Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Reisleider

Gouden lotus reis vragen

Miriam
30-01-2017 - 21:55 uur
Goedenavond,

Ik heb een paar vragen met betrekking op de gouden lotus reis in thailand.
*Wat is de beste maand om deze reis te doen? *Hoe is het weer bv in januari?
*Hebben we de mogelijkheid om tussen door te wassen?
*is het handig om deze reis met een backpack te doen ivm met veel verplaatsen of is een koffer prima?
*op dag 9, mogen we in de heet waterbronnen of is dit niet de bedoeling?
*op dag 14, gaan we dan ook echt over de markt varen of daar alleen kijken?

Alvast heel erg bedankt, we vinden het super spannend want we zijn nog nooit in azie geweest. Maar we zijn heel erg toe aan iets anders en thailand lijkt ons een geweldig land.

Met vriendelijke groet,
Miriam
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: FOX Reisleider
08-02-2017 - 09:00 uur
Beste Miriam,
Wat leuk om te horen dat je er enthousiast van wordt. Het is ook zeker een fantastische reis!
Het klopt dat we meestal niet helemaal over de drijvende markt varen, dit is vaak te druk waardoor je veelal stil ligt op 1 punt in het water. We varen altijd met de longtail boot naar de drijvende markt en zullen dan ergens aanleggen zodat je nog wat tijd hebt om zelf rond te kijken.

Bij de heetwaterbronnen heb je in principe wel tijd om even pootje te baden, echt ' zwemmen' doen we hier niet, het is ook maar een korte stop.
RE: Miriam
07-02-2017 - 18:45 uur
Goedenavond,

Wat super leuk, ik word er erg enthousiast van.
Van fox algemeen kreeg ik een mailtje dat er per definitie niet over de markt gevaren word en we ook niet in de heet water bronnen mogen.
Welk antwoord is juist?
Of ligt het varen op de de markt ook aan de tijd?

Alvast heel erg bedankt voor de uitgebrijde uitleg,

Mvg,
Miriam
RE: FOX Reisleider
07-02-2017 - 17:52 uur
Beste Miriam,
Wat leuk dat je nadenkt over de rondreis Gouden Lotus. Een super leuke reis waarmee je de hoogtepunten van heel Thailand kunt ontdekken.

Om antwoord te geven op je vragen:
De beste reistijd voor het zuidelijk deel van Thailand dat deze reis aandoet, is van circa eind november t/m maart. Tijdens het zuidelijke deel van de rondreis (Krabi, Phuket), zul je het meest aan het strand of bij het zwembad liggen, dus dan is weinig regen toch wel belangrijk.

Tijdens de rondreis heb je in de meeste hotels altijd wel mogelijkheden tot het laten wassen van kleding, uiteraard tegen betaling. Zeker wanneer je 2 nachten in hetzelfde hotel verblijft, is dit meestal geen probleem.

Op dag 9 maken we een korte stop bij heetwaterbronnen, je kunt er ook in, maar omdat dit een stop onderweg is, hebben we hier niet heel veel tijd voor. Afhankelijk van de rest van het programma van die dag en hoe laat we arriveren bij de bronnen, zal je reisleider je aangeven of je de mogelijkheid hebt om er ook echt in te kunnen.

Op dag 14 bezoeken we de drijvende markt, hier maken we per traditionele longtailboot ook een tochtje door de markt, een super leuke ervaring!

Hoop dat je hiermee antwoord hebt gekregen op je vragen. Thailand is een geweldig land en als je nog nooit in Azië bent geweest, een prima eerste kennismaking! Hopelijk tot ziens in Thailand!
footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven