Privé rondreis met chauffeur Eilandhoppen Thailand

 

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

30 reizigers beoordelen deze reis met een:

7,7
Toegevoegd op: 13-01-2019

Mooi rondje en overzicht van de eilanden

Fox regelt het echt prima voor je. Wij hadden last van een zware storm Pabuk die eens in de 30 jaar voorkomt en we konden niet door naar het volgende eiland. Rosalie van Fox heeft ons uitstekend geïnformeerd en gezorgd dat alle werd omgeboekt voor 2 dagen. Wij hebben ons geen moment alleen gelaten gevoeld. Verder heb je voldoende tijd om overal je dagen in te delen en ter plekke excursies te boeken. De fietstocht op Ko Phangan is erg leuk. Ga in Krabi naar Raleigh beach. Top lokatie en maak een wandeling over het eiland.

Erwin uit Mokum
7,7
Toegevoegd op: 14-11-2018

Mooie eilanden, leuke excursies beschikbaar. Hotels soms iets te rustig gelegen voor ons.

Leuke afwisselende strandvakantie. Wij hebben zelf veel excursies gepland zoals een kookworkshop op koh samui, gedoken in koh tao, gekayakt in krabi en naar strandjes geweest, scooter gehuurd in koh phangan, in koh phi phi met een bootje naar verschillende baaitjes geweest om te snorkelen. En nog veel meer. Wij houden van een beetje leven in de brouwerij en dat mistte we een aantal keren. Dit kwam ook door het laagseizoen. Dat was vooral in koh phangan en op koh phi phi omdat het hotel ver van de bewoonde wereld af zit.

Karin & Rik uit Brabant
10,0
Toegevoegd op: 14-11-2018

Geweldige reis!

Wij hebben een topvakantie gehad. Veel gelopen om de mooiste plekjes te vinden. Koh Samui was erg leuk. Hotel heel goed! Misschien een dagje langer op Koh Tao en een dagje langer op Koh Phi Phi. Dit zijn de mooiste eilanden en daar ben je eigenlijk een dag te kort vonden wij. Ga zeker voor alle vieuwpoints, die zijn erg mooi! De fietstour is ook leuk op Koh Phangan. Wij hebben in Krabi de Hang Nak Mountain beklommen, zeker een aanrader en levert geweldige foto's op! Deze reis is niet voor mensen die slecht ter been zijn. Je moet hier en daar flink lopen om naar boven te komen. Maar in totaliteit een prachtige vakantie gehad.

E.Stap uit Terneuzen
6,3
Toegevoegd op: 10-10-2018

Een prachtige reis alleen veel te kort voor zoveel eilanden.

Het is zeker de moeite waard om te eilandhoppen. Hou wel rekening met veel reizen van het ene eiland na het andere. Voor 15 dagen was het teveel reizen!

6,7
Toegevoegd op: 29-09-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 28-09-2018

Pardijs is nog te vinden in thailand de rust de natuur in een woord geweldig

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 23-09-2018

Geweldige reis! Alles perfect geregeld en genoten van de Thaise Cultuur! AANRADER!

Deze reis was super! Alles was tot in de puntjes geregeld, je hoefde nergens over na te denken. Genoeg tijd om zelf dingen te ondernemen. En het was erg fijn dat je op alle plekken een privé chauffeur had, die overigens altijd op tijd waren en voor je klaar stonden. Aanrader!

Anoniem
8,3
Toegevoegd op: 18-09-2018

op zoek naar het pardijs op aarde? ....deze reis komt aardig dicht in de buurt ;-)

een prachtige reis met witte stranden en prachtig blauw water, zo wel boven als onder water geweldig mooi. in de tijd dat wij gingen was het rustig en waren er niet zoveel toeristen. rust, genieten zijn wel de woorden die bij deze reis horen. met een brede smile denk ik terug op deze mooie reis

marja
8,7
Toegevoegd op: 31-08-2018

Fantastische reis!!

Er is geen omschrijving ingevuld.

10,0
Toegevoegd op: 27-08-2018

Fantastische reis, goede begeleiding vanuit Fox en de eilanden op een leuke manier mogen ontdekken!

Er is geen omschrijving ingevuld.

Fantastische reis, 6 eilanden op een geweldige manier leren kennen