Privé rondreis met chauffeur Gouden Zuiden

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Mogelijke extra's indien u vliegt met Emirates (Vertrek Dusseldorf)

Mogelijke extra's indien u vliegt met KLM (Vertrek Schiphol)

Mogelijke extra's indien u vliegt met Qatar Airways (Vertrek Schiphol)

Mogelijke extra's indien u vliegt met Eva Air (Vertrek Schiphol)

Aandachtspunten

 • U kunt deze extra opties tijdens het boekingsproces aan uw reis toevoegen.
 • Bij een verlenging verandert de reisduur en bij extra opties en upgrades niet

Optionele excursies in Hua Hin

 • Kookles Hua Hin

  THB 1500 p.p.

  Een interessante kookcursus waarbij u niet alleen iets opsteekt over de lokale Thaise ingrediënten, maar ook het dagelijkse Thaise leven. Op de markt van Hua Hin doen we inkopen voordat we richting de kookstudio rijden, even buiten het centrum van de stad. Onder begeleiding gaan we aan de slag om de lekkerste gerechten te maken. Uiteraard wordt deze kookles afgesloten met het proeven van onze eigen creaties!

 • Snorkelen bij Koh Talu

  THB 2400 p.p.

  De dag trip naar het Koh Talu eiland is wat verder weg dan de andere excursies maar is wel een absolute aanrader! Koh Talu ligt op ongeveer 2 uur rijden ten zuiden van Hua Hin. U vertrekt om 06:00 uur uit het hotel en om 10:00 uur vertrekt de boot uit Bang Saphannoi. De zee rondom het tropische eiland nodigt uit om heerlijk te relaxen, zwemmen en te genieten van de mooie natuur. De schippers hebben alles aan boord om te gaan snorkelen, evenals zwemvesten en een lunch. Tijdens het snorkelen is het mogelijk om een verscheidenheid van vissen te zien. (kwaliteit van snorkelen is afhankelijk van weersomstandigheden)

  Houdt u rekening met een iets langere reistijd en vroegere ophaaltijd indien u verblijft in het plaatsje Cha Am.

  Dag tour: ca. 06:00 - 17:30 Inclusief lunch en transport.

 • Thai Boxing Training

  THB 400 p.p.

  Leer de basistechnieken van het Muay Thai boksen op een lokaal trainingskamp. Ervaring is niet nodig. Excursie duurt circa 1,5 uur en is exclusief vervoer.

 • Wildlife Rescue Centre

  THB 1800 p.p.

  Tijdens deze dagexcursie brengt u een bezoek aan het Wildlife Rescue Centre. In dit centrum worden wilde dieren opgevangen die voorheen werden gebruikt voor commerciele doeleinden in de toeristenbranche of als huisdier werden gehouden.

  Het Wildlife Rescue Center, op zo’n 30 km in het binnenland van de de badplaats Cha-am is een prachtig natuurgebied, gedoneerd door de Kao Look Chang Tempel, waar deze mishandelde dieren worden ondergebracht en liefdevol worden verzorgd met als doel resocialisatie. Voor sommige dieren is dit echter niet meer mogelijk en deze krijgen in het reservaat een veilige oude dag. In principe zijn alle dieren in nood welkom. Daarnaast variëren de hoeveelheden van elke diersoort constant.

  Deze excursie is inclusief: transfers van en naar het Wild Life Rescue Centre, welkomstdrankje, rondleiding langs de projecten van het Wild Life Rescue Centre, rondleiding in het opvangcentrum en een lunchbuffet

 • Siam Secret Boot Cruise

  THB 1800 p.p.

  Een heerlijke gevarieerde boottocht naar Dolphin Bay, dat bekend staat om de zeldzame roze dolfijnen, en Monkey Island in de prachtige baai van Sam Poi Yod Nationaal Park. Op verschillende momenten gedurende de cruise kunt u zowel zwemmen als vissen. Inclusief in deze excursie is een lunch bereid aanboord (Thai seafood).

 • Thai Massage

  THB 550 p.p.

  Thai massage van 2 uur.
  Exclusief transfer van en naar uw hotel.

Optionele excursies in Kanchanaburi

 • Drijvende Markt

  THB 700 p.p.

  Ten noorden van Bangkok bevindt zich de meest bekende drijvende markt van Thailand; de Damnoen Saduak markt. Van oudsher vindt hier 's ochtends de verkoop van de kleurrijke handel, zoals fruit en souvenirs op het water plaats. Langs de oever vindt u een gezellige markt, vanwaar u leuke foto's kunt maken. Deze excursie is inclusief een tocht per 'longtail' boot naar de drijvende markt.

 • Treintrip over de River Kwai

  THB 800 p.p.

  Vertrek per bus naar het station van Wang Po, waar we de trein nemen, die over het originele traject van de Birmaspoorweg rijdt. Gedeeltelijk rijdt de trein nog over met beton versterkte houten viaducten met een schitterend uitzicht over de River Kwai. U ziet het plattelandsleven aan u voorbij gaan tijdens deze rit. U wordt door uw chauffeur weer opgewacht bij het station en u zult de reis per minibus vervolgen naar uw hotel. Inclusief vooraf een lunch op of aan de rivier.

 • Erawan Waterval & Lunch

  THB 1000 p.p.

  Vanuit Kanchanaburi rijdt u in ongeveer 1,5 uur naar het Erawan National Park. Hier brengt u een bezoek aan de Erawan Waterval. Dit is een prachtige waterval die uit 7 niveaus bestaat met een hoogteverschil van maar liefst 1.500 meter! De omgeving van de waterval is schitterend en sprookjesachtig. U luncht nabij de waterval.

  Deze excursie kan alleen tijdens een privereis worden geboekt.

Optionele excursies in Koh Samui

 • Snorkelen & Kajakken in Angthong National Park, pe

  THB 2500 p.p.

  Angthong Marine Park bestaat uit ruim 40 onbewoonde eilanden met parelwitte zandstranden, verborgen lagunes en blauwe zee, welke voor een echt bounty gevoel zorgen. Er wordt per speedboot naar diverse locaties gebracht. Er is voldoende tijd om te zwemmen, snorkelen of kajakken. Lunch en frisdranken zijn inbegrepen. Deze excursie wordt uitgevoerd in internationaal gezelschap.

  Voor de huur van een Kajak dient u rekening te houden met extra kosten van ongeveer THB 200 p.p.

  Een excursie per speedboot op open zee is een fantastische ervaring maar kan ook onverwachte situaties met zich mee brengen door bijvoorbeeld onvoorziene hoge golfslag. Deze excursie is dan wellicht minder geschikt voor reizigers die zwanger zijn, rug-en/of nek klachten hebben of minder valide zijn.

 • Koraal Eiland Tour

  THB 1400 p.p.

  Vandaag vertrekt u per longtail boot naar Koh See en Koh Ha waar u in de omgeving heerlijk kunt gaan snorkelen. Op Coral Island wordt een lekkere lunch geserveerd. Dit eiland heeft geen verharde wegen en is nog bijzonder lokaal. Een ideale plek om in alle rust aan het strand te liggen, het lokale leven gade te slaan en natuurlijk door het koraal (dat vlak voor de kust van het eiland ligt) te snorkelen. In het begin van de middag wordt u weer teruggebracht naar uw hotel. Excursie is inclusief vervoer, materiaal en picknick lunch. Op basis van internationaal gezelschap.

 • Sunset diner cruise

  THB 2450 p.p.

  Geniet van de combinatie van een schitterende zonsondergang en een heerlijk Thais diner aan boord van het jacht The Red Baron. U vaart langs de kust terwijl u kunt genieten van een Thais buffet met verschillende gerechten, afgesloten met vers fruit, koffie en thee. Ook water en frisdrank zijn inbegrepen. Alcoholische drankjes zijn tegen een meerprijs verkrijgbaar aan de bar. Deze cruise wordt op maandag en vrijdag uitgevoerd en is met internationaal gezelschap.

 • Koh Samui eilandtour

  THB 950 p.p.

  Beleef het echte eiland gevoel tijdens deze halve dag tour over Koh Samui. Onderweg ziet u prachtige stranden en brengt u onder andere een bezoek aan Big Buddha tempel en de rotsformatie Hin Ta Hin Yai, ook wel de Grandfather Rock genoemd. U heeft de mogelijkheid om te genieten van heerlijk verse kokosnoot sap en ziet u in een vissersdorp hoe het dagelijks leven van de lokale bevolking verloopt. Tot slot is er nog tijd om even te winkelen in Nathon Town.

  Vertrek is dagelijks om 09.00 uur. Prijs inclusief entreegelden en op basis internationaal gezelschap.

  Let op; in het laagseizoen kan het voorkomen dat de excursie niet doorgaat vanwege te weinig deelnemers.

 • Traditioneel Thais vissen

  THB 1500 p.p.

  Op een traditionele Thaise vissersboot reist u naar de bekende 'hot spots' om diverse soorten vis aan de haak te slaan. Makreel, barracuda en met geluk haaien zijn de soorten vangst die u kunt verwachten tijdens deze tour. Ook zullen de Thaise vissers u met plezier leren een handlijn te gebruiken om in het minder diepe koraal te vissen. Wanneer u tussen het vissen door zelf een duik wilt nemen is snorkelmateriaal ook aanwezig aan boord. Inclusief snorkelmateriaal en lunch. Excursie is op basis van internationaal gezelschap.

 • Thaise kookles

  THB 2300 p.p.

  Neem de Thaise keuken mee naar huis! Tijdens deze kookles bij, Pai Cookery School, leert u hoe u enkele beroemde Thaise gerechten moet bereiden zodat u deze kennis thuis ook kunt toepassen in de keuken. Na het koken krijgt u uiteraard ook de gelegenheid om te proeven!
  Deze kookles wordt op maandag en vrijdag uitgevoerd en is met internationaal gezelschap.

  Exclusief transfer naar kooklocatie en v.v.

 • Koh Tao en Nang Yuan eilanden tour

  THB 2200 p.p

  Rond 08.15 wordt u opgehaald om per minibus te vertrekken naar de pier van waar de speedboat klaar ligt om u naar Koh Tao en Toh Nang Yuan te brengen.
  Beide eilanden staan bekend om hun prachtige stranden en heldere zee met een kleurrijke onderwaterwereld. U heeft de hele dag de tijd om te relaxen, zwemmen of snorkelen.
  Deze dagtour is inclusief entreegelden, snorkelmateriaal en lunch.

  Een excursie per speedboot op open zee is een fantastische ervaring maar kan ook onverwachte situaties met zich mee brengen door bijvoorbeeld onvoorziene hoge golfslag. Deze excursie is dan wellicht minder geschikt voor reizigers die zwanger zijn, rug-en/of nek klachten hebben of minder valide zijn.

 • Jungle Safari tour

  THB 1500 p.p

  Een van de meest populairste safari tours op Koh Samui. Tijdens deze tocht ontdekt u de verborgen culturele heiligdommen en leert u over de traditionele beroepen en geniet u van de prachtige natuur. Om ongeveer 09.30 wordt u opgehaald bij uw hotel. We maken tijdens de tour verschillende bijzondere stoppen. Zo bezoeken we de ‘Grandma en Grandpa Rock’, nemen we een duik bij een waterval, en rijden we door de jungle de bergen in. In een traditioneel restaurant genieten we van een Thaise lunch en wat verfrissingen. Onderweg zien we rubberplantages en proeven we van divers typische Thais fruit. Nadat we weer naar beneden zijn gegaan bezoeken we de ‘Big Buddha’ tijdens zonsondergang. Dit grote standbeeld van Boeddha staat op een heuvel bij zee en kijkt uit over het gehele eiland. Tegen het einde van de dag wordt u weer terug naar hotel gebracht.
  Inclusief: transfer, lunch, snacks, water en frisdrank, entreegelden en een Engelssprekende gids.Aandachtspunten

 • De optionele excursies kunt u ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers. 
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een Unigarant Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de optie verzekeringsuitbreiding (bijzondere sporten/wintersport).
Terug naar boven