Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

15-daagse groepsrondreis Gouden Zuiden

Vertrek: 03-11-2016

Anoek en Johan
06-07-2016 - 21:33 uur
Hallo medereizigers,

Wij hebben zojuist onze reis geboekt naar het gouden zuiden Thailand waar we super veel zin in hebben.
Wij zijn vader (Johan 66) en dochter(Anoek 41) en zijn benieuwd wie er allemaal meegaan met deze mooie reis.
Beide hebben wij al ervaring met het reizen met Fox wat altijd super goed geregeld is!

Groetjes Johan en Anoek


Er zijn 2 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 2
RE: Kim
19-10-2016 - 17:31 uur
Hoi.

Wij gaan ook mee met deze reis, wij zijn met zn 4en, mn vriend en ik samen met mijn schoonouders.
Voor ons wordt het de eerste keer naar Thailand.
RE: linda
17-10-2016 - 10:43 uur
Wij Kees (60) en Linda (49) gaan ook 3/11 (is 4/11 geworden). wij gaan al eerder we gaan eerst Bangkok ontdekken en uitrusten voor dat we aansluiten bij de groep. en we hebben een verlenging en upgrade in Koh Samui. Ik zag dat er nog maar weinig reacties zijn op dit forum.

Groetjes en tot 4/11

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven