Privé rondreis met chauffeur Eilandhoppen Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

25 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,1
Toegevoegd op: 29-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 23-09-2018

Geweldige reis! Alles perfect geregeld en genoten van de Thaise Cultuur! AANRADER!

Deze reis was super! Alles was tot in de puntjes geregeld, je hoefde nergens over na te denken. Genoeg tijd om zelf dingen te ondernemen. En het was erg fijn dat je op alle plekken een privé chauffeur had, die overigens altijd op tijd waren en voor je klaar stonden. Aanrader!

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 18-09-2018

op zoek naar het pardijs op aarde? ....deze reis komt aardig dicht in de buurt ;-)

een prachtige reis met witte stranden en prachtig blauw water, zo wel boven als onder water geweldig mooi. in de tijd dat wij gingen was het rustig en waren er niet zoveel toeristen. rust, genieten zijn wel de woorden die bij deze reis horen. met een brede smile denk ik terug op deze mooie reis

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 03-09-2018

Prachtig

De fietstocht op Ko Phangan was geweldig. Wat een leuke organisatie, veel lokale informatie. Zouden we zeker weer doen.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 27-08-2018

Fantastische reis, goede begeleiding vanuit Fox en de eilanden op een leuke manier mogen ontdekken!

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 18-08-2018

Het voldeed volledig aan onze verwachtingen (en zelfs meer!).

Het fietsen op Koh Phangan was een geweldige ervaring, ook het snorkelen op Koh Tao was een onvergetelijke ervaring.

Mw. L
8,6
Toegevoegd op: 18-08-2018

Rondreis met zorgvuldig uitgekozen locaties

Strandliefhebbers worden bij deze reis op hun wenken bediend, top locaties waar natuur centraal staat.

Dhr. van der V
8,1
Toegevoegd op: 15-08-2018

Een reis die een indruk geeft van Thailand maar niet het gevoel van strandvakantie geeft.

De fietstocht op Koh Phangan zeker gaan doen! En voor de overtochten met de ferry's pilletjes meenemen. Gaat aardig tekeer op open zee.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 11-08-2018

Een mooie reis, zeker een aanrader.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 10-08-2018

Een aanrader.

Echt een aanrader. Maak geen gebruik van de optie Khao Sok.

Dhr. F - Apeldoorn
Terug naar boven