Groepsrondreis Emerald

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,6

Gemiddelde beoordeling

33 reizigers beoordelen deze reis met een:

8,6
Toegevoegd op: 08-02-2018

Mooie en gevarieerde reis door Thailand

Deze reis door Thailand is zeker de moeite waard. De hele reis hoeft er niet (heel) vroeg opgestaan te worden en op de meeste reisdagen worden er weinig kilometers gemaakt. Tijdens de reisdagen worden er veel dingen ondernomen, waardoor je steeds tegen het einde van de middag in je hotel bent. In Phrae zit, naast het teakhouten huis, een hele mooie tempel die niet standaard in het programma zit. Deze mag je eigenlijk niet missen. De laatste reisdag (van Mea Sariang naar de nachttrein en dan door naar Koh Chang) is wel heel erg lang en vermoeiend. De nachttrein zelf is nieuw, mooi en schoon, maar als je langer dan 180cm bent, zijn de bedden aan de krappe kant. Dat betekende voor mij één nacht van weinig/geen slaap, maar zou voor mij geen reden zijn om deze reis niet te maken. Kortom: zeker boeken en genieten van deze reis!

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 01-02-2018

amassing Emerald Thailand ervaring

Dhr. V - Hindeloopen
10,0
Toegevoegd op: 29-01-2018

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. G - Uden
10,0
Toegevoegd op: 29-01-2018

geweldig,maar olifante ziekenhuis (met alle respect) stelt helemaal niets voor

Dhr. de W - Diepenveen
10,0
Toegevoegd op: 08-01-2018

wij hebben een heerlijke goedverzorgde vakantie genoten met dank aan reisleiders

Dhr. S - Heemstede
9,5
Toegevoegd op: 30-12-2017

Prachtige reis met vele hoogtepunten. Niet meer in het programma, maar was een aanrader.

Prachtige reis met hele goede reisleiding. Zowel plaatselijke gids Arti en vooral nederlandse gids Koen, die al jaren in Thailand woont, waren fantastisch. Nogmaals onze dank.

Dhr. O - Emmen
9,0
Toegevoegd op: 30-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. C - Diepenbeek
10,0
Toegevoegd op: 21-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. T - Alkmaar
10,0
Toegevoegd op: 20-12-2017

FANTASTISCH!!! Alles!!

Voor ons een eerste keer met een groep te reizen. Beetje nerveus "ja" Maar niet nodig. Alles boven onze verwachting. Alles goed geregeld, vervoer, lunch, diner, excursies, ook optionele excursies super goed, accomodaties prima. Reisleiding voortreffelijk. Gilbert, zeer begaan oprecht geintreseerd, en geeft over alles zeer goede informatie. Panee, wat een schat. Super funny en ook heel bezorgd en lief. Alle resorts waren ook prima, de een net wat beter dan de ander, maar voor doorreis helemaal prima. Ons laatste resort was GEWELDIG!! Anantara in Hua hin. We hadden 2 nachten extra bijgeboekt en totaal geen spijt van. Dus al met al!! TOP!! Volgende groepsreis weer met fox Mede dankzij Gilbert en Panee. BEDANKT.

Mw. J - Cuijk
10,0
Toegevoegd op: 20-12-2017

de reis was in 1 woord geweldig, super reisleiding en zeer zorgzaam.

De Emerald rondreis in Thailand is een echte aanrader, veel natuurschoon en bezienswaardigheden. Je ziet zoveel moois, ik kan deze reis dan ook iedereen aanraden. Ik heb het echte Thailand gezien. Let wel sommige afstanden per bus of busje gaan door de bergen in het hoge noorden met veel bochten, dus mensen die last hebben van wagenziekte slik dan een pilletje daartegen. Na afloop van de rondreis nog een paar dagen lekker kunnen uitrusten en relaxen in het Novotel. een uitstekend resort in Cha'am/Hua Hin. Ik wil de reisleider Gilbert en de lokale gids Panni van harte bedanken voor de geweldige en unieke ervaring. Alles was tip top geregeld, lunch diner excursies. Deze reis heeft volledig aan mijn verwachtingspatroon voldaan. Pieter Robbers.

Dhr. R - Amstelveen
Terug naar boven