Groepsrondreis Juwelen van Zuid-Thailand

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,3

Gemiddelde beoordeling

3 reizigers beoordelen deze reis met een:

9,5
Toegevoegd op: 17-10-2017

De juwelen van het Zuiden bestaan dus echt !!

Door Fox is er veel aandacht geschonken aan de resorts die ons in deze reis werden aangeboden. Er zijn voldoende rustmomenten die jezelf of met de groep een invulling kunt geven met een e.v.t optionele excursie. In deze reis zijn er al voldoende excursies inclusief , waardoor je niet voor grote financiële verassingen komt te staan ! De transfers zijn " top " geregeld. In Krabi is het erg leuk om de apen te kunnen ontdekken. ( vanaf zeezicht houd je links aan ). Wat zeker de moeite waard is ,is in Kho Phi Phi het Tsunamipad te volgen waarbij je uitkomt bij een nieuw aangelegen brug met een klein dorpje gelegen tussen de mangrouves.. Prachtig om te zien... De Thaise mensen op de eilandjes zijn ontzettend aardig en behulpzaam. Wij met de " groep van zes " hebben genoten van een geweldige reis met in het bijzonder een " bedankje voor Pannee ( Panini ) en Sander " .

Mw. V - Hoogmade
10,0
Toegevoegd op: 17-10-2017

Prachtige reis met veel natuur

Een hele mooie reis door de natuur en prachtige landschappen en jungles die het zuiden van Thailand te bieden heeft.

Anoniem
8,1
Toegevoegd op: 17-10-2017

De indelening van de reis zou anders kunnen.Het laaste hotel zaten we te lang,geen leuke afsluiter

Het eerste hotel super gaaf. Jammer dat we daar maar een dag zaten. Leuke excusies gedaan. En een super leuke groep gehad. Waar ze nog wel aan moeten werken is de indeling van de reis een dag langer in het eerste hotel. En een dag langer in phi phi. En 2 dagen minder in het laaste hotel. Verder was de reis goed georganiseerd.

Anoniem
Terug naar boven