Privé rondreis met chauffeur Eilandhoppen Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,7

Gemiddelde beoordeling

21 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 11-08-2018

Een mooie reis, zeker een aanrader.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 10-08-2018

Een aanrader.

Echt een aanrader. Maak geen gebruik van de optie Khao Sok.

Dhr. F - Apeldoorn
9,5
Toegevoegd op: 09-08-2018

Een zeer afwisselende rondreis door een prachtig land met zeer vriendelijke mensen. Fantastisch!

De Bicycle Tour op Koh Phangan is een absolute aanrader!

Dhr. F - Den Haag
9,0
Toegevoegd op: 26-07-2018

Een heerlijke onderdompeling in een geweldige mooie en compleet andere wereld van natuur en cultuur

Een fantastische en goed georganiseerde reis. Ik zou aanraden om het verblijf op Ko Tao te verlegen (Hadden wij ook gedaan). 2 Nachten is te kort voor alles wat het eiland te bieden heeft. Ko Yao Noi is veel rustiger dan Ko Phi Phi en ligt dichter bij de mooie bezienswaardige eilandjes waardoor je hier steeds eerder bent dan de (grote) boten uit Krabi/Ko Phi Phi en Phuket

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 26-07-2018

Leuke reis voor actieve deelnemers die houden van lekker eten en mooie natuur

Indien mogelijk zou ik een dag bijboeken in Koh Tao, hier kan je zeer mooi snorkelen. Phuket is ons minder bevallen, wij hadden hier een dag extra bijgeboekt, dit heeft weinig toegevoegd aan onze reis. De jungle in Kao Sok was een hele mooi ervaring, zeker een aanrader om dit toe te voegen aan de reis.

Dhr. I - Amsterdam
8,6
Toegevoegd op: 23-07-2018

Een mooie trip, prima geregeld, goed contact reisleiding en een fijne balans excursies en rust.

Dhr. F - Breda
10,0
Toegevoegd op: 22-07-2018

Prachtige en relaxte reis naar de mooiste eilanden van Thailand.

Wat je op deze reis absoluut niet mag missen zijn de fiets excursie op Ko Penang, een bezoek aan de tiger cave tempel in Krabi en een privé snorkel tour op ko Phi Phi.

Dhr. H
8,6
Toegevoegd op: 20-07-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Mw. C - Zoetermeer
7,1
Toegevoegd op: 16-06-2018

Goed georganiseerd!

Dhr. G - Gouda
7,6
Toegevoegd op: 30-05-2018

Geweldige reis, had het alleen iets bijzonderder verwacht

Mooie en indrukwekkende reis. Scooter huren op de Koh Samui en Koh Pangang is echt een aanrader, dan kun je zelfstandig de bezienswaardigheden bezoeken. De kamers van sommige hotels vielen iets tegen. De locatie van de hotels waren wel bijzonder. Het reisprogramma was goed georganiseerd, alleen niet altijd even handig dat je de ene keer laat vertrok naar het volgende hotel en de andere keer extreem vroeg.

Dhr. P - Den Haag
Terug naar boven