief
Tijdens deze uitgebreide rondreis zijn veel excursies inbegrepen. Wij nemen u onder andere mee naar het prachtige Doi Suthep en maken een tocht per bamboo raft door de schitterende jungle van Khao Sok. Natuurlijk laten wij u kennis maken de bruisende hoofdstad Bangkok en fietsen we langs de tempels van Sukothai.

Deskundige reisleiders op locatie
Tijdens de reis zal onze Nederlandssprekende reisleider er alles aan doen om het u naar uw zin te maken. Heeft u nu al een vraag aan onze reisleider?
 Stel uw vraag op het reisleider forum

Groepsgrootte:
2018: Minimaal 10 / maximaal 30 deelnemers
2019: Minimaal 12 / maximaal 31 deelnemers
Het was allemaal perfect geregeld door de reisleider en het was echt een droomreis. Vooral het contact met de Thaise bevolking was heel leuk en met name het bezoek aan een schooltje.
Terug naar boven