Privé rondreis met chauffeur Eilandhoppen Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,1

Gemiddelde beoordeling

9 reizigers beoordelen deze reis met een:

6,2
Toegevoegd op: 12-03-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. M - Amsterdam
9,0
Toegevoegd op: 28-02-2018

Zorgeloos eilandhoppen in Thailand

Wij hebben een heerlijke vakantie gehad in Thailand. Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld waardoor we zorgeloos konden genieten van de omgeving, het eten, de mensen en al het ander moois wat Thailand te bieden heeft. Alle hotels waren mooi en goed verzorgd. De meeste bedden in Thailand zijn wat hard maar goed te doen. Ik zou deze reis zeker aanbevelen. Het tempo is rustig dus genoeg ruimte om te ontspannen.

Mw. W - Houten
9,0
Toegevoegd op: 31-12-2017

Maak kennis met de eilanden!

Sommige hotel echt paradijs, andere wat minder.

Dhr. S - S Hertogenbosch
10,0
Toegevoegd op: 30-11-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 24-10-2017

Wij hebben een fantastische vakantie gehad! Een reis om nooit te vergeten!

Wij hebben een geweldige vakantie gehad. Doordat wij gingen eilandhoppen hebben wij mooie dingen gezien van de cultuur van het mooie Thailand. Wij hebben op elk eiland een excursie gedaan, van jungletour, snorkeltour, fietstour naar eilandtour. De fietstour was ingebrepen bij de reis. En dit was echt één van de geweldigste excursie die we hebben gedaan. Dit was een privétour en daardoor kregen wij de volledige aandacht. Top! Vervoer was echt super geregeld! Chauffeurs kwamen keurig op tijd en wij hadden de auto/bus voor ons zelf. Ze spraken ook 'redelijk' Engels en legde ons uit wat er te wachten stond op de volgende bestemming. Hotels waren goed, afwisseling was leuk tussen basic en luxe! Enige nadeel van deze reis vonden we Koh Phi Phi. Heel mooi eiland, maar we zaten echt vast op een stukje eiland van 1km met 4 restaurantjes en 3 hotels. Als wij naar de pier wilden om naar de winkeltjes te gaan kostte ons dat al gauw €40 enkele reis.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 23-08-2017

Een heerlijke reis door een prachtig land!

Dhr. van H - Teteringen
10,0
Toegevoegd op: 16-08-2017

Zeer tevreden over Fox.Alle taxi waren stipt op tijd

Fietsen op koh phangan erg leuk! Opvolgen van een klacht zeer netjes opgelost. Alles was tip top geregeld van begin tot einde.Erge goede reis en service.

Mw. E - Glane
10,0
Toegevoegd op: 10-08-2017

Wereld vol wonderen.

Reis: eilandhoppen 19 dagen! Super reis gehad, veel gezien en veel beleeft! Dankzij een foutje in de reisbescheiden hadden we een dag extra op Koh Phanang en een dag korter op Koh Tao, toen we hierachter kwamen hebben we ons lokale aanspreekpunt benaderd en werd alles per direct opgelost met de betreffende hotels en de overtocht met de boot. Super geregeld en super service!

Mw. de G - Maarssen
8,1
Toegevoegd op: 28-06-2017

Ontspannen rustige vakantie met eigen initiatief voor meer cultuur en bedrijvigheid.

Een heerlijk ontspannen vakantie met voldoende rust en tijd op de verschillende plekken om excursies te regelen bij de accomodaties of omliggende toerist info punten. De hotels liggen niet in centrum, dus voor de echte toeristische plekken is vervoer met een tuktuk weer een extra beleving. Daarnaast is bijna overal WiFi, voor het opzoeken van de lokale evenementen ed. Koh Tao bood de mooiste snorkel plekjes, van de eilanden aan de Oost kant.

Anoniem
Terug naar boven