Privé rondreis met chauffeur Gouden Zuiden

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

11 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 15-04-2018

Prachtige reis met ruimte voor cultuur, lekker eten, en gewoon genieten

Prima verzorgde reis met veel ruimte om je eigen gang te gaan. Lokaal zijn de transfers goed geregeld, de hotelkamers zijn ruim en ieder hotel had zijn eigen plussen en minnen. De ene een heerlijk ontbijt, de ander weer een prachtige ligging. Aanraders zijn fietsen in Bankok, het worldlife rescue center bij Cha-am, slapen op de river Kwai en een bezoek aan de Erawan watervallen. Kortom een heerlijke reis.

Mw. V - Alphen Aan Den Rijn
9,5
Toegevoegd op: 07-02-2018

Heerlijke gevarieerde vakantie

Deze 14 daagse reis is lekker gevarieerd. De eerste week is er veel te zien en is er vervoer per fiets, boot, nachttrein en luxe auto's. De fietstocht in Bangkok is zeer aan te raden. Het verblijf van twee nachten in het Jungle Rafts hotel is een unieke ervaring. Als je een excursie boekt moet je wel zelf de boot naar de pier betalen (liefs 25 euro!) . De reis per nachttrein naar het zuiden beleefden wij in een 1e klas coupe en dat moet je zeker doen. Lekker brede bedden en genoeg privacy. Heerlijk geslapen. Onze laatste week was op Koh Samui. Hotel Samaya Bura was prima. Vriendelijk personeel en een hele grote kamer met uitzicht op zee. Alleen was het heer erg stil. Aan het ontbijt waren we vaak de enige twee. Ook wel eens leuk. Eten deden wij dan ook niet in dit Hotel. Niet gezellig en bovendien twee keer zo duur als bij de locals. Ons favoriete restaurant was 'New Hut'. 500 meter lopen richting Lamai Beach. Een heerlijke vakantie!

Dhr. E - Mijdrecht
9,0
Toegevoegd op: 21-01-2018

Afwisselde en perfect georganiseerde reis in een schitterend land

Wij hebben genoten van de reis: perfect georganiseerd, afwisselende reis, prachtig land en het junglehotel is een erg leuke ervaring. Wij hebben een extra dag in Ayutthaya geboekt en dit kunnen wij zeker aanraden, mits je geïnteresseerd bent in tempels en de geschiedenis van het land. De reisdagen zijn toch leuk door de verschillende soorten vervoer: nachttrein, ferry en binnenlandse vlucht. De laatste dagen in Koh Samui kunnen luierend doorgebracht worden, maar ook hier is voldoende te doen, dus luieren is gelukkig niet verplicht. Ondanks dat het door verschillende partijen afgeraden wordt om met een scooter het eiland te verkennen, vonden wij dit juist één van de leukste dingen om te doen. Het is druk en links rijden is even wennen, maar de Thai zijn over het algemeen sociale chauffeurs die rekening houden met de vele scooters. Ideaal om de afgelegen strandjes en het mooie binnenland op je eigen tempo te verkennen.

Dhr. F - Sittard
8,6
Toegevoegd op: 26-12-2017

Leuke, afwisselende reis in centraal Thailand

Wij hebben de reis naar onze wensen aangepast; een dag langer in Bangkok, Ayutthaya toegevoegd en (waar mogelijk) de hotels geupgrade. We hebben een leuke, afwisselende reis gehad in centraal Thailand. Het stadse van Bangkok, veel gezien en gedaan in de eerste anderhalve week en heerlijk ontspannen laatste dagen in Koh Samui. De hotels waren van zeer goede kwaliteit. Behalve in Ayutthaya, waar we geen eigen keuze hadden, was het hotel iets minder, maar nog steeds wel prima. Het vervoer ter plaatse was zeer goed geregeld. De fietstocht in Bangkok is een aanrader, bezoek Tamarind Market in Hua Hin en als je de mogelijkheid hebt is een bezoek aan Wildlife Friends Foundation de moeite waard.

Anoniem
7,1
Toegevoegd op: 26-12-2017

Thailand is qua infrastructuur een fijn vakantieland. Communicatie met bevolking is moeilijk

Excursie naar Nationaal Marinepark is een aanraader.. Mooi snorkelgebied en een prachtige eilandenview. De gezelligheid in de backpackbuurten in Bangkok en Hua Hin zijn bijzonder. Mooi om te zien hoe gemoedelijk daar alles aan toegaat. junglehotel langs de River Kwai is een bijzondere ervaring. Je moet hier echter wel houden. Accomodaties zijn bijzonder primitief. Het is aan te bevelen om betere omschrijving te maken van de aangeboden faciliteiten daar. Excursies vanuit dit hotel zijn in verhouding tot de rest van de aangeboden excursies erg duur.

Dhr. W - Serooskerke
10,0
Toegevoegd op: 04-11-2017

TOP VAKANTIE VEEL GEZIEN EN TOCH GEEN HOP ON HOP OF GEVOEL!

Wij hebben deze vakantie als meer dan SUPER ervaren, mooie hotels, leuke excursies gehad (zeker de fietstour met Wesley door Huan Hin) was superleuk! Een reis waarin wij veel hebben gezien en niet het idee hadden dat wij als een stel Japanners in een zeer korte tijd door THailand aan het "rennen" waren. De hotels waren prima, alles klopte, de chauffeurs waren overal op tijd en hielpen je bijv. bij de nachttrein op Huan Hin met de koffers en de wagons deze treinrit was echt zo leuk om mee te maken! Wat wij ook bijzonder vonden was dat aan het einde van onze reis er op het vliegveld van Koh Samui nog een medewerkster van het lokale reisbureau ons op stond te wachten om onze vragen te beantwoorden omtrent de binnenlandse vlucht en de bagage op Bangkok (inchecken etc.etc.) was echt nog een extra cadeautje. Ik zeg tegen iedereen kies voor FOX het is het meer dan waard! En FOX enorm bedankt voor al jullie goede zorgen.

Mw. de M - Hellevoetsluis
8,6
Toegevoegd op: 29-09-2017

Voor het eerst naar Thailand geweest, al met al een geslaagde vakantie.

Wij hebben een leuke gevarieerde vakantie gehad en heel veel dingen gezien. Wij hebben tijdens onze vakantie best veel excursies gedaan. Met name de fietsexcursies in Bangkok en Hua Hin en de excursie naar het Wildlife Rescue Center zijn een echte aanrader. Daarnaast is het ook zeer leuk om op Koh Samui een scooter te huren om het eiland te verkennen. Dit is erg goedkoop (300 baht per 24 uur) en bespaart je dus taxi en/of excursiekosten.

Mw. Van H - Wezep
7,1
Toegevoegd op: 21-09-2017

gevarieerde reis met een echt vakantiegevoel

Dhr. D - Utrecht
8,6
Toegevoegd op: 14-09-2017

Een rollercoaster van indrukken en emoties tijdens een zeer bijzondere reis.

Kijk goed naar de kentekenplaten van de Tuk Tuks in Bangkok. Groene letters = government Tuk Tuk, dus voordeliger. Voor 20 bath 2/3 uur overal heen gereden. Zwarte of witte letters = commerciële Tuk Tuk, dus vragen rustig 500 bath. Je wordt hier afgezet. Ofwel pingelen of gewoon de groene nemen! Duik fan? Duiken doe je op Koh Tao. Mooiste dive site is Sail Rock, nummer 2 is Chumpon Pinnacle (ook snorkelen). Boek vanaf Koh Samui bij Discovery Divers. Fantastische instructeurs en zeer professioneel. Je krijgt alle foto's van de duik dag per dropbox link toegestuurd en dit hoort bij de service. 4 duiken met ze gemaakt en prachtige dingen gezien. Enorme scholen vis en ook bijzondere soorten. Ga vooral door de Chimney in Sail Rock, super!

Mw. E - Tiel
10,0
Toegevoegd op: 13-09-2017

Gevarieerde en indrukwekkende reis door Thailand

Fantastische reis om een goed beeld te krijgen van Thailand. Erg divers doordat je een stuk stad, jungle en strand ziet tijdens de reis. De zee rondom Koh Samui is prachtig. Leuk om te snorkelen! Leuke tips: fietstocht door Bangkok, het bezoeken van het Wildlife Friends Foundation (rescue park) en het bezoeken van de Erawan watervallen.

Anoniem
Terug naar boven