Privé rondreis met chauffeur Juwelen van de Andaman

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

11 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 16-02-2018

Prachtige gevarieerde relaxte reis! Veel verschillende plekken gezien in relaxt tempo.

Wij begonnen in koh sok, leuk plekje en mooi hotel! Vervolgens reisden we naar koh sok, de jungle. We zaten echt in een hutje op palen in de jungle! En de excursies die erbij in zaten waren echt mega mooi! Met een longtailbootboot over het Chew lan meer. Je kijkt je ogen uit! Wat een prachtig mooie natuur! ook op het bamboevlot door de mangroven was echt een mooie ervaring! Zo vredig en rustgevend en mooi! Daarna vertrokken we naar Krabi AO Nang, dit vonden wij het minste van de reis. Strand is hier niet mooi en de rivier die door het stadje loopt stinkt nogal... maar vanaf het strand kun je heel makkelijk een longtailboot pakken naar railay beach en phra Nang beach, dit zijn wel hele mooie stranden! Wel erg toeristisch. Ook zijn we een dag naar tup keak beach geweest erg mooi en erg rustig! Daarna zijn we verder gereisd naar Koh Yao Noi. Dit is een waar paradijs op aarde!!! En mega hotel! Phuket was de eindbestemming levendig en ge

Mw. V - Urk
10,0
Toegevoegd op: 08-01-2018

Het was in één woord GEWELDIG !!

Tijdens de kerstperiode met ons gezin een geweldige reis beleefd. Alles was tot in de puntjes door FOX geregeld. De hoogtepunten tijdens onze reis waren toch wel de drijvende huisjes op het Cheow Lan Lake in Khao Sok en het eiland Koh Lanta.

Mw. Q - Voerendaal
7,1
Toegevoegd op: 19-11-2017

Mooie ervaring

Dhr. R - Oost-Souburg
9,0
Toegevoegd op: 09-11-2017

Uitstekend verzorgde vakantie

Een heerlijke vakantie gehad, veel gezien en gedaan, maar ook voldoende tijd om te relaxen en zelf invulling te geven aan het programma. Alles was tip top verzorgd op locatie! Een aanrader om kennis te maken met de prachtige natuur van Thailand.

Mw. P - Zwolle
8,6
Toegevoegd op: 10-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. V - Amsterdam
9,0
Toegevoegd op: 06-09-2017

Het was een prachtige reis, waarvan we enorm genoten hebben.

De reis is enorm gevarieerd. Je verblijft op vijf verschillende plekken, waardoor je een goede indruk krijgt van het zuidelijk deel van Thailand. We hebben genoten van de vele excursies en waren onder de indruk van het national parc Khao Sok. Ook Kho Phi Phi was een belevenis. Deze twee bestemmingen hadden we niet willen missen. De reis was verder voortreffelijk geregeld. Taxi's stonden op de afgesproken tijden klaar, de excursies waren super en de mensen waren over het algemeen heel vriendelijk en behulpzaam. Kortom, een reis om niet snel te vergeten.

Mw. W - Meppel
10,0
Toegevoegd op: 04-09-2017

Heel afwisselend met uitstekende gids. Prima accomodaties. Volledig volgens verwachting.

Onze reis naar het zuiden van Thailand heeft volledig aan onze verwachtingen voldaan. Prima georganiseerd, vervoer was goed en op tijd.Duidelijke informatie over verplaatsingen. Interessante bezienswaardigheid in Khao lak is het Tsunamimuseum en de daaraan grenzende lokale markt. In Krabi bij de rots aan de linkerkant leven heel veel aapjes, van zeer dichtbij te benaderen. Op Kho Phi Phi is Phi Phi village een echte aanrader. Wel ongeveer 2,5 km lopen vanaf Holiday Inn hotel. In Phuket is de Big Boedha leuk om te bezoeken.

Dhr. H - Koog Aan De Zaan
9,5
Toegevoegd op: 21-08-2017

Wij zijn als Familie met 2 kinderen (15 en 17) gereist, de reis was goed georganiseerd, alles was goed gepland en we hebben veel gezien en gedaan in een aangenaam tempo. De thaise gidsen en chaffeurs spraken vaak gebrekkig tot geen Engels Maar dat was geen probleem voor het plezier van de reis. Het reizen in de regentijd is een risico waar je je bewust van moet zijn. Warm is het altijd, regen en zon wisselen zich af. Het regent zelden een hele dag Maar nat zijn we zeker meerdere keren geweest. Al met al een mooie reis om aan te bevelen.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 27-07-2017

De perfecte gevarieerde beleving die je nooit vergeten zult.

De hikes in de jungle zijn een echte must voor vakantie liefhebbers. Daarbij de bamboe rafting is fantastisch. Lunchen bij een lokale thai in de achtertuin. Daarna op de bamboeraft over het kanaal. Halverwege traditionele koffie gemaakt vanuit bamboe. Echt super. Bij Krabi is de Tiger tempel een aanrader. Wel vroeg in de ochtend gaan want het is een pittige klim maar het is het zeker waard. Op Phi Phi hebben we gekozen voor het erawan palm beach resort. Aan te raden voor diegene die de rust op zoekt ipv de feesten. Voor de feest beesten is Ton Sai bay aan te raden. Niet over nadenken, gewoon boeken! Echt onvergetelijk!!

Dhr. P - Vlodrop
8,1
Toegevoegd op: 21-06-2017

Mooie afwisseling tussen stranden, eilanden en natuurgebied.

Cheow Lan meer is prachtig. Neem upgrades, basishotel was matig.

Anoniem
Terug naar boven