Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

22-daagse groepsrondreis Gouden Lotus

Vertrek: 04-08-2017

Fam. Althusius
10-01-2017 - 12:45 uur
Hallo allemaal,

Wij zijn een gezin, met 2 dochters van dan 18 en 16 en gaan deze reis maken.
Wij zijn erg benieuwd naar de medereizigers
Zijn zelf van Weert.

We horen graag van jullie wie er nog meer meegaat!

wij hebben er zin in!
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Fam François
20-03-2017 - 12:33 uur
Wij zijn er ook bij ;-) Gezin met 2 dochters (14/13) uit Son. Hebben er zin in!
RE: Fam. uit Weert
06-03-2017 - 19:08 uur
He Maaike & Jeroen,
Wat gezellig dat er een jong stel uit Weert mee gaat, misschien kunnen we samen de trein pakken vanuit Weert, haha.
Wij hebben er ook veel zin in!
RE: Maaike & Jeroen
28-02-2017 - 12:35 uur
Hallo! Ook wij hebben geboekt! Wij zijn een jong stel uit Weert, Maaike (25 jaar) en Jeroen (26 jaar). Dit jaar hebben wij gekozen voor een rondreis door Thailand. Wij hebben er zin in!
RE: Rosalie & Laurens
25-01-2017 - 10:29 uur
Yes, de reis is geboekt!
Wij zijn Rosalie (24) en Laurens (25) uit Nijmegen. Vorig jaar hebben wij voor het eerst samen een verre reis gemaakt naar Japan. Dat beviel zo goed dat we dit jaar weer een verre bestemming hebben uitgekozen: Thailand. Wij zijn heel benieuwd naar het land en hebben er zin in!

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven