Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

14/15-daagse groepsrondreis Noord-Thailand (t/m december 2016)

Vertrek: 12-11-2016

N.Groeneveld
11-08-2016 - 13:36 uur
Wij gaan dit jaar voor het eerst met een groepsrondreis van Fox mee op reis en zijn erg benieuwd wie er nog meer mee gaan.
Wij zijn een stel van begin 40 jaar en hebben er ontzettend veel zin in!
Er zijn 5 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 5
RE: Sanne
22-05-2017 - 19:10 uur
Heyheyy iedereen,

12 november 2017 zou ik heel graag deze reis willen meemaken, ik heb al veel onderzoek gedaan naar de omgeving. Het zou mijn eerste (verre) reis alleen zijn. Hierna zou ik graag alleen verder willen backpacken richting Laos, weet iemand toevallig of het landarrangement bij deze reis mogelijk is ? Zoja, dan hoop ik jullie te zien in Bangkok ^-^

Veel liefs,
Sanne
RE: Familie van der Eijk
08-11-2016 - 21:20 uur
De informatie ochtend was interessant, maar is ook te lezen in de reisgids / internet.
Men liet een mooie film zien met allerlei indrukken van de cultuur en het land. Ook was er een reisleider die vertelde over het land en vragen beantwoorde. Er was ook iemand van de reisdokter met informatie over vaccinaties.
Een hele goede reis, en tot ziens in Bangkok
RE: N.Groeneveld
03-11-2016 - 12:19 uur
Beste familie van der Eijk,

Hoe was de informatie dag bij Fox in de Hoofddorp? Nog extra informatie over de reis ontvangen?
Nog anderhalve week dan is het zover! Zelf gaan wij een dag eerder al naar Bangkok en vliegen met KLM en sluiten dan op 13 november s ochtends bij de groep aan voor het programma van die dag.
Ook in Hua Hin hebben wij nog een paar nachten extra verlenging. Ik ben benieuwd of er meerdere mensen in Hua Hin hebben verlengd? De groep is in ieder geval best groot.

Groeten N.Groeneveld
RE: angelique
07-10-2016 - 11:34 uur
hoi,
ook wij hebben er zin in!
ik ga met mijn dochter Anieke deze rondreis maken,
we kijken er naar uit.
groetjes Angelique
RE: Familie van der Eijk
24-08-2016 - 22:27 uur
Wij gaan met z'n vieren. Melissa 21 jaar, Justen 23 jaar, Astrid 53 jaar en Ad 54 jaar.
We gaan ook naar de bijeenkomst van zondag 11 september bij Fox te Hoofddorp.
We kijken er al heel lang naar uit en het komt steeds dichterbij.

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven