Privé rondreis met chauffeur Eilandhoppen Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,6

Gemiddelde beoordeling

22 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 03-09-2018

Prachtig

De fietstocht op Ko Phangan was geweldig. Wat een leuke organisatie, veel lokale informatie. Zouden we zeker weer doen.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 27-08-2018

Fantastische reis, goede begeleiding vanuit Fox en de eilanden op een leuke manier mogen ontdekken!

Anoniem
9,0
Toegevoegd op: 18-08-2018

Het voldeed volledig aan onze verwachtingen (en zelfs meer!).

Het fietsen op Koh Phangan was een geweldige ervaring, ook het snorkelen op Koh Tao was een onvergetelijke ervaring.

Mw. L
8,6
Toegevoegd op: 18-08-2018

Rondreis met zorgvuldig uitgekozen locaties

Strandliefhebbers worden bij deze reis op hun wenken bediend, top locaties waar natuur centraal staat.

Dhr. van der V
8,1
Toegevoegd op: 15-08-2018

Een reis die een indruk geeft van Thailand maar niet het gevoel van strandvakantie geeft.

De fietstocht op Koh Phangan zeker gaan doen! En voor de overtochten met de ferry's pilletjes meenemen. Gaat aardig tekeer op open zee.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 11-08-2018

Een mooie reis, zeker een aanrader.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 10-08-2018

Een aanrader.

Echt een aanrader. Maak geen gebruik van de optie Khao Sok.

Dhr. F - Apeldoorn
9,5
Toegevoegd op: 09-08-2018

Een zeer afwisselende rondreis door een prachtig land met zeer vriendelijke mensen. Fantastisch!

De Bicycle Tour op Koh Phangan is een absolute aanrader!

Dhr. F - Den Haag
9,0
Toegevoegd op: 26-07-2018

Een heerlijke onderdompeling in een geweldige mooie en compleet andere wereld van natuur en cultuur

Een fantastische en goed georganiseerde reis. Ik zou aanraden om het verblijf op Ko Tao te verlegen (Hadden wij ook gedaan). 2 Nachten is te kort voor alles wat het eiland te bieden heeft. Ko Yao Noi is veel rustiger dan Ko Phi Phi en ligt dichter bij de mooie bezienswaardige eilandjes waardoor je hier steeds eerder bent dan de (grote) boten uit Krabi/Ko Phi Phi en Phuket

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 26-07-2018

Leuke reis voor actieve deelnemers die houden van lekker eten en mooie natuur

Indien mogelijk zou ik een dag bijboeken in Koh Tao, hier kan je zeer mooi snorkelen. Phuket is ons minder bevallen, wij hadden hier een dag extra bijgeboekt, dit heeft weinig toegevoegd aan onze reis. De jungle in Kao Sok was een hele mooi ervaring, zeker een aanrader om dit toe te voegen aan de reis.

Dhr. I - Amsterdam
Terug naar boven