Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

22-daagse groepsrondreis Gouden Lotus (t/m maart 2018)

Vertrek: 19-01-2018

Aliki de boer
05-10-2017 - 15:26 uur
Hallo,

Ik ben Aliki de Boer 23 jaar en heb de 22- daagse groepsrondreis door thailand geboekt, zijn er nog mensen die op deze datum vertrekken? Dan zou ik graag met jullie in contact komen!

Groetjes Aliki
Er zijn 3 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 3
RE: Alison Tiffen
15-01-2018 - 14:07 uur
Hi!

Mijn naam is Alison (22jaar) en reis alleen. Ook ik heb super veel zin in aanstaande vrijdag, op naar Thailand! Ik kijk uit naar de mooie reis die gaat komen.

Tot snel!
RE: Jurgen Mols
26-12-2017 - 14:16 uur
Hallo,

Ik heb twee weken geleden ook maar besloten om deze prachtige reis te boeken. Deze stond al langer bij mij op de radar.

Het lijkt me ook leuk om vooraf al wat contacten te leggen. Ik ben zelf 48 jaar en reis alleen mee met onze groep. Ik heb er ook ontzettend veel zin in.

Groetjes, Jurgen
RE: Sandra Rijkers
09-10-2017 - 20:57 uur
Hoi Aliki,

Leuk dat je een forum hebt geopend voor deze reis! Ik ben Sandra Rijkers (22 jaar) en ga samen met mijn vriend (28 jaar) ook mee met deze reis. We hebben er ontzettend veel zin in! Laat het maar snel 19 januari zijn ;)

Groetjes,

Sandra

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven