Privé rondreis met chauffeur Juwelen van de Andaman

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

13 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,7
Toegevoegd op: 31-12-2018

Thailand is geweldig, wij zochten voor deze reis of ontzorging,geen gedoe,dat doet Fox metdeze reis!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 09-12-2018

Fantastische reis, zou zo weer terug gaan.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 15-11-2018

Perfect geregelde vakantie waarbij alles tot op de puntjes geregeld was

Echt een vakantie om nooit meer te vergeten, waarbij we de volgende keer weer een rondreis via Fox zullen boeken. De village tour die we gedaan hebben op Koh Yao Noi was erg leuk, mede door de gids. Ook de beklimming om naar de Tiger cave tempel te gaan op Krabi was zwaar maar echt te moeite waard. Om de terugweg allemaal apen gezien. De 2 tours die bij de reis in zat in Khao Sok nationaal park waren adembenemend en zeer goede gidsen (ondanks dat hun Engels niet optimaal was) die erg enthousiast was. Alle taxi's waren of precies op tijd of zelfs te vroeg, altijd zeer luxe taxi waarbij we altijd flesjes water werden aangeboden

Familie de Boer uit Ursem
10,0
Toegevoegd op: 07-10-2018

Geweldige en goed georganiseerde reis waarin we van alle juwelen van Andaman genoten hebben

Een fantastische goed georganiseerde reis waarin je zorgeloos de juwelen van Andaman kunt bezoeken. Een zeer mooi en gastvrij land.

Yvonne
7,0
Toegevoegd op: 02-10-2018

Een tropische verrassing

Er is geen omschrijving ingevuld.

0,0
Toegevoegd op: 18-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

0,0
Toegevoegd op: 03-09-2018

Een fijne tocht om kennis te maken met de thaise natuur

.

7,7
Toegevoegd op: 26-08-2018

Rondtrekken aan een vlot tempo zonder enige zorgen

Bezoek zeker het eiland kao noi Uitbreiding van de reis naar kao lanta ook zeker de moeite!

Jelle
7,7
Toegevoegd op: 09-08-2018

Mooie, afwisselende reis ondanks de vele regen.

Mooie reis gehad in het zuiden van Thailand. Het hotel in Khao Sok vonden we tegenvallen. De rest was echter prima. Leuke excursies vanuit Fox geregeld. Vervoer goed geregeld, echter chauffeurs rijden soms als malloten door het verkeer. Dit is een ervaring op zich, maar maakte ons soms wagenziek. Koh Phi Phi prachtige locatie, prima voor rustzoekers. Amari Phuket top hotel!

N. Bakker en D. Baars
9,0
Toegevoegd op: 17-06-2018

Romantische reis met bijna elk plekje weer een mooie zonsondergang!

Onvergetelijke reis! Prachtige plekjes gezien en alles tot in de puntjes geregeld. De Bamboo raft is echt iets wat wij nooit meer gaan vergeten. Wij hebben gekozen voor de hele reis als upgrade te boeken. Hier krijg je geen spijt van. Het eiland Kho Yao Noi is heel mooi, je wordt hier heen gebracht via een speedboot. Op het eiland zelf word je via golfkarretjes naar je appartement gebracht; je voelt je net een filmster! En dan het uitzicht... wauw! Ook hebben wij een nacht op het meer geslapen, in een drijvend huisje. Het huisje is klein. Volgens onze gids regent het hier 8 maanden per jaar. Wij hadden dan ook pech; hele dag regen. Niets aan te doen natuurlijk, wel erg jammer omdat de geplande tour ook niet doorgaan. Hou hier rekening mee bij het boeken van de reis.

Romy