22-daagse groepsrondreis Thailand - Laos - Cambodja

Je krijgt van ons:
  • Tweedaagse boottocht over Mekong rivier
  • Bezoek tempel Angkor Wat en Killing Fields
  • Hoogtepunten van authentiek Laos
  • Bezoek aan Elephant Valley
  • Binnenlandse vlucht Vientiane - Siem Reap

Reis langs hoogtepunten van de meest fascinerende landen van Zuid-Oost Azië

Ontdek de schoonheid van Thailand, Laos en Cambodja tijdens deze zeer complete rondreis. We reizen langs dorpjes waar de tijd heeft stilgestaan en worden verwelkomd door de nieuwsgierige bewoners. We bezoeken prachtige steden die een koloniale sfeer uitademen en laten ons overweldigen door de serene rust in de tempels, met als hoogtepunt Angkor Wat in Cambodja.

Comfortabele, centraal gelegen hotels

Zoals je van ons gewend bent, zorgen wij voor comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs en verblijven we in comfortabele hotels, veelal in de buurt van de belangrijke bezienswaardigheden.

Inclusief tweedaagse boottocht
Tijdens onze reis is veel inbegrepen. We doen veel leuke excursies waaronder een bezoek aan Elephant Valley en we maken een onvergetelijke, tweedaagse boottocht over de Mekong-rivier. Uiteraard bezoeken we in Cambodja het schitterende Angkor Wat en bezoeken we in Laos het authentieke plaatsje Luang Prabang.

Onze reisleiders staan voor u klaar
Onze Nederlandssprekende reisleiders weten alles over onze bestemmingen en maken er een geweldige reis van. Reisleider Bram zegt: "Als reisleider probeer ik er altijd in te slagen om de reiziger, door de opgedane ervaringen, tot nieuwe inzichten te laten komen over het bezochte land. Als de reis dus net dat tikkeltje anders is dan wat ervan verwacht werd. Ook is het voor mij belangrijk dat er in iedere reis een WOW moment zit zoals bijvoorbeeld het bezoek aan het prachtige koninklijke paleis in Bangkok."

Kenmerken van deze Reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

Groepsgrootte

 (Er is geen minimum aantal nodig bij gegarandeerd vertrek)

Minimaal 10 / maximaal 31 deelnemers