Groepsrondreis Gouden Zuiden (Route 1)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

8,9

Gemiddelde beoordeling

34 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 29-11-2017

veel indrukken opgedaan

fam Bos Hele mooie reis naar Azie, heel erg genoten van het land ,hele leuke groep op reis

Dhr. B - Boskoop
8,6
Toegevoegd op: 23-11-2017

mooie natuur

Mw. G - Overpelt
10,0
Toegevoegd op: 22-11-2017

Deze reis was echt avontuurlijk geweldig

Slapen in een hotel zonder Electra en alleen koud water was een leuke ervaring Deze reis was echt avontuurlijk zoals onverwacht slapen in een nacht bus i.p.v. een hotel omdat de boot alleen maar smorgens ging vanwege de storm En Koen en Alex waren geweldig dank je wel

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 21-11-2017

Een geslaagde reis

Geslaagde groepsreis. Leuke groep van jong tot oud. Reisleider Koen en reisgids Alex zijn toppers. Alles werd tot in de puntjes verzorgd door deze twee kanjers. Ondanks wat tegenslag (excursies die niet doorgingen vanwege het weer,nachtelijke busrit) was het een gezellige en mooie reis. Voor ons was dit de eerste groepsreis en het is ons goed bevallen. Wij gaan zeker meer groepsreizen maken. Ruud Evalien

Mw. Van S - Ijmuiden
6,7
Toegevoegd op: 19-11-2017

Weinig wilde natuur en authentiek Thailand maar wel een hele gezellige groepsreis gehad

Onze Reisleider Koen en Lokale gids Alex hebben er alles alles aan gedaan om ons een leuke vakantie te bezorgen.we hadden een hele leuke groep die onderling goed klikte. November is voor het zuiden ons inziens niet de meest ideale maand om te reizen. Het regenseizoen in het zuiden loopt verder door dan in Centraal en noord Thailand. Daardoor ging onder andere Een snorkelexcursie niet door en was het Marine Natuurpark gesloten. Ook hebben we hierdoor een hotelovernachting gemist en hebben we de hele nacht in de bus gezeten omdat we de ochtendboot naar Koh Tao moesten halen. Vanwege de weersvoorspellingen zou de middagboot niet varen. Dit is natuurlijk allemaal overmacht en Fox heeft dit gecompenseerd door ons later in de week een gratis diner aan te bieden. De reisintensiteit viel ons tegen. Omdat je verschillende vervoermiddelen gebruikt (bus, boot, trein) ben je veel tijd kwijt aan wachten en met bagage slepen.

Mw. van der W - Meteren
8,6
Toegevoegd op: 18-11-2017

door diverse noodgedwongen veranderingen werd de saamhorigheid in de groep erg groot .

Mw. A - Hoofddorp
8,6
Toegevoegd op: 17-11-2017

Een afwisselende vakantie met relaxmomenten, cultuur, natuur en avontuur.

Aanrader als je van water houdt! Ontspannen vakantie gehad. Helaas heb je op het weer geen invloed. Het regenseizoen was helaas bij lange na niet ten einde, waardoor te weinig strandmomenten en zelfs activiteiten geen doorgang konden hebben. Periode was dus slecht gekozen. Desalniettemin zeer tevreden en een fijne vakantie gehad.

Mw. Van D - Sint-Michielsgestel
8,6
Toegevoegd op: 09-10-2017

Onze eerste ervaring met azie..Een super leuke groep en een fantastische reisleider.

De reis was prima verzorgt. Een fantastische ervaring!

Dhr. A - Raalte
10,0
Toegevoegd op: 08-10-2017

Een goed verzorgde inspirerende reis naar een adembenemend mooi land.

Vanaf aankomst tot vertrek wordt je steeds verrast door de mooie cultuur en bezienswaardigheden. Zowel de inclusieve als de optionele excursies bieden waar voor hun geld. Aan te raden optionele excursies: Erawan watervallen, beach bbq, fietstocht Koh Phangan en Bangkok, Just Jungle Safari, Baiyoke Sky Tower diner. En als je Aree als gids hebt dan zit je gebakken. Hij geeft ontzettend veel informatie en begeleid iedereen bij de dingen die men wil ondernemen.

Anoniem
8,6
Toegevoegd op: 25-09-2017

Hectisch en druk begonnen en relaxed en kalm geëindigd.

Bangkok en omgeving is druk en hectisch, hetgeen ook voor het eerste deel van de reis geldt. De zuidelijke eilanden daarentegen zijn kalm en relaxed en ook dat geldt voor het tempo van de reis gedurende dit deel. Al met al zeker een geslaagde reis.

Dhr. K - Tolbert
Terug naar boven