Privé rondreis met chauffeur Juwelen van de Andaman

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

16 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,3
Toegevoegd op: 08-05-2018

Fantastische huwelijksreis

Het was een geweldige reis. De hotels waren allemaal uitstekend. Vooral de hotels in Khao Lak en Khao Sok waren prachtig, klein van opzet en soort van midden in een jungle omgeving. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Het eten in Thailand is zo ongekend lekker! Excursies waren allemaal heerlijk om te doen, we hadden daarna ook vaak een middagje om lekker zelf rond te neuzen in de dorpjes. Lokale bevolking is vriendelijk en niet opdringerig. Groot verschil met Phuket waar het vooral draait om de sexindustrie. Wij hebben een perfecte huwelijksreis gehad. Enige nadeel dat ik toch wel wil benoemen is dat de vliegtickets aanzienlijk duurder waren dan geadverteerd op de website.

Jurian Westerik
8,6
Toegevoegd op: 10-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

RS Visser
9,0
Toegevoegd op: 09-11-2017

Uitstekend verzorgde vakantie

Een heerlijke vakantie gehad, veel gezien en gedaan, maar ook voldoende tijd om te relaxen en zelf invulling te geven aan het programma. Alles was tip top verzorgd op locatie! Een aanrader om kennis te maken met de prachtige natuur van Thailand.

E.E. Peek
7,1
Toegevoegd op: 19-11-2017

Mooie ervaring

Er is geen omschrijving ingevuld.

R Roelands
10,0
Toegevoegd op: 08-01-2018

Het was in één woord GEWELDIG !!

Tijdens de kerstperiode met ons gezin een geweldige reis beleefd. Alles was tot in de puntjes door FOX geregeld. De hoogtepunten tijdens onze reis waren toch wel de drijvende huisjes op het Cheow Lan Lake in Khao Sok en het eiland Koh Lanta.

AMC Quaedackers-Gorissen
9,5
Toegevoegd op: 16-02-2018

Prachtige gevarieerde relaxte reis! Veel verschillende plekken gezien in relaxt tempo.

Wij begonnen in koh sok, leuk plekje en mooi hotel! Vervolgens reisden we naar koh sok, de jungle. We zaten echt in een hutje op palen in de jungle! En de excursies die erbij in zaten waren echt mega mooi! Met een longtailbootboot over het Chew lan meer. Je kijkt je ogen uit! Wat een prachtig mooie natuur! ook op het bamboevlot door de mangroven was echt een mooie ervaring! Zo vredig en rustgevend en mooi! Daarna vertrokken we naar Krabi AO Nang, dit vonden wij het minste van de reis. Strand is hier niet mooi en de rivier die door het stadje loopt stinkt nogal... maar vanaf het strand kun je heel makkelijk een longtailboot pakken naar railay beach en phra Nang beach, dit zijn wel hele mooie stranden! Wel erg toeristisch. Ook zijn we een dag naar tup keak beach geweest erg mooi en erg rustig! Daarna zijn we verder gereisd naar Koh Yao Noi. Dit is een waar paradijs op aarde!!! En mega hotel! Phuket was de eindbestemming levendig en ge

L Visser