16-daagse privé rondreis met chauffeur Eilandhoppen Thailand

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

46 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,7
Toegevoegd op: 06-10-2019

Er is geen omschrijving ingevuld.

Ilona
10,0
Toegevoegd op: 28-09-2019

een TOP vakantie! Alles tot in de puntjes geregeld door Fox! Een geweldig mooi land om te ontdekken!

Paar nachtjes Bangkok bij boeken en daar de fietstocht bij Co van Kessel doen! Naar de olifanten opvang in Koh Samui! De fullmoon party in koh phangan mee pikken! Naast de jungletrekking overdag ook een nachtelijke trekking boeken! Vanuit Krabi met de taxi longtailboat voor 100 bht naar Railey Beach! Monkey island bezoeken!

Ronald & Gerlinde
8,7
Toegevoegd op: 28-09-2019

Afwisselende reis met diverse eilanden.

Wij hebben een prima reis gehad. Bereidt je goed voor, want op sommige eilanden hadden wij graag langer willen verblijven en andere juist wat korter. Schrik niet als je van Koh Phi Phi komt dan is Phuket wel een hele overgang. Wellicht is daar een andere keuze mogelijkheid voor.Koh Tao verdiend echt meer overnachtingen. Omdat je al om 6 uur weer vertrek heb je bier maar ruim 1dag de tijd. Dus weinig mogelijkheden om iets nog te ondernemen.

Petra en Jan Willem Uit Doesburg
8,7
Toegevoegd op: 19-09-2019

Een strandvakantie die geschikt is voor diegene die meer willen zien dan alleen het strand

Maak een excursie op Koh TAO naar o.a. Koh Tub en Koh Mor (4 eilanden tour) echt de moeite waard. Maak een excursie op Krabi naar de tijgertempel, leuke grotten, tempels, enz. De 1200 treden omhoog is zonder uitstekende conditie zwaar. Even door lopen naar "Wonderland" leuk met veel aapjes. Daarna het park Sra Morakot (warm waterbron) bezoeken (op 70km) en daarna het natuurpark Khao Phra Bang met de waterval te bezoeken. Deze excursie wordt zo niet aangeboden, maar via een (goede airco) prive taxi (ongeveer 2000 Bath) brengen deze je in een dag overal heen. In Phi PHi ligt het hotel in het rustige gedeelte. Voor diegene die van een feestje houden kan je beter langs het strand terug naar de pier lopen. Daarna over de markt naar het andere gedeelte van het eiland. Bezoek in Phuket de Tiger Night show in Bangi Walking street. Tip, maak gebruik van de Upgrade en een verlenging in het hotel Amari in Phuket. Wat een gewelding hotel.

Henk Brasz
7,7
Toegevoegd op: 15-08-2019

Mooie reis, wel veel reistijd kwijt tussen de eilanden

Fietstocht op Koh Panang was erg leuk om te doen, kajakken krabi erg mooi en aan te raden. Door de relatief korte tijd op de eilanden verder geen excursies ondernomen.

7,0
Toegevoegd op: 06-08-2019

Mooie maar volle reis.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,3
Toegevoegd op: 29-07-2019

Een goed georganiseerde, ontspannen en luxe vakantie.

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,0
Toegevoegd op: 23-07-2019

Heerlijk eilandhoppen in thailand

Deze reis is een aanrader en goede manier om in een rel korte periode een aantal eilanden te bezoeken.De upgrade op koh op Koh Phangan is een aanrader, net als een extra dag op koh tao. Bij veel hotels moet je goed ter been zijn door de hoogteverschillen. Ter plaatse kun je excursies heel makkelijk en snel regelen via rosalie v fox.

5,7
Toegevoegd op: 20-07-2019

Thailand is een parel! Het heeft alles.

De reis was prachtig. Vooral de eilanden. Vervoer prima geregeld. Hotels erg basic. De bestemming Krabi past niet in deze reis. Zeker niet als je daarna ook nog Phuket hebt.

7,7
Toegevoegd op: 05-07-2019

Een mooie reis waarin ruimte is voor zowel activiteit als relaxen.

Fietstocht Koh Phangan, bezoek aan Railay Beach, snorkelen bij Koh Phi Phi en Koh Tao, hikes naar verschillende viewpoints, kleine foodmarkets.