Groepsrondreis Gouden Lotus (t/m maart 2018)

Wat denken anderen over deze reis: Beoordelingen

Klanten die deze reis eerder hebben gemaakt, krijgen na thuiskomst via een enquête de mogelijkheid om een beoordeling van deze reis te geven. In deze enquête vragen wij een mening over de reis in zijn totaliteit.

9,0

Gemiddelde beoordeling

110 reizigers beoordelen deze reis met een:

10,0
Toegevoegd op: 30-12-2017

Een prachtige reis met veel cultuur en geweldige ervaren reisleiders!

Wij hebben ontzettend genoten van deze prachtige, afwisselende reis. Voor ons als vrijbuiters was het de eerste georganiseerde reis maar er zullen er zeker nog meerdere gaan volgen. De Nederlandse reisleider (Michiel) en de Thaise reisleider (Art) regelden alles tot in de puntjes en wisten de mooiste lunchplekjes te vinden waar de lunch al voor ons klaar stond. Ook konden zij ons heel veel vertellen over de cultuur, geschiedenis, geloof, economie etc. wat de reis ook erg interessant maakte. Het programma was heel afwisselend, de hotels waren erg mooi en de laatste dagen op Phuket met nog een laatste excursie naar de Phi Phi eilanden waren heerlijk! René en Diny

Dhr. P - Hilvarenbeek
8,6
Toegevoegd op: 24-12-2017

voor ons een interessante reis met nieuwe ervaringen

Bangkok -fietstour leuke ervaring,,Kajakken tussen de Mangroven Chang mai avondmarkt

Dhr. M - Oostvoorne
1,9
Toegevoegd op: 20-12-2017

gemiste kansen. hoog tempo, weinig passie

Teleurstellende reis... We zijn weggejaagt uit musea en tempels door sluitingstijd, geen trein gezien op de treinmarkt door slechte planning en voor de drijvende markt zijn we er met een speedboot langsgegaan om naar de gewone markt te gaan. De hele planning van deze reis klopte niet. Veels te weinig tijd bij hoogte punten zoals ayutthaya en sukothai en teveel tijd bij fabrieken waarbij er heel kort het product (zijde/papier) wordt uitgelegt om er vervolgens 45 minuten aankopen te mogen doen. Zoeits had ik op geen enkele reis nog meegemaakt. eigenlijk zou dit alleen maar voor mogen komen op een testreis. Onze reisleider had ook niet heel veel passie waardoor hierdoor ook het verschil niet werd gemaakt. fox veranderd in maart 2018 de reis dus ik hoop dat het voor de toekomste reizigers beter is. Deze reis krijgt van mij een 4 Ik probeer nog een volledige review op het forum achter te laten voor beter informatie

Dhr. K - Delft
9,0
Toegevoegd op: 19-12-2017

Geweldige manier om met Thailand kennis te maken via deze FOX reis

Zeer complete reis. De optionele excursies hebben we ook allemaal gedaan en zijn zeer de moeite waard, ze voegen echt iets toe aan de reis. De Fietstocht, het Kajakken, Hellfire pas, zwemmen bij de watervallen, Elephant Nature park (echt tussen de Olifanten lopen) en andere optionele excursies zoals het bezoeken van de Phi Phi eilanden zijn echte aanraders en maken de reis nog completer! Het Amari Phuket hotel in Phuket was echt geweldig, wat een hoog service niveau.

Dhr. van D - Veldhoven
10,0
Toegevoegd op: 19-12-2017

Perfect verzorgd op een waanzinnige vakantie die je niet snel vergeet!

Onze reis naar Thailand was in 1 woord fantastisch. Het is zoveel beter verzorgd dan je van te voren denkt. Van de informatie die voor de reis wordt verstrekt, tot de lunch in de middag. De reis doet exact wat het programma voorschrijft en dan nog meer. De vrije dagen zijn ter eigen besteding, maar de reisleider geeft wat goede tips over de eventuele optionele excursies of wat je die dag in de omgeving kan doen. Het zijn lange dagen. Met veel reizen. Maar onze reisleidster maakte er toch wat moois van. Zo vertelde ze voldoende over het land, de cultuur, de verschillen in welke streek we op dat moment reden en deed ze voldoende grapjes tussendoor. Dit alles zorgde ervoor dat de reis dagen minder lang aanvoelde. Al met al heeft FOX reizen ons uitermate verrast en weten we bijna wel zeker dat dit niet een eenmalige reis was. De volgende keer kiezen we 100% zeker weer voor FOX! En raden wij iedereen dit aan.

Dhr. Z - Monster
9,0
Toegevoegd op: 17-12-2017

Er is geen omschrijving ingevuld.

Dhr. W - Sittard
9,5
Toegevoegd op: 17-12-2017

Goede algemene indruk van Thailand en haar mensen. Mooi is het contrast tussen ouderwets/nieuwerwets

Fietstocht Bangkok is een echte aanrader alsook Elephant nature park, hellfire pass. De drijvende markt de markt waar het spoor tussendoor loopt. Bijzonder om te zien. een reis waarin je veel indrukken op doet en veel van het land en haar mensen te zien krijgt.

Mw. van den E - Harfsen
10,0
Toegevoegd op: 16-12-2017

Fantatisch

Anoniem
10,0
Toegevoegd op: 16-12-2017

Prachtige rondreis Thailand met een zeer bijzonder mens als reisleider

Dhr. W - Ermelo
9,5
Toegevoegd op: 11-12-2017

prachtige en indrukwekkende thailand

Optionele excursies zijn echt aan te raden, spijtig genoeg wel prijzig !! zonder optionele excursies is de reis niet compleet. grote bedragen voor de optionele excursies zijn ter plaatse te betalen, geen mogelijkheid om mobiel te betalen of met visa of dergelijke. Je moet steeds gaan pinnen (extra kost voor transactie buiten EU) omdat je moet betalen in de munteenheid van het land (cash). Je kan beter euro's meenemen, betere (hoger koersen bij plaatselijke wisselkantoren en geen extra kosten. Zeer goede hotels (met meestal prachtige locaties en uitzichten), wel spijtig dat je weinig van de accommodaties gebruik kan maken wegens strak reisplan (aankomst meestal in late namiddag-avond en vertrek s' morgens vlak na ontbijt). Meer variatie in de lunch zou welkom zijn (meestal zelfde schotels "5-tal"), wel prachtige locaties tijdens de lunch !! Evenwichtige variaties tussen tempels en andere activiteiten (plantage, museum, markten,...)

Dhr. B - Schoten
Terug naar boven