18-daagse privé rondreis met chauffeur Thailand Compleet

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,4

Gemiddelde beoordeling

58 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,0
Toegevoegd op: 04-01-2020

Geweldige kennismaking met Thailand, zelfs als je al andere landen in Azie hebt bezocht.

Leuke reis die afwisseling biedt tussen cultuur, natuur, relaxen en excursies. Geweldige verzorging wat betreft vervoer, chauffeurs altijd keurig op tijd. Je wordt hierin echt ontzorgd. Wij kozen er ook voor veel te genieten van de fijne accommodaties, optionele excursies zeker door FOX laten verzorgen dat is keurig geregeld.

8,0
Toegevoegd op: 15-12-2019

Mooie rondreis waar zowel cultuur, natuur en ontspanning aan bod komt.

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,0
Toegevoegd op: 14-12-2019

Een mooie reis met veel verschillende, leuke ervaringen!

Er is geen omschrijving ingevuld.

9,7
Toegevoegd op: 11-12-2019

Aangenaam land om in te reizen en regelmatig actief te zijn.Vriendelijke bevolking.

Een relaxte reis, goed geregeld. De fietstocht door Bangkok is een aanrader! Je rijdt door kleine achteraf steegje, a.h.w. door de keuken van restaurantjes. Maar ook door groene plantages en tempels. Het koninklijk Paleis en tempel in Bangkok waren schitterend. Als je meer over de geschiedenis van de spoorbrug over de river Kwai wil weten, kun je naar het museum bij de begraafplaats gaan. De wandeling naar de Erawan watervallen, vonden we ook erg leuk, doorgaan tot en met het zevende niveau en daar lekker zwemmen tussen de vissen. Ook de kajaktocht in de Thalane mangrove is een aanrader, we hadden een goede gids, die veel vertelde en er een leuke tocht van maakte. Heel apart sfeertje om tussen die wortels van de mangrove te varen. In Chiang Mai zijn zeer veel tempels te zien, een zeer mooie is Wat Phra That Doi Suthep, ligt in de bergen op 20 minuten rijden, gemakkelijk te doen met een taxi, die je snel zelf kunt regelen.

6,3
Toegevoegd op: 01-12-2019

Thailand compleet is een boeiende reis, maar zou nog verrassender kunnen.

Er is geen omschrijving ingevuld.

-
9,0
Toegevoegd op: 19-11-2019

Leuke, gevarieerde reis!

Heel leuke en gevarieerde reis, prachtig land om rond te reizen. Was allemaal heel goed georganiseerd, chauffeur stond telkens te wachten op de afgesproken plaats en bracht ons vlot naar onze volgende bestemming. Hotels over het algemeen heel goed, als laatste hadden we een upgrade gedaan naar OZO Chaweng hotel op Koh Samui, deze upgrade was niet wat we verwacht hadden. Luxueuze kamer, maar zelf uiteindelijk bijbetaald voor een uitzicht op het zwembad ipv op een bouwwerf achter het hotel. Excursies die enorm de moeite zijn: olifanten reservaat, kajakken door de mangrove, fietstocht Bangkok, Erawan watervallen. Iets minder waren de fietstocht door Chiang Mai en de kanotocht in Khao Sok. Zeker een reis om aan te raden!

9,0
Toegevoegd op: 13-10-2019

Helemaal top!

De kajaktocht in Krabi is een zeer mooie en leuke excursie.

6,0
Toegevoegd op: 30-09-2019

Een complete reis

Er is geen omschrijving ingevuld.

E. de Vries uit Eindhoven
7,7
Toegevoegd op: 28-09-2019

Leuke reis door Thailand!

Er is geen omschrijving ingevuld.

8,3
Toegevoegd op: 27-09-2019

Prachtige reis naar Thailand, goed verzorgd door Fox

Neem niet teveel kleding mee. Het is er over het algemeen lekker warm en nattig dus truien en lange broeken kunnen thuisblijven. Geniet van de Thaise mensen en het street food. Kijk wel of het goed wordt warm gemaakt waar je bij staat. Boek een street food tour in Chiang Mai. Aanrader. Evenals de kookcursus aldaar. De excursie naar Leow Chan Lake is ook geweldig.

Michel