Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

15-daagse groepsrondreis Noord-Thailand

Vertrek: 27-05-2017

Danielle Gobbels
05-03-2017 - 19:57 uur
Hallo,

Wij gaan in mei mee naar thailand. Heeft iemand een idee welke plek leuker is om te verblijven op het einde van de reis, cha am of hua hin? Wij twijfelen er nog over..
Er zijn 6 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 6
RE: Kirsten en Fenna
19-04-2017 - 15:57 uur
Wat leuk om te zien dat er mensen van zoveel leeftijdsgroepen meegaan! Wij zijn beide 18 jaar en zullen vrijwel direct na onze eindexamens met jullie op het vliegtuig stappen. We hebben er zin in!
RE: Marielle
23-03-2017 - 16:26 uur
Wij reizen ook met z'n viertjes. Zelf zijn we 20 jaar geleden al eens in Thailand geweest en nu gaan onze zonen van 16 en 19 met ons mee. Leuk te lezen dat er voor hen leeftijdsgenoten meegaan daar hadden we ook op gehoopt. Wij vinden het een super bestemming en verheugen ons op deze reis!
RE: Danielle
19-03-2017 - 21:58 uur
Ik ga samen met mijn vriend mee, wij zijn 25 en 28. Kunnen langzaam gaan aftellen!
RE: Henk en Marith
19-03-2017 - 12:41 uur
Wij gaan ook samen mee met deze reis. Ik ga samen met mijn dochter van 16. Wij hebben er ook heel veel zin in!
RE: Rick
18-03-2017 - 13:31 uur
Wij gaan met zijn vieren ook met deze reis mee. Zoon van 18 en dochter van 15. Super veel zin in, kijken er echt naar uit. Graag wil ik weten of er nog meer jongeren mee gaan.
RE: Kees
13-03-2017 - 14:52 uur
Wij hebben 2 jaar geleden deze rondreis gemaakt met verlening in Hua HIn in het hilton spa&resort. Voordeel van Hua HIn is dat je direct uit je hotel heel veel restaurantjes, barretjes en winkeltjes hebt. Ook de avondmarkt is op loopafstand.
Hotel heeft mooi zwembad en ligt ook aan het strand. Heb van reisgenoten begrepen er rond om Cha Am niet zo heel veel is te doen en dat je 's avonds met taxi/hotel shuttle naar Hua Hin moet. Persoolijk zo ik dus kiezen voor Hua HIn en het Hilton is een absolute aanrader

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven