13-daagse privé rondreis met chauffeur Juwelen van de Andaman

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

24 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 13-01-2020

Een geweldige indruk van zuid Thailand binnen korte tijd. Geweldig georganiseerd.

Khao Sok hoogtepunt. 2 dagen erg leuke zelfde gids.

9,3
Toegevoegd op: 15-11-2019

Luxe relax vakantie met een beetje adventure🌞

Wissel je geld niet op de luchthaven, daar krijg je 2 bath minder per € Eilandtour Kho Phi Phi was echt prachtig.

Mevrouw Hoekstra
9,0
Toegevoegd op: 13-11-2019

Geweldige reis waarin een goede balans was tussen excursies en vrije tijd, echt genoten !

Het was de eerste keer met Foxreizen maar zeker niet de laatste! Alles was heel goed geregeld, mooie hotels en mooie excursies. Voor ons was dit perfect, een aantal excursies maar er blijft ook genoeg vrije tijd over. We vonden Thailand een prachtig land wat wij ervan gezien hebben. Misschien niet de echte cultuur geproefd omdat wij alleen Zuid Thailand hebben bekeken maar gezien ons werk hadden wij geen behoefte om drukke steden te bezoeken. Het smaakt naar meer!

8,0
Toegevoegd op: 08-10-2019

thailand is en blijft geweldig!!

de eerste plek was khao lak,, was leuk maar je moet even de plekjes weten! hotel was goed en een mooi strand!! khao sok is geweldig mooi natuur reservaat en je kunt er leuke trekkings doen!! logeren op het meer is harstikke mooi !!daar hebben we een waterval beklommen wat erg leuk was!! aanrader, al wa sdaar de accommodatie niet bijzonder!!kho phi phi is 2 dagen wel genoeg,, te druk tegenwoordig!! krabi blijft zijn charme houden ,al hoe wel het ook ontzettend hard groeit!! geslapen in krabi resort was niet bijzonder!! de reis uitgebreid met khao lanta en dat is nog een beetje authentiek thailand hoe het 15 jaar terug was!! was er nu erg rustig opdat het laag seizoen was,, maar een mooi eiland met mooie stranden!! ja en phuket,, phatong beach !! druk en trekt anders soort toerisme maar toch leuk om er een paar dagen door te brengen!!

iwan libregts rosmalen
8,0
Toegevoegd op: 07-07-2019

Genoten van de mooiste natuur, ervaring hotels wisselend

Koh yao noi vooral niet overslaan als je van rust houdt en prachtige jungle symfonieën. Krabi is erg sfeervol vooral als je holiday inn boekt. Ko Lanta is prachtig om per scooter te bekijken, tip; Panorama en Patty's secet garden.

Mark en Melanie
8,3
Toegevoegd op: 27-06-2019

Prachtige compacte rondreis vol met mooie verrassingen van de natuur!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Renate
7,7
Toegevoegd op: 12-06-2019

Prachtige Thailand!

Thailand is een leuk land om te bezoeken, let wel op het regenseizoen. Wij gingen begin juni en hebben mazzel gehad met het weer. Qua locaties: Khao Lak vonden wij persoonlijk niet echt bijzonder, er viel niet veel te doen. Ons hotel lag ook wat afgelegen van de drukke straat met winkels en restaurants. Khao Sok, hebben wij Cheow Lan Lake bezocht, erg mooi om te zien. We hebben daar een bootrip gedaan, een grot bezocht en we zijn er wezen zwemmen. De locatie van het resort en verblijf daar vielen wel erg tegen. Krabi vonden wij erg leuk, goed hotel en gelegen aan het strand met veel winkels en restaurants op loopafstand. Koh Phi Phi vonden we een beetje tegenvallen, maar als je van snorkelen/duiken houdt zijn er genoeg plekken om te bezoeken met de boot. Wij vonden het leuk voor een dag. En onze laatste locatie Phuket, daar hadden we langer moeten verblijven want er is genoeg te doen en te zien. Mooi hotel Amari Phuket als afsluiter!

7,7
Toegevoegd op: 11-06-2019

Heerlijk ontspannen op vakantie in een gemoedelijke omgeving.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 26-05-2019

Goede verdeling van activiteiten en rust

Misschien voor het laagseizoen een te dure reis, maar we hebben genoten! Super veel moois gezien en gedaan - meer dan we hadden gedacht te gaan zien. Buiten de deur eten is wel echt aan te raden! 9 (van de 12, met vluchten) dagen vakantie is eigenlijk wel echt te kort.

7,3
Toegevoegd op: 23-04-2019

Mooie rondreis langs de Andaman zee

Super excursies zoals kayaken bij Ao Tha Lane (Krabi). Kookworkshop op Koh Lanta en de jungle excursies in Khao Sok.