13/14-daagse privé rondreis met chauffeur Ontdek Thailand in boutique hotels

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,7
Toegevoegd op: 24-11-2019

Mooie reis, veel eigen initiatief nodig als het om excursies gaat; wel goede bereikbaarheid hostes

Mooie reis om alleen te doen als je voldoende eigen initiatief hebt. Excursieaanbod voor alleen-reizende wat beperkt. Hotels van uitzonderlijk goede kwaliteit. Neem voldoende tijd om de bijzondere natuur van Thailand te ontdekken; de steden zijn extreem druk en met slechte luchtkwaliteit, maar dit geldt zeker niet buiten de steden; dit moet je echter wel zelf opzoeken.

Wilma
9,3
Toegevoegd op: 21-11-2019

Gave rondreis door Thailand zonder zorgen

We hebben een erg mooie rondreis gehad en alle hoogtepunten gezien. Alle hotels waren luxe en goed verzorgd. Transport door het land ging erg soepel en makkelijk waardoor je zelf nergens aan hoeft te denken. Leuke taxi chauffeurs gehad (vooral Tam, doe hem de groetjes) en vriendelijke gidsen bij de optionele excursies. Het boeken van deze excursies ging erg makkelijk. Zo werden we bij aankomst in Thailand benaderd via Whatsapp. Hier konden we makkelijk adhoc vragen stellen en de excursies boeken. Wij wilden zelf naar Doi Suthep zonder gids met een luxe taxi (ivm rijziekte). Dit kon locale reisgids van Fox flexibel voor ons regelen. Top! Bedankt Rosalie en Nat ;)

Daniel & Sandra
10,0
Toegevoegd op: 06-08-2019

Een geweldige rondreis, om Thailand in luxe te ontdekken.

-

6,7
Toegevoegd op: 05-08-2019

Leuke vakantie, maar wij zouden Thailand niet snel aanbevelen als vakantiebestemming

Bangkok is een vreselijke plek, maar als je er moet zijn, doe dan in ieder geval de fietsexcursie met Co van Kessel. Dat is een geweldige ervaring. Verder zo snel mogelijk die stad weer uit.

Theo van Iperen
8,3
Toegevoegd op: 02-05-2019

Alweer een onvergetelijke reis gehad

Het fijne aan deze privereis vinden wij dat je met niemand rekening hoeft te houden. Alles op je eigen gemak kunt doen. We hebben super chauffeurs gehad die naar onze wensen luisterden. We konden overal tussen door stoppen. Ze gaven leuke tips. Echt doen.

Tiny
9,0
Toegevoegd op: 08-02-2019

Een goed georganiseerde reis met voldoende vrije tijd en mooie hotels.

Bangkok geweldige stad met mooie tempels, met trein vanaf Kanchanaburi naar hell fire pas was erg leuk helaas heb je maar weinig tijd om de pas te lopen. Hua Hin ook leuke badplaats maar probeer toch een hotel meer in het centrum te boeken ons hotel zat in cha am en dat is 20 minuten van centrum net even te ver. Nightmarket in Bangkok, Chiang Mai en Hua Hin zijn erg leuk.

Manja