Vakantie Koh Samui

Vakantie Koh Samui – Ga naar één van de mooiste tropische eilanden

Wij durven best te zeggen dat het eiland Koh Samui één van de mooiste tropische eilanden is met de Thaise charme. Tijdens een Koh Samui vakantie geniet je van de prachtige baaien, de parelwitte zandstranden en het kristalheldere water van dit prachtige eiland van Thailand. Koh Samui is een eiland waar je gegarandeerd een fantastische vakantie zult bleven!

Een eiland met lokale charme
Een vakantie op Koh Samui is populair, maar dat betekent niet dat dit eiland niet zijn lokale charme heeft weten te behouden. Bezoek de kleine vissersdorpjes en de kokosnootplantages. Of ga naar de apenschool, de tempel van Wat Phra Yai of de watervallen van Hin Lad. Een Koh Samui vakantie heeft zoveel meer te bieden dan alleen maar stranden! En dat ontdek je tijdens een van de rondreizen op Koh Samui die wij in ons aanbod hebben.

Ontdek dit mooie eiland!
Wij bieden uitgebreide mogelijkheden voor een vakantie op Koh Samui. Ontdek dit bijzondere eiland met één van de compleet samengestelde vakanties. Kies bijvoorbeeld voor een gecombineerde reis met andere Thaise eilanden, zo kun je nog meer van dit bijzondere land zien! Wij zorgen ervoor dat alles geregeld is.

th_usm_strand3_b

Chaweng en Lamai beach hebben vele trendy uitgaansgelegenheden, in Bophut en Maenam kun je genieten van de relaxte Thaise sfeer met lokale eetstalletjes en verlaten stranden. Behalve zon, zee en stranden valt er op Samui ook wat te zien: aanraders zijn de apenschool, de watervallen van Hin Lad en Na Muang, Big Buddha en de tempel van Wat Phra Yai en de mooie vlindertuin. Daarnaast biedt Koh Samui een breed scala van activiteiten, waaronder scuba diving, snorkelen, mountainbiken en diverse health spa’s.

Monkey business op Samui
Kijk niet verbaasd als je op de bagagedrager van een scooter een aap ziet zitten. De berijder en de aap zijn namelijk op weg naar hun werk, want op het eiland worden apen getraind om van boomtop tot boomtop te springen om zo rijpe kokosnoten te plukken! Mannetjesapen plukken er wel 1000 per dag. Op Koh Samui kun je zelf zo'n school bezoeken: absoluut een onvergetelijke ervaring.

We bezoeken deze plaats tijdens de volgende reizen