Privé rondreis met chauffeur Gouden Zuiden

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

8 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 26-12-2017

Leuke, afwisselende reis in centraal Thailand

Wij hebben de reis naar onze wensen aangepast; een dag langer in Bangkok, Ayutthaya toegevoegd en (waar mogelijk) de hotels geupgrade. We hebben een leuke, afwisselende reis gehad in centraal Thailand. Het stadse van Bangkok, veel gezien en gedaan in de eerste anderhalve week en heerlijk ontspannen laatste dagen in Koh Samui. De hotels waren van zeer goede kwaliteit. Behalve in Ayutthaya, waar we geen eigen keuze hadden, was het hotel iets minder, maar nog steeds wel prima. Het vervoer ter plaatse was zeer goed geregeld. De fietstocht in Bangkok is een aanrader, bezoek Tamarind Market in Hua Hin en als je de mogelijkheid hebt is een bezoek aan Wildlife Friends Foundation de moeite waard.

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 26-12-2017

Thailand is qua infrastructuur een fijn vakantieland. Communicatie met bevolking is moeilijk

Excursie naar Nationaal Marinepark is een aanraader.. Mooi snorkelgebied en een prachtige eilandenview. De gezelligheid in de backpackbuurten in Bangkok en Hua Hin zijn bijzonder. Mooi om te zien hoe gemoedelijk daar alles aan toegaat. junglehotel langs de River Kwai is een bijzondere ervaring. Je moet hier echter wel houden. Accomodaties zijn bijzonder primitief. Het is aan te bevelen om betere omschrijving te maken van de aangeboden faciliteiten daar. Excursies vanuit dit hotel zijn in verhouding tot de rest van de aangeboden excursies erg duur.

Dhr. W - Serooskerke
10,0
Toegevoegd op: 04-11-2017

TOP VAKANTIE VEEL GEZIEN EN TOCH GEEN HOP ON HOP OF GEVOEL!

Wij hebben deze vakantie als meer dan SUPER ervaren, mooie hotels, leuke excursies gehad (zeker de fietstour met Wesley door Huan Hin) was superleuk! Een reis waarin wij veel hebben gezien en niet het idee hadden dat wij als een stel Japanners in een zeer korte tijd door THailand aan het "rennen" waren. De hotels waren prima, alles klopte, de chauffeurs waren overal op tijd en hielpen je bijv. bij de nachttrein op Huan Hin met de koffers en de wagons deze treinrit was echt zo leuk om mee te maken! Wat wij ook bijzonder vonden was dat aan het einde van onze reis er op het vliegveld van Koh Samui nog een medewerkster van het lokale reisbureau ons op stond te wachten om onze vragen te beantwoorden omtrent de binnenlandse vlucht en de bagage op Bangkok (inchecken etc.etc.) was echt nog een extra cadeautje. Ik zeg tegen iedereen kies voor FOX het is het meer dan waard! En FOX enorm bedankt voor al jullie goede zorgen.

Mw. de M - Hellevoetsluis
8,6
Toegevoegd op: 29-09-2017

Voor het eerst naar Thailand geweest, al met al een geslaagde vakantie.

Wij hebben een leuke gevarieerde vakantie gehad en heel veel dingen gezien. Wij hebben tijdens onze vakantie best veel excursies gedaan. Met name de fietsexcursies in Bangkok en Hua Hin en de excursie naar het Wildlife Rescue Center zijn een echte aanrader. Daarnaast is het ook zeer leuk om op Koh Samui een scooter te huren om het eiland te verkennen. Dit is erg goedkoop (300 baht per 24 uur) en bespaart je dus taxi en/of excursiekosten.

Mw. Van H - Wezep
7,1
Toegevoegd op: 21-09-2017

gevarieerde reis met een echt vakantiegevoel

Dhr. D - Utrecht
8,6
Toegevoegd op: 14-09-2017

Een rollercoaster van indrukken en emoties tijdens een zeer bijzondere reis.

Kijk goed naar de kentekenplaten van de Tuk Tuks in Bangkok. Groene letters = government Tuk Tuk, dus voordeliger. Voor 20 bath 2/3 uur overal heen gereden. Zwarte of witte letters = commerciële Tuk Tuk, dus vragen rustig 500 bath. Je wordt hier afgezet. Ofwel pingelen of gewoon de groene nemen! Duik fan? Duiken doe je op Koh Tao. Mooiste dive site is Sail Rock, nummer 2 is Chumpon Pinnacle (ook snorkelen). Boek vanaf Koh Samui bij Discovery Divers. Fantastische instructeurs en zeer professioneel. Je krijgt alle foto's van de duik dag per dropbox link toegestuurd en dit hoort bij de service. 4 duiken met ze gemaakt en prachtige dingen gezien. Enorme scholen vis en ook bijzondere soorten. Ga vooral door de Chimney in Sail Rock, super!

Mw. E - Tiel
10,0
Toegevoegd op: 13-09-2017

Gevarieerde en indrukwekkende reis door Thailand

Fantastische reis om een goed beeld te krijgen van Thailand. Erg divers doordat je een stuk stad, jungle en strand ziet tijdens de reis. De zee rondom Koh Samui is prachtig. Leuk om te snorkelen! Leuke tips: fietstocht door Bangkok, het bezoeken van het Wildlife Friends Foundation (rescue park) en het bezoeken van de Erawan watervallen.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 11-07-2017

Veel te zien en lekker eten

Dhr. B - Papendrecht
Terug naar boven