Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

22-daagse groepsrondreis Gouden Lotus

Vertrek: 12-05-2017

Anja
18-01-2017 - 17:38 uur
Hallo, wij zijn Peter(59)en Anja(55). We gaan voor het eerst buiten Europa op vakantie maar ook hebben we nooit een groepsreis gemaakt. We zijn dol enthousiast over onze Thailand reis! Graag willen wij op dit forum vast kennismaken met onze medereizigers, dus leuk als je deze reis ook gaat doen en een reactie plaatst! Groetjes
Er zijn 7 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 7
RE: Rob
24-04-2017 - 15:23 uur
hallo reisgenoten,
wij verheugen ons ook enorm op onze eerste groeps reis!
Leuk om al een beetje kennis te maken.
tot ziens op Schiphol.
Diane en Rob
RE: Anja
23-04-2017 - 17:37 uur
Hallo club van 4, leuk dat jullie een reactie hebben geplaatst, zo zijn we al een eind op weg met namen van medereizigers, straks de gezichten erbij. Dit is vast het begin......tot snel op schiphol, groetjes Anja en Peter
RE: Joan Visser
22-04-2017 - 21:44 uur
Hallo mede-reizigers, wij zijn een groepje van 4.... Maarten, Joan, Roen en Senta.
Wij kijken ook uit naar onze reis en hopen met z'n allen een leuke vakantie te hebben.
Tot onze eerste ontmoeting op Schiphol.
groetjes en tot dan.
RE: Anja
15-04-2017 - 08:30 uur
Hoi Marleen en Lisanne, leuk dat jullie er bij zijn, we gaan een mooie reis maken met elkaar! Tot gauw!
RE: marleen
11-04-2017 - 22:51 uur
Hallo Peter en Anja en Tom
Ik ben Marleen (57 jaar ) en ik ga samen met mijn dochter Lisanne(25 jaar) deze mooie reis maken.
Voor ons is dit de eerste keer dat wij buiten Europa een reis gaan maken
Wij hebben er heel veel zin in.
RE: Anja
10-04-2017 - 20:33 uur
Hoi Tom, wat leuk om een reactie te krijgen. Nog zo'n 4 weken en dan is het zover. Geweldig om een ervaren reiziger in ons midden te hebben, de groep is nu 23 personen rijk en gevarieerd in leeftijd. Wij hebben er zin! Groetjes Anja en Peter
RE: Tom Jansen
05-04-2017 - 17:44 uur
Hallo Anja
Mijn naam is Tom en ben pas 70 en reis alleen en al een paar keer met een Fox groepsreis mee geweest en dat was elke keer een mooie reis. Ik ga er vanuit dat het dit keer niet anders zal zijn. Hoop dat we een leuke groep hebben en dan gaat alles vanzelf.
groetjes Tom

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven