Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

22-daagse groepsrondreis Gouden Lotus

Vertrek: 29-07-2016

Lianne
13-03-2016 - 18:42 uur
Hallo,

Wij zijn Menno en Lianne (26 & 25 jaar oud) en zullen vanaf 29 juli de Gouden Lotus reis maken door Thailand. Wij kijken er erg naar uit en zijn benieuwd wie er nog meer mee reizen!

Groeten van ons

Er zijn 5 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 5
RE: Timothy en Melanie
17-06-2016 - 15:17 uur
Hoi allemaal,

Ook wij (Timothy 26 en Melanie 22) hebben deze reis geboekt! Wat leuk om te lezen dat jullie er al net zoveel zin in hebben als wij! Wij hebben de excursie naar het Elephant Nature Park al geboekt (wel gewoon vanuit FOX). Maar als het via een andere weg goedkoper is, veel beter natuurlijk! Dit is de eerste keer dat we met FOX meegaan. Vorig jaar wel al een verre reis gemaakt naar Mexico, maar dit wordt voor de eerste keer een rondreis. Spannend dus :)

Groetjes,

Timothy en Melanie
RE: Lianne
15-06-2016 - 16:43 uur
Het is altijd handig toch als je van te voren dingen al hebt geboekt! Scheelt vaak ook in de prijs inderdaad.
Hebben jullie al geboekt? Wij willen daar misschien ook naar toe namelijk.
Wij zijn wel in voor excursies, jullie zo te lezen ook.. gezellig!
Doordat wij een landarrangement hebben geboekt, hebben we de vluchten zelf kunnen regelen. We vliegen met KLM en komen de 29e aan. We zien jullie dan in het hotel in Bangkok. Aan het eind van de reis blijven we ook nog een nacht extra in Bangkok. Zo hebben we wat meer rust en vliegen we overdag weer terug.

Nog maar 6 weken, het gaat nu hard! :)

Groetjes
RE: Menno
13-06-2016 - 15:15 uur
Het is niet zozeer dat wij alles op eigen gelegenheid doen, echter in dit geval scheelt het wel in de kosten. Er is immers maar 1 dag waarop dit park (inderdaad Elephant Nature Parc) bezocht kan worden, en wel op 5 augustus. We zijn dus van plan dit rechtstreeks te boeken. Naar alle waarschijnlijkheid kom je dan zelfs in dezelfde groep te zitten, alleen ben je dan goedkoper uit. Dit heb ik zelfs bevestigd gekregen vanuit Fox zelf.
Voor de rest laten we gewoon alles op ons af komen betreft excursies e.d.
Kijken ook wat de rest van de groep doet, snap je?!?
Hoe komt het dat jullie er al een dag eerder zijn?!?

Groeten,
Menno & Yvonne
RE: Lianne
04-06-2016 - 15:13 uur
Hallo Yvonne en Menno,

Wat leuk, een naamgenoot!
Naar welk olifantenpark gaan jullie zelf? Elephant Nature Park? En gaan jullie verder nog veel doen op eigen gelegenheid?
Wij hebben alleen ervaring met Afrika (Menno 1x en Lianne 2x) dus zijn erg benieuwd naar Azië! Fox is voor ons beide ook nieuw, goed om te horen dat jullie fijne ervaringen hebben met deze organisatie.

Tot in Bangkok (wij zijn er al één dag eerder).

Groetjes Menno en Lianne
RE: Menno
03-06-2016 - 20:03 uur
Dag naamgenoot,

ook wij (Yvonne (35) & Menno (38)) hebben deze reis geboekt. Ook gaan we in Chiang Mai naar de olifanten opvang. Wij doen dit echter op eigen gelegenheid (5 augustus).
We kijken er heel erg naar uit. We hebben eerder een reis bij Fox geboekt naar Java en Bali, we zijn er dus wel zeker van dat dit wederom een heel goed georganiseerde reis gaat worden!!!
Nog een paar weekjes, dus tot snel!!

Groetjes, Menno & Yvonne

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven