Privé rondreis met chauffeur Gouden Zuiden

Combineer cultuur, indrukwekkende natuur en verblijf op tropisch Koh Samui

Een geweldige rondreis door het Gouden Zuiden. De reis begint in de oude koningsstad Ayutthaya. Hier zijn vele overblijfselen uit een rijk verleden te vinden. We reizen naar de River Kwai voor een bezoek aan de beroemde brug en het ereveld. Na een aantal dagen in de prachtige natuur te hebben doorgebracht, rijden we verder in de richting van het Gouden Zuiden. Geniet in de fantastische badplaats Hua Hin/Cha-Am, waarna u verder reist naar het tropische Koh Samui, een gezellige eiland met heerlijke stranden, leuke uitgaansgelegenheden en goede restaurants. Kortom, een reis vol hoogtepunten en voldoende tijd om heerlijk te ontspannen!
 Bekijk het uitgebreide dagprogramma

Uitstekende hotels inclusief verkoelend zwembad
Wij hebben alle overnachtingen voor deze fantastische rondreis door het zuiden van Thailand al voor u verzorgd. U verblijft in uitstekende hotels op basis van logies en ontbijt. Naast ideale locaties, beschikkende de hotels tevens over aangename faciliteiten voor een heerlijk verblijf. Bijna alle hotels beschikken over een verkoelend zwembad. Uw hotel in Kanchanaburi is zeer uniek, het drijft namelijk op de rivier in de jungle bij River Kwai en is geheel gerund door leden van de Mon-stam. Het gaat hier volledig om de ervaring en de omgeving is werkelijk adembenemend, een geweldige belevenis.
 Bekijk alle geselecteerde hotels

Uw eigen selectie excursies
Tijdens deze reis heeft u voldoende ruimte voor uw eigen inbreng, in Thailand is namelijk zó veel te beleven! Op uw vrije dagen kunt u daarom helemaal zelf bepalen waar u heen gaat en welke waanzinnige bezienswaardigheden u wilt zien. Ga bijvoorbeeld op een fantastische boot cruise bij Hua Hin, leer Thais koken tijdens een geweldige kookles, volg een echte Thai Boxing training, breng een bezoek aan de prachtige Erawan waterval of ga op snorkel- en kajaktocht in het Angthong National Park.
 Bekijk alle optionele excursies

th_ind_gouden_zuiden-klein

Het reisprogramma van deze rondreis

Bangkok | Ayutthaya | Kanchanaburi | Hua Hin/Cha-Am | Suratthani | Koh Samui | Bangkok

 Bekijk het uitgebreide dag tot dagprogramma

Kenmerken van deze reis

Natuur

Cultuur

Strand

Reisintensiteit

6 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,1
Prachtige gevarieerde reis in een prima tempo. Wij hebben genoten.
Mw. G - Winsum
Dit is een gevarieerde reis met genoeg ruimte voor excursies. FOX begeleidt het volkomen en daardoor is er geen moment geweest dat we ons verloren voelden.
Terug naar boven