Groepsrondreis Emerald (vanaf 2018)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,6

Gemiddelde beoordeling

22 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 15-11-2017

Een grote ontdekkingsreis! Het was super

Geweldige reis met een zeer sympathieke reisbegeleider Corne en gids Wat. Hadden al heimwee in het vliegtuig naar huis. Kunnen deze reis zeker bij iedereen aanbevelen.

Mw. H - Den Bosch
9,0
Toegevoegd op: 14-11-2017

lekker bezig geweest, had het zelf niet beter kunnen organiseren.

het is vooral in de eerste 2 weken een vol programma, maar ook voor 55+ goed te doen. een aantal zeer leuke optionele excursies. onze Thaise gids was zeer kundig en een bijzonder prettige man in de omgang, de Nederlandse reisleider was ten alle tijden in controle, prettig in de omgang en wist ons met leuke anekdotes en verhalen enthousiast te maken voor alles wat we gingen doen. ondanks dat we een aantal dagen vroeg vertrokken voor excursies of verplaatsingen, is er niemand geweest die iets heeft willen missen van deze reis. De groep was qua leeftijd goed samengesteld, en we hebben ook veel plezier met, en steun aan elkaar gehad. kortom zeer geslaagde vakantie.

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 14-11-2017

Perfecte organisatie en een top gids en reisleider

Een hele mooie reis met prima hotels. We hadden een geweldige reisleider en gids die enorm veel extra dingen vertelden. Im veel verschillende restaurants wezen eten. De fietstocht door Bangkok was erg mooi en leuk. Daat aantegen viel de fietstocht in Chiang Mai tegen. Werd gezecht over het platte land maar waren erg veel dorpen en weinig rijst velden.De hotels waren prima met uitzondering van h er t hotel in Pai hier waren we een nacht en waren vrij veel grbreken. De reisleider heeft dit wel opgepakt.

Dhr. R - Ede
9,5
Toegevoegd op: 13-11-2017

zeer divers

Dhr. van der V - Rozenburg
10,0
Toegevoegd op: 13-11-2017

Geweldige gevarieerde reis met dank aan Corne en Wat voor de geweldige verhalen en begeleiding

Geweldige reis. Gevarieerd (wel veel tempels maar dat is nu eenmaal zo in Thailand) mooi en de upgrade naar Anantara resort aan het einde van de vakantie was een goede keus Lekker relaxen in luxe. Noord Thailand is in oktober minder heet maar nog steeds warm. In de wintermaanden kan het er net ets te fris zijn. Programma bevat al veel excursies, als je er teveel bij boekt heb je weinig vrije tijd. Iets om tevoren al over na te denken want alle excursies zijn wel leuk al naar gelang je voorkeur. We haddn uitstekende begeleiding van een daar woonachtige Nederlandse gids en een ontzettend lieve Thaise gids (thanks Wat!)

Dhr. H - Nijmegen
10,0
Toegevoegd op: 06-11-2017

Geweldig mooie reis

Wij hebben erg genoten van deze reis. Er waren veel hoogtepunten. Fietsen in bangkok, de hellfire pass zijn zeker en aanrader. De natuur in het noorden. Gids Alex en reisleider Bastiaan hebben zeker ook bijgedragen aan de reis. Als je twijfelt deze reis zeker doen.

Dhr. van T - Nijkerk
10,0
Toegevoegd op: 30-10-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. L - Almere
9,5
Toegevoegd op: 28-09-2017

Mooie rondreis door het noorden van thailand

fijne reis gemaakt door het noorden van Thailand (emerald) deskundige goed Engels sprekende vrolijke gids en een fijne Nederlands sprekende (Nederlander in dit geval)reisleider .de reisleiding gaf ook les in Thaise woorden -cultuur achtergrondinformatie en religie en liet ons kennismaken met eten drinken en snoep.wat ik wel een toegevoegde waarde vond hebben.Gevarieerde groep mensen maar iedereen trok met elkaar op in wisselende samenstellingen gewoon gezellig . druk programma zeker als je ook gebruik maakt van de optionele excursies maar daardoor zie je ook veel van het land . goede hotels en goede chauffeurs met goede auto's. ben tevreden en zal foxx zeker aanraden in mijn omgeving .

Dhr. van V - Delft
10,0
Toegevoegd op: 26-09-2017

Een mooie reiservaring die ons verschillende kanten van het land van de glimlach heeft laten zien.

Een geweldig mooie reis door het land van de glimlach. Wij hebben erg genoten van de vele gezichten die Thailand te bieden heeft. Veel tempels bezocht maar deze waren allemaal de moeite waard. De markten waren gezellig om te bezoeken. De optionele excursies die wij hebben gedaan waren zeker de moeite waard. De fietstocht door Bangkok moet je zeker niet over slaan als het even kan. hHellfire pass geeft een hele goede impressie wat er zich heeft afgespeeld in de bezettingsjaren. Het bezoek aan het olifantenrescue centre was indrukwekkend en aandoenlijk. De wandeling door het Doi Inthanon national park was erg mooi en met de juiste schoenen goed te belopen. Deze wandeling was voor ons zeker 1 van de hoogtepunten. De 3 stranddagen waren geweldig om deze indrukwekkende reis mee af te sluiten.

Anoniem
9,5
Toegevoegd op: 25-09-2017

Een geweldige vakantie met een goede mix van natuur en cultuur

Een prachtige vakantie gehad, met goede nederlandse begeleiding, maar zeker ook onze Thaise reisleidster Nat. Zij kon zich met engels en een aantal woorden nederlands prima verstaanbaar maken. Fietsen in Bangkok is zeker een aanrader, verrassend dat je vanuit deze drukke stad, zomaar ineens tussen de plantage kunt fietsen. Ziplinen vanuit Chiang Mai was ook een geweldige ervaring. Het olifantenkamp was een goede en leerzame excursie. Deze maakt je goed duidelijk dat het rijden op olifanten niet meer van deze tijd is. De hotels waarin wij verbleven waren goed en soms op prachtige locaties, midden tussen het groen.

Dhr. P - Hengelo
Terug naar boven