Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

22-daagse groepsrondreis Emerald (vertrek t/m maart 2017)

Vertrek: 05-03-2017

Ton en Ria
30-12-2016 - 16:04 uur
Hallo,

Wij zijn Ton en Ria en hebben geboekt voor 5 maart.
Hebben eerder verre reizen gemaakt via Fox en dat is prima bevallen.
Wie gaan er nog meer mee?

Groet
Ton en Ria
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Pieter
07-08-2017 - 22:22 uur
zijn er ook singles die van plan zijn de emerald groepsrondreis met vertrek 5 november 2017 te gaan boeken of al hebben geboekt. zou leuk zijn om al een update van de groep reizigers die meegaan te ontvangen. ik hoor graag van jullie.

Pieter.
RE: Ton en Ria
21-01-2017 - 21:34 uur
Hallo Willy en Sonja, leuk dat jullie ook meegaan.
Wij zijn al meerdere keren in Azië geweest en de laatste reizen met Fox en dat is ons zeer goed bevallen.
Morgen nog 6 weken.
Wij hebben er enorm veel zin in.

Groet
Ton en Ria
RE: Willy en Sonja Pieters
21-01-2017 - 20:08 uur
Hallo wij zijn Willy en Sonja Pieters,wij gaan voor de 1 ste keer met Fox reizen mee naar Thailand ,we zijn zeer benieuwd hoe dit ons gaat bevallen.
RE: Tonny
01-01-2017 - 13:00 uur
Hallo medereizigers, we hebben de reis geboekt en vertrekken op 5 Maart, hebben 2 dagen verlegd en hebben er veel zin in.
Het is onze 5e keer met Fox en is ons altijd goed bevallen.
We reizen met 4 personen en zien dat de groep nu 17 personen zijn.
Tot 5 maart 😊😊

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven