Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

22-daagse groepsrondreis Gouden Lotus

Vertrek: 14-07-2017

Sander
14-01-2017 - 13:42 uur
Wij zijn benieuwd wie allemaal deze reis hebben geboekt voor 14-07-2017!!
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: van de Scheur
14-05-2017 - 13:50 uur
Hallo allen!

Wij zullen deze reis ook maken, dit met een groep van wel 7 personen (samengesteld gezin met aanhang). Wij hebben er enorm veel zin in en we gaan er een feestje van maken!

Groeten vd Scheurtjes
RE: Michelle
27-01-2017 - 03:58 uur
Hallo allen!

Mijn vriend en ik willen heel graag deze rondreis boeken alleen zitten wij met 1 vraag. Wij hebben een zoon van 10jaar oud. Is deze rondreis te doen voor een 10jarige en zijn er nog meer kinderen die meegaan.
Ik dank alvast voor jullie reacties/feedback
Geven
Ben
Mvg
Michelle
RE: Sander
17-01-2017 - 14:40 uur
Hallo Karin,

Wat leuk om een reactie te krijgen. Het loopt al aardig vol. Nu al 20 deelnemers in de groep. Wij komen met ze tweetjes. Helaas moeten we nog zo lang wachten. Maar de voorpret is al behoorlijk leuk!

Groetjes Sander
RE: Karin Winkels
17-01-2017 - 12:54 uur
Hallo Sander,

Wij gaan ook mee met een dochter van 14 jaar.
Het is onze tweede reis met Fox en we hopen dat deze weer net zo leuk, gezellig en goed georganiseerd is als de vorige.

Het duurt allemaal nog even maar we hebben er zin in!!

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven