Privé rondreis met chauffeur Gouden Zuiden

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

11 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 10-09-2017

Prachtige gevarieerde reis in een prima tempo. Wij hebben genoten.

Prachtige gevarieerde reis in een prima tempo. Wij hebben genoten. Vooral "The Bridge", de oorlogsgraven en het museum in Kanchanaburi hebben indruk op ons gemaakt. De 2 dagen op de jungle boot op de river Kwai waren een onvergetelijke ervaring.

Mw. G - Winsum
10,0
Toegevoegd op: 03-08-2017

Mooie gevarieerde reis met erg toffe excursies die ter plekke te boeken zijn.

De reis is erg gevarieerd qua plekken die je bezoekt. Het ene moment zit je in een drukkere stad en het andere moment in totale rust in de jungle. Vooral het junglehotel is een ervaring die we niet snel zullen vergeten. Geen electriciteit/geen WiFi. Totale rust en aangewezen op elkaar. Verder is het verzorgen van de olifanten in het wildlife center een ervaring die niet te vergeten is. De erg zielige verhalen van de olifanten maken het extra bijzonder als je met ze mag gaan wandelen en wassen. De geweldige cultuur en vriendelijkheid van de mensen heeft ons hart gestolen. De vrijheid die je zelf hebt bij een individuele reis maakt het ook tof. Omdat je alleen met je eigen mensen bent hebben wij het idee gehad om alleen te genieten van de cultuur. doordat je rondreist ga je steeds weer op zoek naar de nieuwe pareltjes op de nieuwe plek waar je bent. Dit houdt het avontuurlijk en vernieuwend. Een goede rondreis ook met kinderen.

Mw. V - Horst
9,5
Toegevoegd op: 29-07-2017

Geweldige reis en ons geen moment verloren gevoelt

Fantastische reis, heel goed geregeld het klopt op de minuut allemaal. Rosalie (lokaal aanspreekpunt) in Chaam/Hua Hyn is echt een topper! Die regelt echt alles en zo goed ! De fietstocht door Hua Hyn en het wild rescue park vonden wij echte toppers!

Dhr. V - Wassenaar
8,6
Toegevoegd op: 17-07-2017

Je krijgt wat je kiest. FOX legt de basis en genoeg keus met excursies of eigen invullingen.

Je krijgt wat je kiest. Het is een schitterende reis naar het Zuiden (Zuid-Oosten) van Thailand. Je wordt overspoelt met indrukken, tempels, beelden, markten en watervallen. Om het "echte" Thailand mee te maken moet je er echter wel zelf op uit. Huur een fiets, motor/scooter of auto. Zorg dat je een route hebt uitgestippeld en maak gebruik van Google Maps (of dergelijke) apps of je te navigeren. Pas wel ten alle tijden op je persoonlijke spullen, want de toerist is en blijft een makkelijk doelwit. Het Jungle Raft Hotel is een aanrader, maar 2 nachten is zat! Zorg dat genoeg te lezen hebt of een gezelschapsspel bij je hebt, want anders kun je je zomaar gaan vervelen. Het is echt detoxen! Zwemmen, chillen, stukje wandelen... that's all. Maar, ja het is genieten! Het is schitterend, heerlijk! Een echte aanrader! Wij komen zeker nog eens in Thailand!

Dhr. K - Nieuwegein
8,6
Toegevoegd op: 11-07-2017

Leuke vakantie, prima geregeld. Voldoende tijd om eigen activiteiten te ondernemen.

Dhr. J - Maastricht
8,6
Toegevoegd op: 02-06-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. V - Venlo
8,6
Toegevoegd op: 06-05-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. De R - Alkmaar
8,6
Toegevoegd op: 06-04-2017

Erg mooi land!

Mw. W - Gorinchem
9,5
Toegevoegd op: 19-03-2017

Een ervaring om nooit te vergeten

Het was geweldig! De chauffeur die ons ophaalde bij het vliegveld was ontzettend aardig en behulpzaam.. Iedereen was heel erg aardig.. De hotels waren perfect, het land is geweldig.. Ik wil heeeeel graag terug!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 29-12-2016

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. D - Goes
Terug naar boven