Groepsrondreis Gouden Lotus

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Optionele excursies in Ayutthaya

 • Boottocht rondom Ayutthaya & bezoek Baan Hollanda

  THB 500 p.p.

  Kom even tot rust tijdens de ongeveer 20 minuten durende boottocht rond Ayutthaya. Bewonder de natuur en het leven aan de oevers van de rivier Inclusief een kort bezoek aan Baan Hollanda museum waar u een kijkje wordt gegeven in het rijke verleden waarin handel met Nederlandse koopmannen de dagelijkse gang van zaken was (inclusief gids + bezoek aan Baan Hollanda museum).

Optionele excursies in Bangkok

 • Dinercruise op de Chao Praya rivier

  THB 1250 p.p.

  's Avonds een romantisch diner op de Chao Praya rivier met live muziek. U kunt genieten van vele lekkere gerechten en tijdens uw diner vaart u langs vele verlichte tempels en oude gebouwen van Bangkok.

  Inclusief transfer van en naar uw hotel.

 • Fietstocht door Bangkok (5 uur)

  THB 1400 - 1850 p.p.

  U fietst door straatjes met een bonte afwisseling van winkels, werkplaatsen en eetgelegenheden. Na de groenten- en bloemenmarkt steken we per boot de Chao Praya rivier over. Aan de overkant is het opvallend rustig op de route. Hier geen wirwar van mensen en luidruchtig verkeer, maar een aaneenschakeling van dorpen, fraaie tempels, “jungle doorkijkjes”, zwaaiende passanten. Met een longtailboot keren we terug naar de andere kant van de rivier. Geschikt voor iedereen met een normale conditie. Wegen zijn vlak en het tempo is rustig. Neem zo min mogelijk bagage mee, maar wel: fototoestel, pet met klep, zonnebrandcreme en draag katoenen kleding. Deze halve dagtour is inclusief water, frisdrank en een kleine maaltijd. Inclusief transfer van en naar uw hotel.

  Prijs voor 2-3 personen: THB 1850 p.p.
  Prijs voor 4-7 personen: THB 1650 p.p.
  Prijs voor >8 personen: THB 1400 p.p.


  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief THB 1650 p.p. (let op, de transfer naar het beginpunt van de fietsexcursie is niet inbegrepen)

 • Klong tour

  THB 750 - 1750 p.p.

  Boottocht door de 'klongs' van de imposante Chao Praya rivier, die dwars door de stad loopt. Onderweg bezoeken we de oudste tempel van Bangkok, de Wat Arun, die rijkelijk is gedecoreerd met Chinees porselein.

  Indien u deze excursie boekt tijdens de groepsreis (bij 5 personen of meer) zijn de kosten THB 750 p.p.

  Indien u deze excursie tijdens een individuele reis boekt geldt het volgende tarief:
  Bij 2 personen: THB 1750 p.p.
  Bij 3-4 personen: THB 1250 p.p.

 • Lunch in de Bayoke Sky Tower

  THB 950- 1200 p.p.

  Op de 78e verdieping van de Sky Tower kunt u genieten van een heerlijke lunch. Uiteraard heeft u een schitterend uitzicht over Bangkok.

  Deze excursie is enkel te boeken tijdens een groepsreis.

  Prijs voor 2-3 personen: THB 1200,- p.p.
  Prijs voor >4 personen: THB 950,- p.p.

 • Cabaret Calypso

  THB 900 p.p.

  In dit huiselijke theater in Bangkok, ziet u een internationale dans, zang & cabaretvoorstelling met een Aziatisch én Europees tintje. Een wervelende show die getuigt van klasse. Deze show, die geheel door mannen wordt opgevoerd, is zeker de moeite waard als onderdeel van de Thaise cultuur. Het duurt ca. 70 minuten. In dit theater mogen video opnamen gemaakt worden. Na de show kunt u met de 'dames' op de foto.

  Excursie op basis van internationaal gezelschap.

Optionele excursies in Chiang Mai

 • Canopy Tour - Jungle Flight

  THB 2400 - 2490 p.p.

  Deze excursie biedt een unieke ervaring voor zowel jong als oud! U wordt drie uur lang meegenomen op een reis door boomtoppen van de prachtige jungle van Chiang Mai. Onder professionele begeleiding zweeft u door de boomtoppen middels een vijf kilometer lang parcours van kabels en bruggen. De volledige excursie bestaat uit een uur trekking; twee tot drie uur in de boomtoppen en voldoende tijd om even een lokaal dorpje te bezoeken met een heerlijke lunch. Het project is 100% ecologisch en een deel komt ten goede aan het behoud van de Gibbon. Inclusief Engelssprekende gids, lunch, materiaal en vervoer.

