Groepsrondreis Gouden Lotus (t/m maart 2018)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

113 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 23-04-2018

Een boeiende reis door een prettig en interessant land met een fantastische reisbegeleding

De reis (Gouden Lotus eind maart 2018) heeft onze verwachtingen overtroffen. Met name de betrokken reisleider Peter heeft ons ongelooflijke veel interessante informatie gegeven over alle aspecten van Thailand. Het programma was behoorlijk gevuld. 3000 km met de bus was ook wel veel, maar door de afwisseling, de prettige pauzes en de aanvullende informatie over de Thaise cultuur door Peter was het te doen. Ook de Thaise gids Wat, was prima. De eetplekken en het eten waren heel goed. Ook de hotels waren gemiddeld van goede kwaliteit. De heen en terugreis via Dubai was wel belastend. De laatste 3 dagen in Phuket vonden wij te lang. Ook de laatste dag (uitchecken om 12 uur en vertrek naar airport om 21 uur, terwijl de kamer niet te verlengen was), was niet prettig. In algemeen zijn wij echter zeer tevreden over de reis als geheel, met name over de begeleiding tijdens de rondreis. Wij zullen deze reis zeker aanbevelen.

Dhr. T - Apeldoorn
10,0
Toegevoegd op: 20-04-2018

Mooiste reis die ik tot nu toe heb gedaan en voor herhaling vatbaar met Fox

Mw. V - Horst
10,0
Toegevoegd op: 15-04-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. ten W - Grootebroek
7,1
Toegevoegd op: 31-03-2018

Rollercoaster

Mw. H - Capelle Aan Den Ijssel
10,0
Toegevoegd op: 25-03-2018

Een goede indruk van de cultuur,natuur,bevolking en historische plaatsen

Zeer uitgebreide rondreis die een goede indruk geeft van Thailand.Tijdens onze reis werden wij uitstekend begeleid door de gidsen,Michiel en Yangyong.Tijdens de busritten voldoende info gekregen over gebruiken en gewoontes en de geschiedenis van Thailand. Er zijn toch een aantal uitschieters die genoemd moeten worden. Fietsen in Bangkok,altijd doen.Watervallen van Erewan.Olifant Nature Park was super.Excursie naar de Pra-Ya-Na-Korn grot was zeer indrukwekkend.En neem een Thaise massage,heerlijk.Eigenlijk hebben wij alles gezien wat in de gids staat.Verder is het reizen in een groep ons zeer goed bevallen.Dit was voor ons de eerste keer en door deze positieve ervaring zeker niet de laatste keer.

Dhr. van der V - Groningen
9,5
Toegevoegd op: 20-03-2018

mooie reis,verrassend gevarieerd, goed voorbereid, fijne reisleiders ,hele leuke groep

We hebben een hele mooie reis gemaakt, thailand is schitterend, met gevarieerde natuur en cultuur,de Thai zijn echt aardig. MIchiel en Yan Yong,onze reisleiders, waren geweldig, hebben echt goed voor ons gezorgd,(en gezongen haha ) en gaven ook veel uitleg over de geschiedenis,cultuur en belevingswereld vanThailand en zijn inwoners wat het nog interressanter maakte. Ook met de groep hebben we heel veel plezier gehad,een mooie mix van leeftijd en karakters, die bij een volgende groepsreis moeilijk te evenaren zal zijn!!!!!! Kortom, het was een reis om nooit te vergeten

Dhr. de W - Eindhoven
9,5
Toegevoegd op: 19-03-2018

Met Fox reizen is puur genieten zonder zorgen.

Dhr. van H - Gaanderen
10,0
Toegevoegd op: 19-03-2018

Zeer aan te bevelen

De reis heeft mijn verwachtingen overtroffen. Een fijne groep medereizigers en de zeer professionele en betrokken opstelling van reisleider Michiel en gids Yangong hebben hier zeker ook aan bijgedragen. De afwisseling van bezoeken aan de "highlights" met de kennismaking met het dagelijkse leven in Thailand, maakte deze reis voor mij zeer de moeite waard. Zelfs de soms lange busreizen heb ik ondanks alles vaak als zeer boeiend ervaren omdat reisleider Michiel tijdens deze ritten interessante verhalen over Thailand vertelde. Ook een compliment mbt de hotels en prachtige lunchplekken onderweg. Deze reis is zeer aan te bevelen!

Mw. van de B - Sterksel
9,5
Toegevoegd op: 18-03-2018

zeer gevarieerde en deels actieve reis. zowel culltuur als natuur. aanrader

Met een leuk gezelschap een supermooie reis gehad. Hoogtepunten van de reis waren fietstocht door Bangkok bridge over de rivier Qua en diner over vlot. Tevens klongtour witte tempel en wandeling in natuurpark.en diverse boottochten. Tevens grote dank aan onze voortreffelijke en gezellige reisleiders michiel bakker en yanyong.

Dhr. M - Maastricht
10,0
Toegevoegd op: 18-03-2018

Een indrukwekkende reis onder begeleiding van een geweldige reisleider die veel extra informatie gaf

Mw. G - Horst Lb
Terug naar boven