18-daagse privé rondreis met chauffeur Thailand Compleet

 

Hoe beoordelen andere reizigers deze reis?

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,5

Gemiddelde beoordeling

67 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,0
Toegevoegd op: 11-03-2020

Mooie en afwisselende reis, perfect georganiseerd en begeleid door Fox

Deze reis heeft ons de verscheidenheid van Thailand getoond : van de drukke hoofdstand, naar het rustige Noorden (Chiang Mai), en vervolgens naar de stranden en palmbomen van Zuid-Thailand. Onze persoonlijke voorkeur lag bij de strandbestemmingen, De reis was perfect georganiseerd, Alle documenten piekfijn in orde, alle transfers op tijd, steeds begeleiding door plaatselijke medewerkers. Onze "hoofdbegeleidster" Rosalie was absoluut top. Steeds bereikbaar en ze heeft ons erg geholpen toen we wat persoonlijke problemen hadden. Ook Nat (begeleidster in Chiang Mai) verdient een eervolle vermelding. We zullen voor een volgende reis zeker opnieuw bij Fox kijken.

Philip
9,0
Toegevoegd op: 08-03-2020

een mooie ervaring, en perfect geregeld

heel afwisselend

7,7
Toegevoegd op: 29-02-2020

Alles goed geregeld en toch veel vrijheid.

Het excursiepakket Thailand Compleet vonden wij erg fijn.. De cooking-class in Chang Mai is ook een aanrader. Doe dit daar en niet in het zuiden, waar het veel duurder is. Het bezoek aan de Suthep tempel van Chang Mai hebben wij bij de lokale vertegenwoordiging geboekt met zo'n goedkope rode taxi. Dat is veel voordeliger dan de aanbieding in de reisdocumenten.

Fam. Boone
8,3
Toegevoegd op: 14-02-2020

Mooie kennismaking met Azie

Mooie rondreis door Thailand in een prettig tempo

9,7
Toegevoegd op: 14-02-2020

Zo veel gezien en overal de vriendelijkheid van de thaise mensen

Zo veel hoogte punten tijdens deze reis: de uitgebreide fietstocht in Bangkok, Kanchanaburi en de Erawan watervallen, de sfeer van Chiang Mai, de mangrove tocht rond Krabi, Khao sok en het nationale park en Koh Samui op een elektrische fiets en niet te vergeten het bezoek aan het prachtige marine park.

Evelyne en Gerda uit Apeldoorn
8,0
Toegevoegd op: 09-02-2020

Heel complete reis; laat de diversiteit van het mooie Thailand doen.

Wij hebben een geweldig fijne vakantie gehad! Heel divers programma, wat een heel mooi beeld geeft van Thailand! Alles is super goed geregeld en het vervoer staat altijd op tijd klaar (meestal zelfs eerder dan gepland), Deze reis is echt een aanrader. Het enige commentaar van ons aan Fox is dat wij erg graag chauffeurs hadden gehad die Engels spreken en verstaan. Dat was niet - of bij sommige minimaal - het geval. Vooral in het begin van de reis van Bangkok tot aan de nachttrein hadden we steeds dezelfde chauffeur. Wij vonden het erg vervelend dat hij ons meerdere keren niet begreep (over vertrektijden, onduidelijkheid in excursie, e.a.). Verder is het heel fijn af en toe te horen waar je rijdt en wat er te zien is onderweg. Dit is echt een verbeterpunt dus wat ons betreft. Nogmaals: verder is alles perfect geregeld, ook het telefonisch en whatsapp contact is heel prettig!

9,7
Toegevoegd op: 08-08-2019

Een complete reis die goed is georganiseerd en heel afwisselend is

De fietstocht in Bangkok is echt geweldig. Door kleine straatjes fietsen, vruchten leren eten en nog met de biot. Echt de moeite zeker waard. Verder een zeer complete en goed verzorgde reis. Zelf de toegangskosten worden netjes voor je betaald.

Dennis
9,3
Toegevoegd op: 03-07-2019

Fantastisch land, mooie natuur, heerlijk eten en geweldige mensen!

Fijne reis om cultuur en heerlijk eten met elkaar te combineren. De fijne mensen geven je een welkom gevoel en zorgen voor een relaxte vakantie! Het enige dat je zelf moet doen is genieten!

10,0
Toegevoegd op: 21-01-2020

alles was perfect en vriendelijke chauffeurs een echte aanrader

Er is geen omschrijving ingevuld.

Rita en Jan
8,0
Toegevoegd op: 04-01-2020

Geweldige kennismaking met Thailand, zelfs als je al andere landen in Azie hebt bezocht.

Leuke reis die afwisseling biedt tussen cultuur, natuur, relaxen en excursies. Geweldige verzorging wat betreft vervoer, chauffeurs altijd keurig op tijd. Je wordt hierin echt ontzorgd. Wij kozen er ook voor veel te genieten van de fijne accommodaties, optionele excursies zeker door FOX laten verzorgen dat is keurig geregeld.