Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

Groepsreis Noord-Thailand vertrek 30 oktober 2016

Maite
25-03-2016 - 20:58 uur
Heey! Tot nu toe bestaat de groep uit 9 deelnemers. Ben benieuwd wie er mee gaat! Ik reis alleen, 28 jaar en uit België. Groetjes
Er zijn 13 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 13
RE: Myrthe
20-09-2016 - 10:26 uur
HoiHoi!

Super leuk dat jullie ook meegaan! Het aftellen is begonnen! Nog 39 dagen! haha :)
RE: Mien
19-09-2016 - 13:09 uur
Hallo

Fijn dat jullie ook meegaan!
Nog wat extra Belgen en dezelfde leeftijd is ook altijd tof!

Groetjes


Mien
RE: Angelo en Romy
17-09-2016 - 12:37 uur
Hoi
Wij zijn Angelo van hoecke (31 jaar) en Romy Heirwegh (31 jaar) uit België en ook wij gaan mee op deze reis. Kijken er al enorm naar uit en hopen op een leuke ervaring!
Fijn om al enkele contacten op voorhand te leggen.
Groetjes

RE: Mien
30-06-2016 - 21:34 uur
Hallo allemaal

Ik heb eindelijk bevestiging gekregen. Ik ga met jullie mee.

Ik kijk er al naar uit!

Groetjes

Mien
RE: Mien
15-06-2016 - 22:01 uur
Ok in orde. Heb nog wat opzoekingswerk gedaan en zal de volgende dagen boeken.
RE: Myrthe
15-06-2016 - 20:01 uur
Natuurlijk mag dat Mien 😊
RE: Maite
15-06-2016 - 17:34 uur
Hey Mien, leuk dat je interesse hebt om mee te gaan, zeker doen! Ik reis ook alleen. Als je wil kan je mij ook vinden op facebook, Maite Coppola! Groetjes
RE: Mien
15-06-2016 - 17:16 uur
Hoi Myrthe

Ok dan voeg ik je daar even toe als dat ok is voor jou?

Groetjes

Mien
RE: Myrthe
14-06-2016 - 22:41 uur
Hoi Mien!

Wat leuk dat je ook misschien deze reis boekt.
De groep is inderdaad nog niet zo heel groot, maar we gaan sowieso!
Mocht je vragen/opmerkingen of andere dingetjes willen bespreken kun je mij via facebook vinden, zoals hieronder gepost.

Fijne avond
RE: Mien
14-06-2016 - 21:19 uur
Hallo allemaal

Ik denk er aan om deze reis ook te boeken.

Ik ben 30 jaar kom uit België en zou ook alleen reizen.

Ik zie dat ik de 10de boeker zou zijn en de reis dan zeker zal doorgaan.

Allemaal voordelen dus

Groetjes

Mien
RE: Myrthe
17-04-2016 - 10:14 uur
Jazeker, helemaal goed. Je kunt mij vinden bij myrthe zeegers. Spreek je daar!
RE: Maite
16-04-2016 - 08:33 uur
Hallo Myrthe! Zo leuk van je respons! Ja 29 oktober bedoel ik, had me even vergist van datum. Wat leuk dat jullie meegaan! Mss kunnen we voor de reis al eens contact leggen via facebook? Groetjes
RE: Myrthe
15-04-2016 - 18:53 uur
Hallo Maite,

Wij (Myrthe 25) en Sebastiaan (26) gaan ook mee op de groepsrondreis naar Noord Thailand. Wat tof dat u een berichtje op het forum hebt geplaatst. Even voor de zekerheid, bedoelt u de reis die op 29 oktober vertrekt in plaats van 30 oktober?

Groetjes
Myrthe

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven