13-daagse privé rondreis met chauffeur Juwelen van de Andaman

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,3

Gemiddelde beoordeling

20 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 07-07-2019

Genoten van de mooiste natuur, ervaring hotels wisselend

Koh yao noi vooral niet overslaan als je van rust houdt en prachtige jungle symfonieën. Krabi is erg sfeervol vooral als je holiday inn boekt. Ko Lanta is prachtig om per scooter te bekijken, tip; Panorama en Patty's secet garden.

Mark en Melanie
8,3
Toegevoegd op: 27-06-2019

Prachtige compacte rondreis vol met mooie verrassingen van de natuur!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Renate
7,7
Toegevoegd op: 12-06-2019

Prachtige Thailand!

Thailand is een leuk land om te bezoeken, let wel op het regenseizoen. Wij gingen begin juni en hebben mazzel gehad met het weer. Qua locaties: Khao Lak vonden wij persoonlijk niet echt bijzonder, er viel niet veel te doen. Ons hotel lag ook wat afgelegen van de drukke straat met winkels en restaurants. Khao Sok, hebben wij Cheow Lan Lake bezocht, erg mooi om te zien. We hebben daar een bootrip gedaan, een grot bezocht en we zijn er wezen zwemmen. De locatie van het resort en verblijf daar vielen wel erg tegen. Krabi vonden wij erg leuk, goed hotel en gelegen aan het strand met veel winkels en restaurants op loopafstand. Koh Phi Phi vonden we een beetje tegenvallen, maar als je van snorkelen/duiken houdt zijn er genoeg plekken om te bezoeken met de boot. Wij vonden het leuk voor een dag. En onze laatste locatie Phuket, daar hadden we langer moeten verblijven want er is genoeg te doen en te zien. Mooi hotel Amari Phuket als afsluiter!

7,7
Toegevoegd op: 11-06-2019

Heerlijk ontspannen op vakantie in een gemoedelijke omgeving.

Er is geen omschrijving ingevuld.

7,7
Toegevoegd op: 26-05-2019

Goede verdeling van activiteiten en rust

Misschien voor het laagseizoen een te dure reis, maar we hebben genoten! Super veel moois gezien en gedaan - meer dan we hadden gedacht te gaan zien. Buiten de deur eten is wel echt aan te raden! 9 (van de 12, met vluchten) dagen vakantie is eigenlijk wel echt te kort.

7,3
Toegevoegd op: 23-04-2019

Mooie rondreis langs de Andaman zee

Super excursies zoals kayaken bij Ao Tha Lane (Krabi). Kookworkshop op Koh Lanta en de jungle excursies in Khao Sok.

9,0
Toegevoegd op: 18-04-2019

Fantastische reis, echt de moeite waard.

Ga voor de Khoa Sok Cheow LAN Lake, adembenemend mooi.

Familie Bezuur uit Hoorn
6,7
Toegevoegd op: 31-12-2018

Thailand is geweldig, wij zochten voor deze reis of ontzorging,geen gedoe,dat doet Fox metdeze reis!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 09-12-2018

Fantastische reis, zou zo weer terug gaan.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 15-11-2018

Perfect geregelde vakantie waarbij alles tot op de puntjes geregeld was

Echt een vakantie om nooit meer te vergeten, waarbij we de volgende keer weer een rondreis via Fox zullen boeken. De village tour die we gedaan hebben op Koh Yao Noi was erg leuk, mede door de gids. Ook de beklimming om naar de Tiger cave tempel te gaan op Krabi was zwaar maar echt te moeite waard. Om de terugweg allemaal apen gezien. De 2 tours die bij de reis in zat in Khao Sok nationaal park waren adembenemend en zeer goede gidsen (ondanks dat hun Engels niet optimaal was) die erg enthousiast was. Alle taxi's waren of precies op tijd of zelfs te vroeg, altijd zeer luxe taxi waarbij we altijd flesjes water werden aangeboden

Familie de Boer uit Ursem