Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

14/15-daagse groepsrondreis Noord-Thailand

Vertrek: 28-12-2016

Jolanda
03-05-2016 - 09:01 uur
Wij gaan 28 december met z'n tweetjes (man + vrouw 54/53 jaar) deze groepsrondreis maken door Noord Thailand en aansluitend een strandverlenging met wat extra dagen in het Anantara Resort & Spa te Hua Hin. Nu al heel veel zin in deze droomreis en om naar uit te kijken!!!!
Leuk om alvast te weten wie onze medereizigers gaan worden, we zijn benieuwd!
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Jolanda
22-10-2016 - 19:26 uur
En ja hoor, we zijn inmiddels met 11 personen in de groep, hoe meer zielen hoe meer vreugd!!!
De reis komt al dichterbij, we hebben er zoveel zin in!!!!
RE: Jolanda
08-10-2016 - 17:39 uur
Hoi Yvonne,

Leuk om zo even via het forum kennis te maken! Jammer dat er 3 deelnemers geannuleerd hebben, onze groep is niet echt groot te noemen, maar als het maar gezellig is en wie weet komen er nog nieuwe deelnemers bij!!!! Wij hebben inmiddels onze stoelen in het KLM vliegtuig besproken, de droomvakantie komt al dichterbij, heerlijk vooruitzicht!!! Groetjes en veel vakantie voorpret toegewenst! Jolanda
RE: Jolanda
05-08-2016 - 17:52 uur
Ik zie dat er inmiddels nog 7 andere mensen met deze reis meegaan vanaf 28 december 2016, dus het groepje groeit langzaam maar zeker!!!! We hebben er enorm veel zin in en kijken echt naar deze reis uit!

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven