Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

Alleen met een groepsreis 21 jaar

kirsten
16-11-2016 - 18:26 uur
Goedenavond.
Ik ben 21 jaar oud en ben van plan om deze zomer bovenstaande groepsreis in mijn eentje te maken.
Ik vroeg mij af wat jullie ervaringen zijn met alleen meegaan met een groepsreis en vroeg mij af of er ook wel eens leeftijdsgenoten in de zomervakantie hebben deelgenomen aan zo een reis. (Wat is de gemiddelde leeftijd?
Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

groetjes van Kirsten
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Kirsten
12-12-2016 - 00:26 uur
Hoi Lisanne
Mag ik vragen wanneer en met welke groepsreis je mee gaat? Wie weet gaan we wel tegelijk.
RE: Lisanne
11-12-2016 - 18:49 uur
Ik ben 19 jaar en ga deze zomer nog mee met mijn ouders . Ik hoop dat er meer leeftijdsgenoten mee gaan.
RE: Charell
05-12-2016 - 05:16 uur
Hoi!

Ikzelf was ook 21 jaar toen ik voor het eerst met een groepsreis met fox meeging naar het wilde westen USA en ik vond het echt geweldig!
Op die reis waren er niet echt leeftijdsgenoten maar als je met iedereen op kunt schieten maakt leeftijd niet uit.
Vorige maand ben ik in Costa rica geweest en daar waren wat meer jongeren in de reis.

Ik zou zeggen gewoon doen want het is echt heel erg leuk en gezellig!

Groetjes, Charell

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven