22-daagse groepsrondreis Gouden Lotus

Je krijgt van ons:
  • Compleet Thailand van noord naar zuid
  • Bezoek aan River Kwai, Chiang Mai en Krabi
  • Dagexcursie Cheow Larn meer Khao Sok
  • Entreegelden, 9 lunches en 3 diners
  • FOX BBQ op het strand

Reis van noord naar zuid: langs indrukwekkende tempels, groene jungle en tropische stranden!

Wanneer je alle aspecten van het prachtige Thailand wil ervaren, is de Gouden Lotus reis perfect voor jou. Dit is een complete reis van noord naar zuid, waarbij je langs talloze hoogtepunten komt. Wij duiken met je de Thaise geschiedenis in bij de prachtige tempels van de voormalige hoofdsteden Ayutthaya en Sukothai. We bezoeken de sfeervolle stad Chiang Mai hoog in het noorden en reizen via het historische Kanchanaburi naar het zuiden. We ontdekken de adembenemende jungle van Khao Sok en verblijven in het prachtige Krabi.

Uitstekende hotels, goed gelegen

Houd er rekening mee dat er een aantal lange reisdagen tussen zullen zitten. Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij daarom voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijf je in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden. De meeste hotels hebben een heerlijk zwembad, waar je na een drukke dag nog even lekker kunt ontspannen.

Groot aantal excursies inclusief
Tijdens deze uitgebreide rondreis zijn veel excursies inbegrepen. Wij nemen je onder andere mee naar het prachtige Doi Suthep en maken een tocht per bamboo raft door de schitterende jungle van Khao Sok. Natuurlijk maken we kennis met de bruisende hoofdstad Bangkok en stappen we op de trappers voor een fietstocht langs de tempels van Sukothai.

Deskundige reisleiders op locatie
Tijdens de reis zal onze Nederlandssprekende reisleider er alles aan doen om het je naar je zin te maken.

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 12 / maximaal 31 deelnemers