Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

22-daagse groepsrondreis Gouden Lotus

Vertrek: 25-08-2017

Elke
19-02-2017 - 11:37 uur
Hoi allemaal! Mijn reis is officieel bevestigd! Nu zou ik graag willen weten of er al andere deelnemers voor deze reis zijn. Laat even een berichtje achter als je ook geboekt hebt voor deze reis. Alvast bedankt.
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Elke
23-08-2017 - 19:35 uur
Hoi allemaal!

Het is bijna zover.
Aangezien ik voor het eerst in mijn eentje een verre reis maak vind ik het fijn om eventueel op schiphol ergens bij aan te kunnen sluiten, ik weet niet hoe het allemaal geregeld is met een groepsreis. Mocht iemand ergens willen afspreken op schiphol, zouden jullie dan jullie telefoonnummer naar mij kunnen mailen? Dan zou ik jullie kunnen opzoeken op het vliegveld.

Groetjes Elke
RE: Kars & Manouk
02-06-2017 - 20:46 uur
Hoi Roy, Sandra & Elke!

Wij hebben er al veel zin in! :p

Groetjes Kars & Manouk
RE: Elke
28-05-2017 - 23:37 uur
Hee Roy & Sandra,

Leuk dat jullie reageren! Heb er al veel zin in! Ik heb alleen geboekt dus ben erg benieuwd naar de groepsgenootjes. Ik ben op dit moment nog de jonkie van de groep (22) :) Leuk om van te voren al wat van jullie te horen. Zie jullie op 25 aug op het vliegveld!

Groetjes,
Elke
RE: Roy
28-05-2017 - 22:57 uur
Hallo Elke,

Deze reis hebben wij een tijdje geleden ook geboekt en vertrekken ook 25-08. Samen met nog twee vrienden (allemaal tussen 26 en 30 jaar) gaan wij mee richting Thailand.

Gr. Roy & Sandra

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven