Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

14/15-daagse groepsrondreis Noord-Thailand (t/m december 2016)

Vertrek: 03-12-2016

Daphne
29-06-2016 - 20:08 uur
Wij gaan voor het eerst buiten Europa op vakantie en hebben er heel veel zin in. Wij zijn Jos en Daphne, zijn sportief en houden van gezelligheid. Wie gaan er ook mee?
Er zijn 7 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 7
RE: Daphne
11-11-2016 - 22:13 uur
Nee hoor wij gaan niet reserveren. We zijn niet van die hele grote mensen. Ik kan begrijpen dat lange mensen wat meer beenruimte willen.
RE: Saar
11-11-2016 - 08:03 uur
Hoi,
Haha als het goed is heb ik dezelfde reis, alleen verblijf ik die laatste dagen in het vier sterrenresort, ik heb geen upgrade naar vijf sterren.
Hebben jullie ook een mail over het reserveren van de stoelen? Gaan jullie ze al reserveren?

RE: Daphne
10-11-2016 - 16:11 uur
Hoi Saar gezellig hoor maar op dag 11 gaan we naar Bangkok en van Bangkok naar Cha Am of Hua hin als je dezelfde reis hebt geboekt als wij. Ik neem eigenlijk niks extra´s en wij hebben ook al de olifanten geboekt.
RE: Saar
10-11-2016 - 10:27 uur
Heee hallo,
Ik ben trouwens 38 jaar en heb er ook zoveel zin in. Vind het heel spannend om alleen te gaan, ben de enige die alleen geboekt heeft zag ik.
Ik reis volgens het programma, dus op dag 14 reis ik naar Bangkok dacht ik.
Wel heb ik de dag naar de Elephants geboekt.
Hebben jullie nog tips wat allemaal mee te nemen?
RE: Daphne
10-11-2016 - 08:34 uur
Hallo Saar en William. Wij zijn 52 en 57 jaar en zijn nu echt aan het aftellen. Blijven jullie ook langer?
Wij gaan de laatste dagen naar Hua Hin.
RE: william fens
09-11-2016 - 17:42 uur
Wij vertrekken 3 december ook naar thailand. Al veel gereisd maar voor het eerst met een groepsreis. Wij zijn een echtpaar van 50 en 51 jaar en hebben er heel veel zin in
RE: Saar
01-11-2016 - 12:53 uur
Hoi hoi,
Ik ben Saar en zojuist heb ik de rondreis geboekt naar Thailand op 3-12-2016.
Ik ga voor het eerst alleen met een groep mee en ben heel erg benieuwd wie er nog meer meegaan.
Groetjes,
Saar

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven