Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

14/15-daagse groepsrondreis Noord-Thailand

Vertrek: 13-08-2016

Emiel, Elles en Quinty
23-01-2016 - 00:33 uur
Deze reis al in november geboekt. Nog nooit buiten Europa op vakantie geweest. We hebben er veel zin in, spannend zo'n andere cultuur. Deze vertrekdatum was al snel vol geboekt en een gemengd gezelschap. Kan alleen maar leuk zijn. Wij zijn dan 55, 51 en 18 jaar. Wie gaat er nog meer mee ?
Er zijn 5 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 5
RE: Helma Jeurninck
27-06-2016 - 11:25 uur
Helaas was deze reis volgeboekt. Wij hebben nu deze reis geboekt bij Kras reizen.
RE: Helma Jeurninck
27-06-2016 - 11:25 uur
Helaas was deze reis volgeboekt. Wij hebben nu deze reis geboekt bij Kras reizen.
RE: Fam. Reijnders
26-06-2016 - 20:03 uur
Hoi hoi,
Wij hebben er ook heel veel zin in. Voor ons is het ook de eerste keer dat we naar Azië op vakantie gaan. Spannend dus. Wij gaan met ons gezin en zijn beide 49 jaar, onze kinderen zijn 19 en 17 jaar.
Groetjes,
Marcel, Yvonne, Chris en Imke
RE: Helma Jeurninck
19-05-2016 - 12:56 uur
Wij gaan vandaag deze reis boeken. Ben zeer benieuwd. Mijn man en ik zijn beide 50 jaar.
RE: Fam. Hamakers
29-03-2016 - 15:55 uur
Hoi,
Wij gaan ook op 13-8-16 deze rondreis maken. We zijn erg benieuwd en hebben er heel veel zin in.
Wij gaan met ons gezin. Wij zijn 47, 49, 20 en 18 jaar.

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven