Het land van de glimlach

Thailand

Thailand Groepsreizen

22-daagse groepsrondreis Gouden Lotus

Vertrek: 17-07-2017

Fenne
09-03-2017 - 21:28 uur
Mijn vader en ik gaan samen weer eens op vakantie en dit keer naar thailand. We zijn benieuwd wie allemaal mee gaat. Ik ben zelf 18 en mijn vader is 50.
Er zijn 4 reacties gevonden
Nu getoond reacties 1 t/m 4
RE: Shana
02-06-2017 - 09:16 uur
Dag Femke en Lotte!

Wij nemen een koffer op wieltjes mee, geen backpack.

Groetjes Shana
RE: Lotte
23-05-2017 - 11:25 uur
Hallo allemaal!

Wij zijn Femke (24) en Lotte (26). Wij hebben super veel zin in deze reis! Ook zijn we benieuwd wat iedereen meeneemt: een 'koffer' of een 'backpack'?

Groetjes!
RE: Elke
03-04-2017 - 18:53 uur
Hoi hoi! Wij, Annekee & Elke, gaan ook mee! Beide zijn wij 18 jaar oud. We kijken er nu al naar uit en hebben er super veel zin in! Tot dan 😊
RE: Shana
11-03-2017 - 11:31 uur
Hallo! Wij zijn Daan en Shana, elk 23 jaar oud en komen uit België. We kijken er ook al naar uit!

Rondreis Thailand - Maak een groepsreis door het land van de glimlach

Ga met ons mee en maak een rondreis door Thailand: het land van de glimlach. Thailand is een veelzijdig land en dit zult u zeker ontdekken tijdens een van de groepsreizen. Van een bezoek aan het Koninklijk Paleis tot een fietstocht door Bangkok. Maar ook het genieten op een van de vele tropische stranden kan een onderdeel zijn van de Thailand rondreis, Een ding staat vast: wij zorgen ervoor dat u optimaal zult genieten tijdens de groepsrondreis in Thailand!  

Een volledig georganiseerde Thailand rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand overnachten we in uitstekende hotels, meestal met een zwembad. Maar er is ook een groepsreis met een verblijf in een unieke lodge bij een bergstam. Veel excursies zijn al inclusief en daarnaast zijn er een aantal optionele excursies. De volledige groepsreis in Thailand wordt bovendien begeleid door een deskundige Nederlandssprekende reisleider die alles over het land kan vertellen. Hij of zij zal proberen het maximale uit de rondreis te halen, zodat de reizigers volop kunnen genieten!

Ontdek Thailand tijdens de rondreis

Tijdens de rondreis in Thailand zult u ontdekken hoe veelzijdig dit land eigenlijk is. De fantastische keuken, bruisende steden, prachtige tempels, tropische eilanden en authentieke bergstamdorpjes: het is allemaal aanwezig in Thailand. Kies voor een groepsrondreis in Zuid- of Noord-Thailand of ga voor een combinatie met Laos en Cambodja, het is allemaal mogelijk dankzij ons ruime aanbod aan rondreizen in Thailand: er is voor ieder wat wils!

De mooiste eilanden

Verscholen in de Golf van Thailand en in de Andaman Zee liggen een aantal prachtige eilanden, die ervoor zorgen dat Thailand een populaire vakantiebestemming is. Denk aan de eilanden Koh Tao, Koh Samui en Koh Phi Phi: stuk voor stuk pareltjes die ook een onderdeel vormen van onze rondreizen in Thailand. Per reis is de exacte route aangegeven en laten wij zien naar welke hoogtepunten wij u meenemen.

Ga mee op een bijzondere reis

Ga mee op een bijzondere reis door het land de van glimlach en ga na de reis weer met een glimlach naar huis. Kies voor een van de groepsreizen in Thailand of kijk bij de singlereizen en familiereizen. Voor alle vakanties in ons aanbod geldt: wij zorgen voor een complete en comfortabele Thailand beleving!

 

footer-vraaghetdefoxreisleider

Heeft u een praktische vraag over één van onze bestemmingen?

Vraag het de FOX reisleider
Terug naar boven