  Prijs bij een groepsreis: THB 2400 p.p.
  Prijs bij een individuele reis: THB 2490 p.p.

 • Doi Inthanon National Park

  THB 2050 - 4150 p.p.

  We maken een prachtige excursie naar het Doi Inthanon National Park waar men een enorme verscheidenheid aan fauna en flora vindt. Het laagland is warm en droog maar op de 2,565 meter hoge top voelt het klimaat eerder Canadees dan Thais, een aangename verkoeling! Bovendien zijn er in het park prachtige watervallen, waarvan we er enkele zullen bezoeken zoals bijvoorbeeld. de Wachiratarn waterval. Eén van de hoogtepunten is zonder twijfel een wandeltocht van ongeveer 3 uur onder begeleiding van een lokale gids. Deze wandeling neemt ons mee door de groene natuur, langs watervallen en rijstvelden tot in een Karen-dorp waar we een lekkere kop zelfgemaakte koffie kunnen drinken.

  Na de lunch rijden we naar het hoogste punt van het park. We lopen over het Ang-Kha pad en genieten van de prachtige bloemen zoals de Rhododendrons en met enig geluk zien we bijzondere vogels. Indien er voldoende tijd over is bezoeken we op de terugweg een uitzichtpunt en de pagoda’s die zijn toegewijd aan de Koning en Koningin.

  Advies: Neem goede wandelschoenen en warme kleding voor op de top mee.

  Indien u een privé rondreis maakt:
  Prijs voor 2 personen: THB 3950 p.p.
  Prijs voor 3-6 personen: THB 3250 p.p.

  Indien u een groepsrondreis maakt:
  Prijs voor 2 personen: THB 2600 p.p.
  Prijs voor 3-14 personen: THB 2200 p.p.
  Prijs voor meer dan 15 personen: THB 2050 p.p.

 • Fietstocht omgeving Chiang Mai

  THB 1250 p.p.

  Ontdek het Thaise platteland per fiets. U wordt bij het hotel opgehaald en in circa 20 minuten naar een traditioneel dorp buiten Chiang Mai gereden. Vanuit daar start de fietstocht die u langs vele lokale dorpjes met houten huizen en over smalle paadjes tussen rijstvelden leidt. We stoppen bij een lokaal schooltje, begraafplaats en authentieke tempel. Met wat geluk zien we waterbuffels die de weg oversteken en kleine kinderen die u verwonderd zullen aankijken terwijl u langs hun dorpjes fietst. De totale afstand die we per fiets afleggen is ongeveer 30 kilometer.
  Deze excursie is inclusief lokaal Engelssprekende gids, comfortabele fiets, lunch (of snack indien middagexcursie), flesje water en verzekering.

  Indien u een privé rondreis maakt:
  Prijs vanaf 2 personen: THB 1150 p.p.

  Indien u een groepsrondreis maakt:
  Prijs voor 1-3 personen: THB 1250 p.p.
  Prijs voor meer dan 4 personen: THB 1050 p.p.

 • Elephant Nature Park

  THB 2500 p.p.

  Elephant Nature Park levert een bijdrage aan het overleven van de zeer bedreigde olifanten. Het bezoek aan dit park stimuleert het begrip voor de natuurlijke situatie en omgeving van de olifanten. Het park is ook de thuisbasis voor tal van andere bedreigde of vervallen dieren zoals geredde honden, katten of buffels. Deze dieren leven in het park in een natuurlijke omgeving. In dit park worden de dieren niet gebruikt om op te rijden of om trucs te laten doen maar worden op een natuurlijke wijze verzorgd en behandeld. In de ochtend vertrekken we naar Elephant Nature Park. Na een, ongeveer twee uur durende, prachtige rit door het landschap van Noord-Thailand komen we bij het park aan. Na een korte introductie krijgt u een rondleiding door het park en heeft u de mogelijkheid om de olifanten zelf te voeden om vervolgens van een vegetarische lunch te genieten. In de middag mag u helpen met het baden en voeden van de olifant en ziet u de olifanten in het water spelen. Aan het eind van de middag keren we terug naar het hotel. De excursie naar Elephant Nature Park is op basis van beschikbaarheid. Houdt u er rekening mee dat Elephant Nature Park een zeer populair park is, wij willen dan ook verzoeken, indien u geïnteresseerd bent in deze excursie, dit op de 1e dag van de rondreis door te geven aan de reisleider of aan een medewerker van ons lokaal agentschap (indien u een privéreis heeft geboekt). Ook kunt u deze excursie vooraf via de extra opties bijboeken.

 • Traditionele Thaise massage

  THB 550 p.p.

  Deze Thaise ontspanningsmassage kunt u absoluut niet missen, deze dateert uit de Ayutthaya-periode. De totale massage duurt circa 2 uur, tijdens deze massage bent u gekleed in een zijden of katoenen pyjama.

 • Thaise kooklessen

  THB 900 p.p.

  Met deze kookcursus krijgt u de mogelijkheid om te leren Thais eten te koken in een traditionele Thaise omgeving, met bekwame en vriendelijke docenten die de geheimen van de Thaise keuken aan u willen geven, in een leuke sfeer. We willen dat u het meeste uit uw verblijf in Chiang Mai haalt. Het lesgeven is gericht op het daadwerkelijk doen, in plaats van te kijken. Wanneer u de cursus af gerond heeft dan bent u een ervaring rijker over de thaise keuken met een onvergetelijke ervaring. Excursie op basis van internationaal gezelschap.

Optionele excursies in Kanchanaburi

 • River Kwai Raft Dinner

  THB 850 p.p.

  Uw reisleider huurt een drijvend vlot voor de groep af waarop u een heerlijke Thaise maaltijd zult nuttigen. Terwijl u de bekende Kwai rivier afdrijft kunt u genieten van de atmosferische flora en fauna aan de oevers. Inclusief vervoer, buffet maaltijd. Beperkte beschikbaarheid afhankelijk van deelnemersaantal.

  Minimaal 20 deelnemers.

 • Erawan waterval en Hellfire Pass (incl. lunch)

  THB 1500 p.p.

  Vertrek naar de Hellfire Pass voor een bezoek aan het indrukwekkende Tweede Wereldoorlog museum. We maken een wandeling naar de Hellfire Pass, die in die tijd door de krijgsgevangenen met de hand uit de rotsen is gehouwen. Lunch in een lokaal restaurant. In de middag een bezoek aan de Erawan Waterval. Dit is een prachtige waterval die uit 7 niveaus bestaat met een hoogteverschil van maar liefst 1.500 meter! De omgeving van de waterval is schitterend en sprookjesachtig. Bij deze waterval heeft u de mogelijkheid om te zwemmen, dus neem aub uw zwemspullen en eventueel droge kleding mee.

  Prijs bij een groepsreis: THB 1500 p.p. (THB 1700 p.p. indien u verblijft in de Jungle Raft)

Optionele excursies in Khao Sok

 • Dagexcursie Cheow Lan meer en jungle trekking

  THB 1800 p.p.

  ‘s Morgens vroeg wordt u opgehaald bij uw hotel in Khao Sok en volgt de transfer naar Cheow Lan meer. Wanneer we aankomen bij de Rajjaparaba dam, gaat u aan boord van een longtailboot voor een schitterende tocht over het Cheow Lan meer. U geniet van prachtige uitzichten over prehistorische lijmstenen rotsen die uit het water oprijzen. Een bijzonder gezicht! Tijdens deze excursie heeft u voldoende tijd om te zwemmen in het heldere water van het meer, te kajakken door een van de vele inhammen en te genieten van de adembenemende omgeving. Tegen het middaguur lunchen we op een van de drijvende raft houses op het meer. Na de lunch maakt u een kleine trekking (circa 2 uur) door de jungle van Khao Sok en krijgt u uitleg over de flora en fauna. Het is hier zelfs mogelijk om de gibbon te spotten! Voor de trekking is wel een goede conditie vereist, houdt u ook rekening met heuvelachtige wandelpaden. Aan het einde van de dag vaart u terug naar het opstappunt en wordt u per transfer teruggebracht naar het hotel.
  Tijdens deze excursie wordt u begeleid door een Engelssprekende gids. De transfers, entreegelden voor het nationale park en de lunch zijn inclusief.

Optionele excursies in Krabi

 • Kajakken in Ao Thalane

  THB 1150 p.p.

  U maakt een bijzondere kajaktocht door mangrove bossen. Aanschouw de overweldigende natuur. Een fascinerende excursie! Inclusief lunch.

Optionele excursies in Phuket

 • Stadstour Phuket

  THB 1050-1900 p.p.

  Een halve dagexcursie waarbij u de hoogtepunten van Phuket afgaat. Zo gaat u naar Patong, Karon, Kata Beach en bezoekt u een prachtig uitzichtspunt over de drie stranden van Kata Noi, Kata en Karon. Vervolgens gaan we naar de grootste tempel van Phuket, de Wat Chalong, een boeddistische tempel die ookwel het spirituele hart van de stad wordt genoemd. Uiteraard krijgt u de tijd om souveniers te kopen in de lokale winkeltjes.

  THB 1900 p.p. bij 2 personen
  THB 1500 p.p. bij 3-5 personen
  THB 1050 p.p. bij 6 personen of meer

 • Cocktail workshop

  THB 2080-2860 p.p.

  In de middag worden we opgehaald bij ons hotel voor een gezellige cocktail workshop bij Chalong Bay. We starten de tour met uitleg bij de destilleerderij die met zijn fantastische rum al vele prijzen heeft behaald. Tijdens de daaropvolgende workshop krijgen we tips en uitleg om dan zelf aan de slag te gaan. We maken allemaal onze eigen tropische rum cocktail waarmee we proosten op een geslaagde excursie!

  Excursie inclusief vervoer, Engelssprekende gids, rondleiding en workshop.

  THB 2860 p.p. bij 2 personen
  THB 2420 p.p. bij 3-4 personen
  THB 2080 p.p. bij 5 personen of meer

 • Big Game Fishing op de Andaman zee

  THB 2900 p.p.

  Een onvergetelijk avontuur op de Andaman zee! Onder leiding van ervaren gidsen en met behulp professionele materialen gaat u deze dag de zee op om te vissen naar zoveel mogelijk verschillende soorten. Materialen en lunch zijn inclusief.

 • Phi Phi Eilanden excursie

  THB 2680 p.p.

  De Phi Phi eilandengroep in de Andaman zee staan wereldwijd bekend als misschien wel één van de mooiste eilanden ter wereld. De zee is prachtig helder en de stranden zijn parelwit. U brengt onder meer een bezoek aan Phi Phi Leh en Phi Phi Don, de twee grootste eilanden. Daarnaast krijgt u de kans om te gaan snorkelen in diverse baaien, waaronder Khai Nai Island. Verder krijgt u de kans om leuke foto's te maken in bijvoorbeeld de vikingengrot en op het apenstrand, welke zijn bevolkt door grote groepen wilde aapjes.

 • Similan Eilanden

  THB 3100 p.p.

  Negen dichtbeboste eilanden omringd met uit de zee rijzende rotsen en prachtige met fijn poederzand bedekte stranden, vormen het nationaal park van de Similan Eilanden. Het is een geweldige plek voor zowel duiken als snorkelen in een ongerepte natuur. Per speedboot cruisen we in 90 minuten ten noorden van Phuket naar de Similan Eilanden. Eenmaal aangekomen hebben we de volledige dag om het park en één van 's werelds grootste snorkelplekken te verkennen.
  Deze excursie wordt niet in het regenseizoen uitgevoerd, maar alleen van November tot April.

 • Simon Cabaret

  THB 1000 p.p.

  Thailand is befaamd om zijn travestietenspektakels. De shows die 's avonds worden opgevoerd in het Simon Cabaret zijn van het allerhoogste niveau en genieten internationale bekendheid. Geniet van de indrukwekkende decors en kostuums! (VIP plaatsen)

 • Stadswandeling Old Town Phuket

  THB 1600-1900 pp

  Vroeg in de ochtend maakt u een excursie door het oude centrum van Phuket. Phuket is veel meer dan een strandbestemming en was vroeger een belangrijk handelscentrum op de route tussen India en China. Vele Portugezen, Fransen maar ook Nederlanders deden dit schiereiland aan tijdens hun reizen. Het oude centrum van Phuket herbergt nog vele karakteristieke overblijfselen uit deze periode waaronder gebouwen in typische Sino-Portugese stijl. U bezoekt verschillende marktjes inclusief een markt met heuse Boeddha reliekwieken, u drinkt een kopje koffie in een lokaal koffieshopje dat door een familie gerund wordt en u bewondert de oudste Chinese tempel van Phuket.
  Minimaal twee personen.

  THB 1900 p.p. bij 2-4 personen
  THB 1600 p.p. vanaf 5 personen

 • Whitewater Raften

  THB 4000 p.p.

  Tijdens dit Whitewater Rafting avontuur vaart u per raft door prachtige landschappen en tropisch regenwoud met rijke vegetatie. Naast de tocht per raft bezoekt u ook een waterval voor een verfrissende duik en kunt u genieten van een lekkere lunch. Deze tocht is ook geschikt voor beginners en is onderleiding van ervaren gidsen.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven