Privé rondreis met chauffeur Gouden Zuiden

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

20 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,3
Toegevoegd op: 14-02-2019

Mooie reis voor ons om kennis te maken met Thailand, rustig tempo, leuke excursies, goede hotels!

Tips: Fietsen met Co van Kessel in Bangkok was super! Erawan watervallen prachtig! Kookles in HuaHin was geweldig!! Echt een toppertje!

Jeffrey en Nathalie
7,7
Toegevoegd op: 06-12-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 29-11-2018

Er valt heel wat leuks te doen en te zien. De Erawan watervallen was de mooiste excursie die we deden. Heel het River Kwai gebied is gewoon prachtig. Het loont zeker de moeite om Koh Phangan extra bij te boeken bij de reis. De stranden en natuur op Koh Phangan vonden wij ook mooier dan op Koh samui. Beide eilanden zijn uitstekend te ontdekken per scooter. Ook de snorkeltrip naar Koh Tao en omgevend was heel leuk.

Björn
9,3
Toegevoegd op: 11-11-2018

Indrukwekkende goed verzorgde onvergetelijke ervaring

Lees je goed in er is veel te doen en de excursie zijn de moeite waard

Klaas uit amersfoort
5,3
Toegevoegd op: 12-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,7
Toegevoegd op: 11-09-2018

Een prachtige reis met bijzondere ervaringen!

De fietstocht door Bangkok vonden wij fantastisch! En mag eigenlijk niet ontbreken in het reisprogramma. Deze hebben wij online geboekt bij Co van Kessel.

Mevrouw te Winkel-Wensink uit Aalten
7,7
Toegevoegd op: 10-09-2018

Het was geweldig. Dit was onze eerste reis als koppel en een ervaring om niet te vergeten!

Wij hebben erg genoten van deze reis. Wij vonden het geregelde vervoer en de geboekte accommodaties een groot pluspunt. Hierdoor ben je rustiger op vakantie en kun je alles over je heen laten komen. Daarnaast hebben wij ons echt vermaakt met alle bezienswaardigheden. De upgrade bij Kanchanaburi is echt een aanrader, prachtig hotel! Ook hebben wij vanaf Cha-am de excursie naar Kui Buri National Park gedaan. Hier hebben wij olifanten in het wild gezien. Cha-am als locatie was verder niet zo bijzonder, net als het hotel. Dit hadden wij liever vervangen voor Chang-mai. Wij hebben extra dagen op Koh Phangan geboekt. Dit was een prachtig resort op het rustige deel van het eiland. Echt een fijne toevoeging. Koh Samui was wat minder bijzonder als hotellocatie. Wel een heel leuk eiland om per scooter te verkennen met genoeg bezienswaardigheden. De snorkeltrip naar Koh Tao is een aanrader! (boek lokaal).

9,0
Toegevoegd op: 04-09-2018

Top

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 25-08-2018

Fantastisch

Het was een fantastische ervaring. Alles was zeer goed geregeld. Mooie hotels, goed vervoer en leuke excursies. Wij hebben genoten!

Petra
7,7
Toegevoegd op: 10-08-2018

Prachtige cultuur, natuur en strand in 1 reis!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Peter uit Rotterdam