Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

15-daagse groepsrondreis Noord-Thailand

Vertrek: 17-07-2017

Monique
09-02-2017 - 20:14 uur
Hallo,
We zijn benieuwd wie op 17 juli ook met groepsreis naar Thailand gaat. Nu zie ik 22 deelnemers en we willen graag weten wie jullie zijn.
Wij, 3 dames (28,31 en 34jr) reizen voor het eerste keer met groepsreis mee. Wij hebben echt heel veel zin in.
Groetjes, Monique
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Monique
08-07-2017 - 16:02 uur
Hoi allen,

Ik heb vorige week mail gekregen, definitieve reisbescheiden.
Alleen mis ik informatie over vliegstoelen reserveren?? Wanneer mogen wij beginnen met reserveren?? Niet zo lang gelden heb ik naar Fox gemaild met de vraag over hoe het zit met stoelen reserveren en ze zeiden dat wij zelf moeten doen.
Ik wil wel snel bij want ik wil goede zitplaats hebben ivm mijn lengte (1.89m) en beenruimte, dus wil wel urenlang comfort zitten.
Ik ken Swiss Air niet en heb geen idee hoe de stoelen daar zijn.
Graag hoor ik het antwoord van jullie terug.

Groetjes, Monique.
RE: Rob Coenegracht
29-05-2017 - 12:26 uur
Hallo,

Wij gaan ook mee. Els, Rob en onze kinderen Luuk ( 19 jaar ) en Fleur ( 17 jaar ).
Wij hebben er zin in.

Tot 17 juli.
RE: Thijs
28-05-2017 - 22:10 uur
Wij, Gertie en Thijs, gaan ook mee. Dit is onze eerste reis naar Thailand.
We hebben bij een andrere organisatie deelgenomen aan een groepsreis en dat was goed bevallen.
We verheugen ons onze vakantie.
RE: John Martens
18-03-2017 - 15:10 uur
Wij gaan ook mee. Petra en John samen met onze twee zonen, David(14) en Victor(11) voor ons de eerste verre rondreis met z'n vieren. Hebben er veel zin in!

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven