16-daagse privé rondreis met chauffeur Eilandhoppen Thailand

 

Wilt u nog meer genieten? Dat kan!

Deze reis kunt u nog leuker maken door te kiezen voor de volgende Extra opties en Optionele excursies. Deze Extra opties kunt u tijdens het boekingsproces toevoegen aan uw reis. De optionele excursies boekt u ter plaatse bij uw reisleider of onze lokale vertegenwoordiging.

Best Deal

Een verre reis moet perfect georganiseerd zijn, zodat u volop kan genieten! Onze Best Deal privé rondreizen zijn als basisreis zeer compleet en voldoen natuurlijk allemaal aan onze vier reisbeloftes. Kortom privé rondreizen met een perfecte balans tussen beleving en comfort, voor een scherpe prijs.

 

De Extra opties die we bieden zijn meestal:

 • De inclusieve autohuur aanpassen / upgraden
 • Indien beschikbaar kunt u kiezen voor een upgrade van uw vlucht naar bv. Economy Comfort
 • Verleng uw reis in het laatste hotel waar u verblijftHoe kies in deze extra opties?

Nadat u een op het Data & Prijzen-tabblad een vertrekdatum heeft gekozen en voor "Boek deze reis" kiest, dan kunt u deze extra opties selecteren in de volgende Aanpas-module.

Upgrade

Voor de reiziger die nog meer luxe en comfort wenst hebben we voor de populairste reizen een additioneel FOX Upgrade Pakket samengesteld. Dezelfde reis dus maar dan inclusief luxere of uniek gelegen hotels, een upgrade van uw vervoer ter plaatse en een aantal extra bijzondere FOX ervaringen/excursies!

 

De Extra opties die we bieden zijn meestal:

 • De inclusieve autohuur aanpassen / upgraden
 • Indien beschikbaar kunt u kiezen voor een upgrade van uw vlucht naar bv. Economy Comfort
 • Verleng uw reis in het laatste hotel waar u verblijftHoe kies in deze extra opties?

Nadat u een op het Data & Prijzen-tabblad een vertrekdatum heeft gekozen en voor "Boek deze reis" kiest, dan kunt u deze extra opties selecteren in de volgende Aanpas-module.

De Best Deal - Zelf aanpassen

Liever nóg meer flexibiliteit? Dan kunt u op een aantal van onze reizen kiezen voor Zelf Aanpassen. In onze bijzondere Zelf Aanpassen-module kunt u aan de Best Deal-Basis rondreis extra reisdagen toevoegen, uw hotel upgraden of extra te bezoeken plaatsen toevoegen aan uw programma.

 

De opties die we hiervoor bieden zijn meestal:

 • De inclusieve autohuur aanpassen / upgraden
 • Upgrade van uw vlucht naar bv. Economy Comfort
 • Verleng of upgrade bijna elk hotel
 • Onderbreek uw reis met een stop-over/verlenging
 • Voeg een extra plaats toe aan uw reisprogramma
 • Verleng uw reis in het laatste hotel waar u verblijft

Hoe kies in deze extra opties?

Kies voor de lichtblauwe tab "Zelf Aanpassen" bovenaan de reis om de extra opties selecteren in de Zelf Aanpassen-module.

Optionele excursies in Koh Samui

 • Koraal Eiland snorkeltour

  THB 1500 p.p.

  Coral Island ligt op ongeveer 20 minuten varen van Koh Samui. Dit eiland is een ware oase van rust met een klein ongerept dorp en er zijn nog steeds geen autowegen. Het eiland heeft prachtige witte zandstranden en is omgeven door mooie koraalriffen, een ideale plek dus die zowel snorkelaars als zonaanbidders samenbrengt. In de ochtend vertrekken we van het hotel naar de pier om vandaar per longtailboat naar Coral Island te gaan. Geniet van de fantastische landschappen gedurende deze tocht. Bij Koh Tan heeft u de mogelijkheid om te snorkelen en de vele prachtige vissen kan bewonderen. Hierna lunchen we bij een restaurant aan het strand.  Na de lunch varen we door naar de tweede snorkel locatie waar u opnieuw kunt snorkelen en zwemmen. Rond 14.15 keren we terug naar Koh Samui waarna u terug wordt gebracht naar uw hotel. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap. Minimaal 2 personen.

 • Koh Samui eilandtour

  THB 950 - 1600 p.p.

  Deze excursie is de ideale gelegenheid om alle highlights van Koh Samui te ontdekken. De eerste stop vandaag brengt ons bij de Big Buddha tempel. Op de top van de berg is een enorm Boeddha beeld terug te vinden en u heeft hier ook een fantastische uitzicht. Vervolgens gaan we naar de  Grandma en Grandpa rotsen. Door het inwerken van de verschillende natuurelementen zijn deze rotsen gevormd tot sculpturen die lijken op de mannelijke en vrouwelijke geslachtsdelen, wat natuurlijk tot enorme hilariteit leidt. Hierna bezoeken we Guan Yu Koh Samui Shrine. Dit schrijn is een van de bekendste bezienswaardigheid op het eiland en is gewijd aan Guan Yu,  een legendarische strijder die 2000 jaar geleden leefde. Het monument is 16 meter hoog en daarmee het hoogste in Thailand. Verder bezoeken we de Wat Kunaram. In deze tempel kan u het gemummificeerde lichaam van Luang Por Daeng bezoeken, een Boeddhistische monnik. Deze vereerde monnik is gestorven terwijl hij aan het mediteren was, in een zittende houding. Vervolgens maken we een stop bij de indrukwekkende 18 meter hoge Na Muang Waterval. De laatste stop voor de dag brengt ons bij de zogenaamde hoofdstad van Koh Samui, Nathon Town. Hier heeft u tijd om even te winkelen. Wij raden u ook aan om bij de pier te gaan kijken, waar u de echte lokale producten kan vinden. Deze excursie kan zowel in privé als in internationaal gezelschap worden uitgevoerd.

  Prijs voor een privé excursie (1-6 personen): THB 1600 p.p.
  Prijs voor een groepsexcursie: THB 950 p.p.

 • Angthong National Park

  THB 1750 p.p.

  Het Angthong Nationaal Marine Park heeft een oppervlakte van 250km2 en ligt 45 km ten noordwesten van Koh Samui. Het park bestaat uit bolvormige groene eilanden, blauwe lagunes, mysterieuze grotten en prachtige rotsformaties. De onderwaterwereld met haar mooie koraalriffen en prachtige vissen is ook een ware lust voor het oog. U wordt naar de pier gebracht en gaat aan boord van de speedboot of rondvaartboot richting het Angthong National Marine Park. We komen eerst aan bij Koh Wao of Koh Tai Plow om te snorkelen en te genieten van de prachtige onderwaterwereld. Vervolgens gaan we het park rond. We beklimmen de trappen naar het prachtige “Emerald Lake”, welke is omringd door bergen.  Vervolgens is het tijd voor de lunch. Wanneer u per cruise boot gaat wordt de lunch aan boord geserveerd. Bij de speedboot wordt de lunch op het eiland geserveerd. Na de lunch heeft u de tijd om te zwemmen en lekker te relaxen aan het strand of naar de top van de berg te klimmen waar u kan genieten van het prachtige uitzicht over het Angthong National Marine Park. Halverwege de middag keren we terug richting Koh Samui. Deze excursie duurt circa een hele dag en is op basis van internationaal gezelschap. Minimaal 2 personen.

  P.S. De snorkelstop bij Koh Wao / Koh Tai Plow is enkel inclusief bij de speedboot excursie.

 • Sunset dinner cruise

  THB 2600 p.p.

  Deze sunset dinner is de ideale manier om helemaal tot rust te komen. U wordt opgehaald vanaf het hotel en naar de pier gebracht. Hier gaan we aan boord van een authentieke houte jacht en varen we uit richting de noordkust van Koh Samui. Tijdens de zonsondergang kunt u genieten van een heerlijk Thais buffet terwijl u de zonsondergang bekijkt en de sterren die langzaam zichtbaar beginnen te worden. Na het buffet vaart u terug naar de pier voor uw transfer naar het hotel. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap.

Optionele excursies in Koh Tao

 • Snorkeltour

  THB 950 p.p.

  Vandaag heeft u de mogelijkheid om aan een actieve excursie deel te nemen. Koh Tao staat bekend omwille van zijn fantastische duik- en snorkelmogelijkheden. We ontdekken de onderwaterwereld rondom Koh Tao tijdens een leuke snorkeltocht die u bij verschillende snorkelpunten brengt. Ontdek prachtige koraalriffen en kleurrijke vissen gedurende deze tocht die tot halverwege de middag duurt. Er staat ook een lekkere buffet lunch op het menu. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap.

Optionele excursies in Krabi

 • Krabi stadstour

  THB 2000 - 2700 p.p.

  Vandaag maken we een schitterende tocht door Krabi. We starten 's ochtends vanaf het hotel vanwaar we naar de ochtendmarkt worden gebracht. Hier kunt u de exotische sfeer van de lokale markt ervaren. Vervolgens maken we een tocht per traditionele longtailboot op de Krabi rivier. Tijdens het varen bezoeken we een aantal leuke plaatsen zoals grotten waar u de stalagmieten, stalactieten en vleermuizen kunt aanschouwen. Verder gaan we langs mangrove bossen en als u geluk heeft ziet u zelfs nog een aantal apen en andere dieren die hier leven. Vervolgens gaan we terug naar de pier vanwaar we Krabi stad bezoeken. Hier heeft u even de tijd om te winkelen. Na het winkelen brengen we u naar de Tiger Cave Tempel. Dit is een van de mooiste tempels in Krabi. De prachtige omgeving heeft een rustige sfeer met planten en bloemen en is geschikt om te ontspannen en te mediteren. Op de top van de berg staat dan een gouden pagode. Om deze te bereiken zullen we meer dan 1000 treden beklimmen, maar het  prachtige uitzicht over de stad Krabi en de omgeving maakt de tocht zeker de moeite waard! Deze excursie duurt circa een halve dag.

  Prijs voor 2 personen: THB 2700 p.p.
  Prijs voor 3-6 personen: THB 2000 p.p.

   

 • Kajakken in de Thalane mangrove

  THB 1150 p.p.

  Deze excursie biedt u de mogelijkheid om te kajakken in de Thalane mangrove. Een prachtig natuurgebied en ecosysteem met een unieke fauna en flora; op ongeveer 45 minuten rijden van Ao Nang Beach. Bij aankomst op de pier kunt u even oefenen met uw kajak die u meestal met 2 personen gaat gebruiken. De mangrove is omgeven door schitterende kalkstenen rotsformaties en met een beetje geluk ziet u mooie vogels, hagedissen en apen. Dus let goed op uw persoonlijke bezittingen. Vergeet niet om zwemspullen, een handdoek, camera en droge kleren mee te nemen. Deze excursie duurt circa een halve dag en is op basis van internationaal gezelschap.

 • 4 eilandentour per longtailboot

  THB 1450 p.p.

  Vanaf het hotel worden we naar het Nopparatthara strand gebracht vanwaar we per longtail boot richting het eiland Tab varen. Dit eiland is opgedeeld in 2 kleinere eilanden: Koh Tub en Koh Mor. Het mooie aan deze 2 eilanden is dat deze verbonden zijn met elkaar doormiddel van een zandbank. Het volgende eiland dat we zullen bezoeken is het Kai ("kip") eiland. De oorsprong van deze naam is terug te vinden in het feit dat er een rots is in de vorm van een kippenhoofd. Hier kunt u genieten van prachtige gekleurde vissen terwijl u aan het snorkelen bent. Nadien gaan we naar Poda eiland voor een lunch op het strand. Dit eiland staat bekend om zijn witte zand stranden, heldere wateren en de vele vissen die hier zwemmen. Dit is dus de perfect plaats om te zwemmen of te snorkelen. In de middag gaan we richting de Phranang grot en het Phranang strand om verder te relaxen en te zwemmen. Rond 14 uur zetten we koers richting het vasteland om terug naar het hotel te keren. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap. Minimaal 2 personen.

Optionele excursies in Phi Phi

 • Koh Phi Phi tour per speedboat

  THB 1200 p.p.

  Met deze halve dag excursie bezoeken we een aantal hoogtepunten van Koh Phi Phi per speedboat. We starten met een bezoek aan Monkey Beach waar u de mogelijk krijgt om te snorkelen. Nadien gaan we naar Shark Point waar u met een beetje geluk (ongevaarlijke) haaien kan spotten. Nadien zetten we koers naar Phi Phi Lay eiland waar we de Viking Cave en Pih Leh Lagoon bezoeken. Opnieuw heeft u hier de mogelijkheid om te zwemmen of mooie foto's te nemen. We keren terug naar de pier net voor de zonsondergang zodat u prachtige foto's kan nemen van de zon die ondergaat in de zee. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap.

Optionele excursies in Phuket

 • Similan Eilanden

  THB 3000 p.p.

  Vandaag maken we een excursie naar een van de mooiste eilandengroepen in Thailand; de Similan eilanden. Beroemd omwille van de prachtige omgeving en de uitstekende snorkelmogelijkheden. U zal worden opgehaald rond 06:30 om vervolgens gebracht te worden naar de Tab Lamu Pier in de Phang Nga provincie. Nadat we aangekomen zijn bij de pier kunt u genieten van een licht ontbijt met een kopje koffie of thee. Vervolgens zetten we koers naar de Similan eilanden. Onze eerste stop brengt ons bij de Donald Duck baai. Hier gaan we aan land om een wandeling te maken naar de beroemde steen in de vorm van een zeil. Na deze wandeltocht is er tijd om te onspannen op het witte zandstrand waar u kunt zwemmen of gewoon lekker kan ontspannen. Rond het einde van de ochtend zetten we koers naar Ba Ngu voor een eerste snorkelstop. De onderwaterwereld is er echt prachtig! Na het snorkelen genieten we van een heerlijke Thaise lunch op het strand. Nadien gaan we richting Payu eiland, de 2e snorkelplaats. Hier heeft u de kans om met een beetje geluk zeeschildpadden en ook de clown fish (Nemo) te bewonderen. Nadien zetten we koers naar het laatste eiland met zijn bekende Honeymoon & Princess Bay. Hier kunt u nog even heerlijk relaxen of prachtige foto's maken van de omgeving. Hierna is het tijd om terug te keren en rond 16:30 komen we terug aan bij de pier voor de transfer naar het hotel. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap.

 • Historisch Phuket

  THB 1700 - 2850 p.p.

  Tijdens deze excursie bezoeken we een aantal historisch belangrijke plekken van Phuket. Onze eerste stop is het befaamde Blue Elephant restaurant. Dit restaurant is gelegen in een van de mooiste huizen van Phuket stad. Nadien bezoeken we 'Krabi straat' met zijn populaire markt die tevens de oudste markt is in Phuket. Hier vindt u een groot aanbod aan verschillende tropisch fruitsoorten die u ook kan proeven. Na deze leuke markt bezoeken we een kleurrijke Chinees heiligdom dat de Chinese invloed in Phuket duidelijk laat zien. De Chinese gemeenschap in Phuket viert hier jaarlijks Nieuwjaar en het populaire vegetarische feest. Nadien gaan we naar Thalang Road, de beroemdste en kleurrijkste straat uit het historische Phuket; een prachtig voorbeeld van de Sino-Portugese architectuur uit Phuket. Hierna gaan we richting Wat Phutta Monkol Nimit. Dit is een van de belangrijkste Boeddhistische tempels in het hart van Phuket stad. Tot slot rijden we naar de top van Rang Hill waar u met een verfrissend drankje in de hand kan genieten van het schitterend uitzicht over Phuket. Deze excursie duurt circa een halve dag. Minimaal 2 personen.

  Prijs voor 2 personen: THB 2850 p.p.
  Prijs voor 3-4 personen: THB 2100 p.p.
  Prijs voor > 5 personen: THB 1700 p.p.

 • Fietstocht Koh Yao Yai

  THB 3100 p.p.

  Een unieke en geweldige belevenis: een fietstocht naar Koh Yao Yai eiland! U wordt in de ochtend opgepikt bij het hotel om vervolgens naar de pier gebracht te worden vanwaar we de boot nemen naar het paradijselijke Koh Yao Yai. We starten de dag met een tocht van ongeveer 10 km per mountainbike en maken onderweg een aantal leuke stops zoals o.a. bij een boerderij, rijsvelden, mangrove bossen en meer. Tijdens de tocht wordt er voor voldoende dranken gezorgd. Rond de middag nemen we een longtailboot die ons naar een rustig stuk strand brengt waar we genieten van een heerlijke picnic lunch op het strand. Hier heeft u ook de tijd om lekker te relaxen en te zwemmen. In de namiddag stappen we weer op de fiets en maken opnieuw een prachtige tocht van ongeveer 10 km langs de oostkust van het eiland. Hier heeft u prachtige uitzichten over de Phang Nga baai en bezoeken we o.a. een palmolie plantage. Nadien keren we per boot terug naar Phuket voor de transfer naar het hotel. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap. 

 • Jungle trekking

  THB 1600 p.p.

  Vandaag maken we een schitterende trektocht van ongeveer 2.5 km door de jungle in Phuket. Deze 2u30 min. durende tocht neemt u mee door de jungle van het Khao Phra Teaw nationaal park. Dit park is bekend omwille van zijn unieke palmbomen, gibbons, zoetwaterkrabben en de prachtige Ton Sai waterval, waar u de kans heeft om een verfrissende duik te nemen. Onderweg wordt er gezorgd voor voldoende snacks en water. Voor deze tocht dient u een goede conditie te hebben aangezien het terrein soms rotsachtig en niet altijd vlak is. Vergeet vooral niet om goede schoenen mee te brengen, zwemkleding indien u wenst te zwemmen, en ook een kleine rugzak voor het  dragen van het water. Deze excursie is op basis van internationaal gezelschap. 


Aandachtspunten

 • Deze excursies kunt u in de lokale valuta of, afhankelijk van de bestemming, met Euro's en ter plaatse bij uw reisleider of bij onze lokale vertegenwoordiging boeken en betalen.
 • De prijzen zijn indicatieprijzen per persoon. Deze zijn, onder voorbehoud van eventuele wijzigingen, gebaseerd op een minimum aantal deelnemers.
 • Het moment waarop de optionele excursie wordt geboekt, is bepalend voor de dan geldende prijs.
 • Ook bij uw reisbescheiden ontvangt u ook een overzicht van optionele excursies.
 • Voor bepaalde activiteiten, die vallen onder bijvoorbeeld bergsport, watersport, luchtsport, wintersport etc., heeft u een extra dekking nodig op de standaard reisverzekering. Wanneer u van plan bent activiteiten te ondernemen tijdens uw reis, die door de reisverzekeraar worden gezien als bijzondere sporten/gevaarlijke activiteiten, dan heeft u deze extra dekking nodig.

  Indien u via FOX een ANWB Reisverzekering afsluit, dan kunt u kiezen voor de Xtra-optie (bijzondere sporten/wintersport).