22-daagse groepsrondreis Gouden Lotus

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

232 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 22-03-2020

Een prachtige afwisselende reis.

Een prachtige afwisselende reis door een prachtig land. De Thaise bevolking is supervriendelijk, de Thaise keuken heerlijk. Veel mooie tempels gezien, leuke fietstocht in Bangkok gedaan. Doi Inthanon nationaal park zeker doen, is prachtig. Ook de Erawan watervallen is een aanrader, tot niveau 7 gaan. De tempel in de rots is ook een aanrader, wel een hele klim.

Jan en Carina Stegeman.
8,0
Toegevoegd op: 16-03-2020

Een geweldige mooie reis, veel reizen maar je ziet veel

Er is geen omschrijving ingevuld.

Hr Bosman Heemskerk
8,0
Toegevoegd op: 15-03-2020

Zeer afwisselende reis in een prachtig land.

Om te genieten van de natuur zou ik vooral voor de omgeving in het noorden niet de de periode van januari tot maart gaan , maar pas na juni.

Anoniem
8,3
Toegevoegd op: 15-03-2020

Veelzijdige reis, met veel optionele excursies. Prachtig land om te bezoeken

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 14-03-2020

Werelds!!! Geen moment verveelt en elke dag weer anders. Echt een aanrader!

Tip voor de vrouwen. Er worden veel tempels bezocht waar bij je lange, nette en niet te strakke broeken moet dragen. Hier waren wij niet van op de hoogte waardoor we twee lange broeken hadden. Met 35 a 40 graden raad je het al, was dat veelste weinig.

4,3
Toegevoegd op: 01-03-2020

De groepsreis viel tegen. Door de weinig inbegrepen excursies werd het een heel dure reis.

Een aanrader: Fietsen in Bangkok. Een must: Bezoek aan de Hellfire pass

Marianne Verstraten uit Roosendaal
9,0
Toegevoegd op: 21-02-2020

Een geweldige ervaring

Een mooie, goed georganiseerde reis met een afwisselend programma: stad, cultuur, natuur, strand. De fietstocht door Bangkok en de wandelingen door de natuur zijn echte aanraders.

Maria
8,3
Toegevoegd op: 18-02-2020

Ik heb een geweldige vakantie gehad

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 16-02-2020

Prachtige rondreis, waarin je van noord naar zuid het land op veel aspecten ervaart.en proeft.

Het programma is zeer de moeite waard. Van de optionele excursies zijn de fietstocht door Bangkok, het Doi Inthanon National Park en de Erawan Waterval echte hoogtepunten.

8,0
Toegevoegd op: 16-02-2020

De Gouden Lotus is top!

Een perfecte combi van cultuur, geloof, mooie natuur en een bijzonder land vol tegenstellingen!

Lieke en Piet uit Arnhem