Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

22-daagse groepsrondreis Gouden Lotus

Vertrek: 28-10-2016

evi smeets
18-10-2016 - 19:39 uur
Goede avond

Wij zijn al aan het uitkijken naar onze reis naar thailand. Wij zijn gunter en evi van hasselt (kuringen) limburg. Is er nog iemand van Limburg België?
Ik ben benieuwd naar de reis en naar de groep. Het is mijn eerste keer dat ik buiten Europa weg ga. Gunter heeft wel al vaak buiten Europa gereisd.
Heeft er iemand ervaring met de maatschappij china airlines, is er een scherm voor iedere stoel aanwezig waarop je films enzovoorts kan op afspelen ? Bij de meeste maatschappijen heb je bij verre reizen ieder je scherm voor je schijnt.
Groetjes evi en gunter
Tot binnenkort !
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Cees&Ingrid
24-10-2016 - 22:08 uur
Hoi wij zijn net als jullie aan het aftellen, wij maken wel meer verre reizen maar dit is wel onze eerste rondreis met een groep zijn daar dus erg benieuwd naar tot vrijdag

Groetjes Cees ,Ingrid Broeren
RE: Philippe
23-10-2016 - 17:43 uur
Dag Evi,
Je hebt wel degelijk een scherm voor je in het vliegtuig.
Wij zijn deze rondreis momenteel aan het doen, zijn vertrokken op 14 oktober en zitten nu in Changrai.
De reis is super, wel druk en vroeg uit de veren maar je zal heel wat zien en indrukken opdoen.
Alles zeer goed georganiseerd door fox en wij hebben alvast 2 super gidsen.
Als bijkomende excursies raden we jullie de fietstocht in Bangkok en Chiangmai aan evenals the flight of ghe Gibbon, super ...
Alvast prettige reis
RE: Kim & Richard
23-10-2016 - 11:08 uur
Hoi,
Ook hier zijn we af aan het tellen...niet vanuit belgisch limburg, maar vanuit Nederlands Limburg:)
Het is onze eerste verre reis, dus ervaring met vliegtuigmaatschappijen en langeafstandsreizen hebben we beiden niet.
Tot vrijdag/zaterdag!

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven